Back to Question Center
0

Onko orgaanisen haun optimointi edelleen relevantti?

1 answers:

Jos olet työskennellyt Google Analyticsin kanssa, luultavasti tiedät, että siellä on neljä pääliikennevälinettä - orgaaninen (haku), viittaus, sosiaalinen ja maksettu. Saatat saada liikennettä sosiaalisen median kanavista ja maksullisesta mainonnasta, mutta rankingit eivät ole korkeat kuin johtava tekijä sivuston relevanssissa ja SEO-ystävällisyys on suuri virtaa orgaanisen liikenteen.

organic search optimization

Nykyään elämme muuttuvassa ja monipuolisessa maailmassa, jossa ihmiset löytävät paljon vaihtoehtoja orgaanisen hakun optimoinnille. Käytämme pay-per-click-mainontaa, luodaan identiteettejä sosiaalisten alustojen kautta ja edistämme tuotteitamme ja palveluitamme sosiaalisten medioiden kautta - charlie taxi. Verkkosivuston omistajat eivät enää elä ja kuolevat verkkosivustonsa sijoittelussa Googlessa, unohtaen orgaanisen listan merkityksen rankingissaan. Kuitenkin orgaaninen liikenne on edelleen tärkein rooli rankingissa parannusta. Tilastotietojen mukaan orgaaninen haku hakee muita liikenteen generaattoreita, mikä ajaa noin 51 prosenttia kaikista potentiaalisista asiakkaista sekä B2B- että B2C-yrityksille.

Tarvitsetko vielä orgaanisen hakun optimoinnin?

Orgaanisen hakun optimointi on ainoa vaihtoehto houkutella laadukasta hakuliikennettä. Orgaaninen on yksinkertaisesti paras asiaankuuluvan liikenteen toimittamiseen. Ainoa kanava, joka voi tuoda sinulle lähes saman positiivisen tuloksen, on maksettu hakumainoksia. Kuitenkin maksullisen haun osuus oli vain 10% kokonaisliikenteestä. Useimmat SEO gurut neuvoo sijoittamaan sekä orgaanisiin että maksullisiin hakuliiketoimiin sijoituksen suurempaan tuottoon. Esimerkiksi teknologiassa ja lääketeollisuudessa tällainen yhdistetty lähestymistapa muodostaa yli kaksi kolmasosaa kokonaisliikevaihdosta.

Nykyaikaista taipumusta houkutella liikennettä sosiaalisen median kautta. Voit saada jopa 40-60 prosenttia liikenteestäsi Facebookista ja Instagramista, mutta älä tarkkaile verkkosivujen läsnäolon parantamista. Tämä tilanne selittyy pienellä merkillä tällaisesta liikenteestä hakukoneille. Sosiaalinen liikenne voi olla liikenteen lisäsyöttö, mutta ei johtava. Lisäksi, kun käytät sosiaalisen median kanavia sivustoliikenteen hankkimiseen, olet sosiaalisten alustojen armoilla. Se tarkoittaa, että sinun on maksettava joka kerta, kun sosiaalisen median alusta päättää muuttaa sääntöjään liiketilille. Voit sanoa, että sama tilanne voi tapahtua Googlen orgaanisen haun optimoinnissa. Voin sanoa, että se riippuu. Tietenkin rankingisi voi myös pudota algoritmimuutoksen takia. Kuitenkin orgaanisen hakun optimoinnin tapauksessa se ei todennäköisesti tapahdu kanssasi, ja vaikka se tekeekin, saat asemanne takaisin lyhyessä ajassa.

organic seo

Orgaaniset SEO-vinkit

Varmista, että sinulla on asiaankuuluvia ja tarkkoja URL-osoitteita. Optimoi URL-osoitteesi, mukaan lukien yksi liikenteestä saatavista avainsanoista.

Sinun täytyy olla tasapainoinen avainsanojen koko sivustosi sisällön. Älä käytä liian monta avainsanaa yhdellä sivulla. Keskimääräinen summa on kolme hakutermoa yhtä sivua kohden. Varmista, että sisällytät asiaankuuluvat avainsanat otsikoihin, päälausuntoihin ja lähelle kappaleen yläosaa.

Käytä soittotoiminnan tekniikoita houkuttelemaan enemmän käyttäjiä hausta. Varmista, että verkkosivustosi pyytää kävijöitä suorittamaan joitakin toimia. Esimerkiksi "Osta nyt", "Tilaa yhdellä napsautuksella" tai "Hanki ilmainen tarjous tänään. "CTA on orgaaninen mainoskampanja, joka vie asiakkaasi yhdellä klikkauksella sivustoosi syvemmälle.

December 22, 2017