Back to Question Center
0

Miten optimoida paikallisen liiketoiminnan hakutulokset?

1 answers:

Paikallinen SEO on täydellinen valinta pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa ja houkutella lisää asiakkaita. Tässä artikkelissa määritellään paikallisen haun optimoinnin ydin. Pohdimme myös sitä, kuinka paikallinen SEO yritys voi auttaa parantamaan online-läsnäoloasi.

optimize search results

Miten voin optimoida paikalliset hakutulokset?

Paikallinen hakuoptimointi ei ole niin kovaa kuin useimmat yrittäjät voivat ajatella. Nykyään paikallisille yrityksille on paljon helpompaa kilpailla suuryritysten kanssa huipputuloksista hakutuloksissa kuin pari vuotta sitten. Tässä on neljä käytännöllistä strategiaa, jotka kannattaa harkita paikallisen haun rankingisi parantamiseksi:

Paikallisten hakutulosten omistaminen Googlessa

Kun Google tai mikä tahansa muu hakukone havaitsee paikallisen hakuavoitteen tietylle tuotteelle tai palvelulle, se tarjoaa käyttäjälle lyhyen luettelon tärkeimmistä paikallisista yrityksistä - where to buy fake documents. Jos haluat saada luettelon "Googlen suosituimmista" sivustoista, sinun on optimoida sivustosi ensin Googlen paikallispakettiin. Näin ollen Google My Business -luettelon luominen ja sen optimoiminen paikalliselle semanttiselle merkinnälle pitäisi olla sinun tärkein prioriteetti. Varmista, että yrityksesi on saanut oikean paikallinen merkinnän sivustossasi. Tarkista myös, ovatko yrityksesi tiedot 100% yhdenmukaisia ​​koko verkossa.

Verkkosivuston optimointi paikallisissa hakutuloksissa lisää listan näkyvyyttä paikallisessa paketissa, joka näkyy paikallisissa hakulausekkeissa hakukoneissa.

Oikean sekoituksen luominen

Sekä PPC: n että SEO: n soveltaminen on toinen taktiikka, jota voit käyttää kilpailemaan suuremmista yrityksistä paikallisissa hakutuloksissa. On osoittautunut monta kertaa, että hyödyntämällä maksullista hakua yhdessä SEO voi ajaa hyvin merkittäviä tuloksia.

Maksullisessa hakukampanjassa Semaltin asiantuntijat suosittelevat, että voit testata ja optimoida maksullisen haun suuria määriä pitkän hännän hakusanoja. Tämä auttaa ajautumaan pätevään liikenteeseen, joka onnistuneesti muuntaa verkkosivustolle tai aloitussivuille. Lisäksi integroidun maksullisen haku- ja SEO-strategian avulla voit hyödyntää avainsanatietoja molemmista ponnisteluista ilmoittaaksesi toisilleen.

Arvokkaiden paikan päällä olevan paikallisen sisällön tuottaminen

Kuten sanotaan, sisältö on kuningas. Kun luot ja julkaiset sivustosi sisältöä, olkoon se artikkeleita, blogiviestejä, tapaustutkimuksia, valkoisia papereita tai käsikirjoitusta selittäville videoille, varmista, että se on informatiivinen ja asiaankuuluva. Harkitse pitkäjännityksen ja geo-muokatun avainsanojen lisäämistä teksteihisi. Ensimmäiset tarjoavat mahdollisuuden pienemmille verkkosivustoille ylittämään suurempia hakuja, kun taas geospesifinen sisältö toimii hyvin pienemmille paikallisille yrityksille. Säännöllinen julkaisu on erittäin suositeltavaa.

Säännöllinen investointi korkealaatuisen, optimoidun sisällön julkaisemiseen on hyvä strategia, jonka avulla yrityksesi näkyvyyttä parantaisi.

Sen lisäksi, että kehität informatiivista paikallista sisältöä verkkosivustollasi, voit lisätä yrityksen online-brändin näkyvyyttä integroimalla PR-strategiasi avainsanapohjaiseen lähestymistapaan. Yhteistyö luotettujen paikallisten tiedotusvälineiden kanssa on erittäin hyödyllinen kaikille koko yrityksille. Tällainen käytäntö auttaa lisäämään Web-läsnäoloasi luotettavilla medialähteillä ja luo mahdollisuuden korkealaatuisiin ulkomaille linkkeihin, jotka voivat myös lisätä resurssisi orgaanisia tuloksia.

seo results

Yhteenveto

Kun kyseessä on kilpailla suurien merkkien kanssa paikallisissa hakutuloksissa, on erittäin suositeltavaa, on muutamia voimassa olevia tekniikoita, joita he voisivat soveltaa optimoimaan hakutuloksia. Kaikki edellä mainitut vinkit voivat parantaa sivustosi läsnäoloa. Jos haluat lisätä luetteloon muita temppuja, ota yhteyttä Semalt-tiimiimme. Rakastamme kuulemaan ajatuksiasi!

December 22, 2017