Back to Question Center
0

Mitä virheitä SEO-sivustolla voi tehdä yritysten verkkosivustoille?

1 answers:

Hakukoneoptimointi on hyödyllinen myynninedistämistekniikka, joka voi lisätä potentiaalisten asiakkaiden mahdollisuuksia etsiä tietyn tuotteen tai palvelun, kuten sinun, Googlen, Bingin, Yahoon ja muiden suosittujen hakukoneiden avulla.Jos et näy SERP: ssä, mahdollisuutesi menestyä digitaalisilla markkinoilla on nolla.

seo for business websites

On paljon tapoja, joilla voit saada sanan pienyrityksistäsi. Brändin tietämyksen parantamiseksi yrittäjät käyttävät sellaisia ​​myynninedistämistekniikoita kuin radiomainoksia, verkkomainoksia, lehtisiä jne. Nämä myynninedistämismenetelmät maksoivat suuria rahaa ja useimmissa tapauksissa ovat hyödyttömiä - kia cartoons. Toisin kuin heillä, hakukoneoptimointi on tehokkaampaa ja edullisempaa. Lisäksi se tarjoaa online-kauppiaille korkean sijoitetun pääoman tuoton ja houkuttelee laatua kohdennettua liikennettä. Voit viettää jonkin aikaa sivustosi optimoinnissa ilman, että jokaisesta uudesta johdosta on maksettava, kuten napsautuskohtaisella mainonnalla. SEO on ainoa myynninedistämistekniikka, joka antaa pitkäkestoisia tuloksia. Sinun ei tietenkään pitäisi investoida hakukoneoptimointiin joka kuukausi, koska sivustosi rankingissa ei lasketa kerralla.

SEO - off-page ja on-page SEO on kaksi yleistä tyyppiä. Sivun optimointi on kyse sivuston sisäisestä rakenteesta, kuten linkittämisestä, sisällön kirjoittamisesta, metatietojen optimoinnista, verkkosivuston koodista ja rakenteiden parantamisesta.Off-page SEO on kaiken optimoinnin web-sivun ulkopuolella. Se koostuu pääasiassa linkistä sivustoosi muista valtuutetuista verkkotunnuksista. Tämä optimointitekniikka ei ole sinun hallinnassasi, mutta voit vaikuttaa siihen.

SEO sivustoliiketoiminta-sivustoille

Paikan päällä SEO

Paikan päällä hakukoneoptimointi on kokonaan webmaster-ohjaus. Paranna sivustosi sivulla optimointia varmistaaksesi, että asennat oikein kaikki oikeat HTML-tunnisteet ja strukturoidut tiedot. Sivustojen merkinnän pitäisi olla hyvin optimoitu, koska ne toimivat ensisijaisina signaaleina hakupereille ja kertoa, miten tulkita sisältöäsi. Jokaisella sivustosi sivulla on oltava avainsana, jonka avulla käyttäjät ja hakukoneet voivat löytää sisällön. Varmista, että käytät vähemmän kilpailukykyisiä ja merkityksellisiä markkinatason hakutermeihisi. Tämä SEO-konsepti on erityisen tärkeä liike-elämän verkkosivustoille. Jos olet paikallisen kahvilan omistaja, potentiaaliset asiakkaasi eivät löydä sinua kirjoittamalla "kahvila" hakukenttään. Jos kuitenkin olet Denverissä, sinun on kohdennettava tarkempi avainsana "Kahvila Denverissä", jotta käyttäjät voivat helposti löytää verkkosivustosi ja tulla teetä paikalleen. On myös järkevää lisätä paikallinen sivusto Google My Business -palveluun, jossa voit ilmoittaa fyysisen osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin. Off-site SEO

Off-site SEO viittaa rakennusalan asiaankuuluvuuteen ja laadukkaisiin linkkeihin verkkotunnuksestasi muilta niche-sivuilta. On väärin, että linkkien määrä on tärkeämpi kuin niiden laatu. Liian monet linkit heikkolaatuisista ja asiaankuuluvista lähteistä vahingoittavat rankingitasi. Valitettavasti useimmat automaattiset linkkirakentamisen työkalut tuottavat linkin mehua tällä tavalla ja vahingoittavat yritysten verkkosivustoja SEO. Lisäksi Google rangaistaan ​​verkkosivustojen hankinnasta ja muista vilpillisistä linkkien rakentamiskäytännöistä.

Jotta voittaneen off-site-optimointikampanjan voit luoda arvokasta sisältöä, johon muut haluavat linkittää. Lisäksi voit hyötyä blogin lähettämisestä, sillä se on hyvä tilaisuus luoda lisää laadukkaita linkkejä.

December 22, 2017