Back to Question Center
0

Kuinka parantaa verkkosivustoni kansainvälisille hakukoneille?

1 answers:

Nykyään verkon nykyaikainen digitaalinen maailma on yhä maailmanlaajuistunut. Internetistä lähtee Euroopan unionista yli 80 prosenttia, joillekin edistyneemmille valtioille, joilla on noin 90 prosenttia alueesta. Todelliset luvut voivat olla entistä vakuuttavampia Kiinassa, mutta noin 731 miljoonaa pysyvää käyttäjää on vain puolet koko väestöstimaatista. Internet tarjoaa lukuisia erilaisia ​​mahdollisuuksia niille sivustojen omistajille, jotka haluavat käsitellä rajojen yli ilman kulttuurisia esteitä. Jotta näin onnistua, verkkoyrittäjillä pitäisi olla laaja käsitys eri asiakkaiden tarpeista tarjota heille vain kaikkein vaativimmat tuotteet tai palvelut - cowboy hats buy online.

international seo

Samanaikaisesti myös sopivan sisällön luominen on tulossa. Yleisimmin, voit ajatella, että kansainvälinen SEO tarkoittaa vain yhtenäistä sisältöä, joka tulee englantia. Mutta tilanne ei ole niin yksinkertainen kuin aluksi voisi näyttää. Asia on, että käyttämällä kansainvälisten hakutoimintojen keskeisiä periaatteita on pidettävä mielessä ja hyödynnettävä eri tekniikoita, jotka liittyvät asiaan ja lokalisointiin ja jotka tukevat monia hakuaoptimoinnin teknisiä näkökohtia. Lisäksi maailmanlaajuisen markkinointistrategian näkökulmasta katsottuna koko maailman kattava kansainvälinen SEO voi olla todella kattava ja aikaa vievä tehtävä. Seuraavassa tarkastelen lyhyesti keskeisiä järjestelmiä, joiden avulla voit saada tehokkaamman kansainvälisen SEO-palvelun ja maksimoida lähes kaikkien online-projektien kaupalliset potentiaalit.

Ajattelemalla maailmanlaajuisesti huomaat, että jopa Googlella itsessään on erilaisia ​​sisältötyyppejä ja erilaisia ​​asetteluja, jotka näkyvät hakukoneiden tulossivuilla (SERP) yksittäisissä valtioissa. Tarkoitan, että yksittäinen avainsanakysely voi tuoda eri vastauksen maittain. Itse asiassa Google on alueellisten intressiensa suunnittelema SERP ja pyrkii parhaiten seuraamaan voimakkaimpia paikallisia suuntauksia paremman käyttökokemuksen ansiosta kaikissa maissa. Mitä tulee avainsanoihin ja liikennemuutoksiin tietyissä rajoituksissa, jotka syntyvät eri kielillä ja paikallisilla sanastoilla. Merkittävä osa yleisistä avainsanoista saattaa usein olla tekemättä puhtaasti käännettävää käännöstä. Tämä olisi otettava huomioon ennen kaikkea, kun otetaan huomioon paikalliset väestöryhmät, kulttuuriset intressit ja monet muut erityispiirteet, joita ei vieläkään ole täysin selvillä edes kokeneille verkkovastaaville. Tämä tarkoittaa, että eri maissa voi usein olla paljon verrattavia odotuksia, jopa saman toimialan sisällä. Puhumattakaan kansainvälisistä tuotemerkeistä, erityisesti siitä, mitä ihmiset haluavat nähdä ennen lopullista ostopäätöstä.

Kehitä kansainvälisen SEO-strategian

Ensinnäkin, kehittämällä kansainvälistä SEO-strategiaa, ottakaamme sen itsestäänselvyytenä - sijoitettu hyvin tiettyyn avainsanaan, esimerkiksi Kiinaan, ei tarkoita sama kaunis tulos muualla maailmassa. Tämän tuloksena sinun on aloitettava paikallisella SEO-optimoinnilla, joka käynnistää sisällön luomisen tarkalleen valitsemassasi yleisössä yhden maan sisällä. Näin ymmärrät liikenteen tärkeimmät alueelliset trendit sekä erityispiirteet kysytyimmistä avainsanoista. Sinun tulee myös hakea SEO-teknisiä näkökohtia vieläkin globaalimmalla tasolla. Tarkoitan, että verkkosivut on upotettava hreflang-tunnisteilla.

Yleisimmin hreflang-tunniste on osa koodia, jota Googlessa käytetään kohdemaan tunnistamiseen ja siten sivuston sisällön kieleen. Se auttaa sinua varmistamaan, että oikea sisältö näkyy oikealla alueella oikein. Esimerkiksi espanjalaisessa kielessä, varsinkin Espanjassa, sisällön muokkaamista varten olisi varsin tärkeitä sanaston erityispiirteitä, ja esimerkiksi esittelemällä se argentiinalaisille käyttäjille. Hreflang-tunnisteiden käyttö lisää sisältöäsi paremmalla käyttäjäkokemuksella lisäämällä enemmän kirjoituksesi merkitystä.

Samalla hreflang-tunnisteiden avulla voidaan minimoida päällekkäisen sisällön mahdollinen uhka kertoa Googlelle, että kyseinen sisältö on kirjoitettu eri paikallisille yleisöille tarkoituksenmukaisesti. Aloittamalla sisällön merkitseminen suosittelemme käyttämään ISO 639-1 -muotoa jokaiselle kielelle, koska kaikki sivustokarttasi eivät tule yli 10 000 URL-osoitetta tai saada ne jakautuneiksi useisiin osiin. Alla on kolme pääohjelmaa, joilla varmistetaan, että sisältösi on upotettu hreflang-tunnisteilla oikein:

  • Hanki HTTP-otsake tukemaan hreflang-tunnistetta sen varmistamiseksi, että se on mukana jokaisella verkkosivulla

seo difficulties

Hanki strategiasi lokalisoiduksi ja yhtenäiseksi

. )

Katsotaanpa se itsestäänselvyytenä - kansainvälisen SEO-sivuston lokalisointi ei tarkoita yksinkertaista sisällön kääntämistä aluekohtaisille verkkosivuille. Meidän on kohdattava se - luodaan luotettava paikannus tarkoittaa sellaisten sisällöllisten kirjoitusten luomista, jotka vaikuttaisivat enemmän paikallisiin intresseihin ja hakutrendeihin. Tarkoitan, että sinun on käsiteltävä tietyn avainsanatutkimuksen kullekin maalle, johon käsittelemme. E. g. Jos aiot kattaa useita paikkoja yrityksesi kanssa, suosittelen, että heillä on eri aloitussivuja ja tietysti eri sisältöä, jotta he voivat paremmin näkyä paikallisissa hakukoneiden tulossivuissa.

Älä koskaan odota aikaa ja pyrkimyksiä yhdistää maailmanlaajuiset, paikalliset ja mobiilit optimointisuunnitelmasi todella tehokasta kansainvälistä SEO-strategiaa varten. Ehdotan, että laaditaan luettelo prioriteetista alkaen niistä maista, jotka todennäköisemmin tarjoavat enemmän potentiaalisia asiakkaita, joita etsit markkinasegmentissäsi. Jos esimerkiksi kohdistat kiinankielisille käyttäjille, sinun kannattaa miettiä, että yli 95 prosenttia paikallisista Internet-käyttäjistä on selailemassa verkossa kannettavien laitteiden kautta. Siksi kilpailijoille haluavat tuotemerkit saavat sisällönsä hyvin mukautetuksi liikkuvasta reagoinnista.

Älkää koskaan unohtako mitata kansainvälisen SEO-strategian tuloksia mittaamalla huolellisesti nykyistä suorituskykyäsi. Tee kaksinkertainen tarkistus kaikille kohderyhmiisi kussakin kohdennetulla alueella mahdollisimman säännöllisesti. Muista aina seurata rankingitasi ja varmistaa, että verkkosivut ovat oikein sijoitettuna jokaiselle maalle tai alueelle. Loppujen lopuksi, älä järkeä käyttämään PPC: n suuria mahdollisuuksia laajentua uusille markkinoille. PPC: n oikea käyttö kansainvälisessä SEO-strategiassa auttaa sinua saamaan paremman käsityksen paikallisesta käyttäytymisestä, muuntosuuntauksista sekä paremmasta vetokyvystä uudessa maassa.

December 22, 2017