Back to Question Center
0

Mitä odottaa SEO yritys Haluan palkata?

1 answers:

Joskus jokainen älykäs verkkoyrittäjä voi vain tuntua kyllästyneeltä tuolta vaatimattomalta kehitykseltä ja joutua kohtaamaan suurenmoisen parannuksen online-näkyvyyteen useiden potentiaalisten asiakkaiden. Kyllä, hakukoneoptimointistrategian käyttäminen omatoimisella tavalla voisi olla paras ratkaisu, jolla kaupallinen projekti asetetaan oikealle tielle. Joka tapauksessa jokaisella yrityksen omistajalla on jo paljon tekemistä ja paljon asioita, joista on huolissaan. Joten, menossa etsimään urakoitsija näyttää melko hyvä idea - get pr7 backlink.

the seo company

Mutta mitä odottaa SEO yritys olemme jo päättäneet palkata esimerkiksi houkutteleva salkku? Katsotaanpa kohta - kaikki heistä, kuten miltä tahansa muulta palveluntarjoajalta, vakuuttaa teidät sitoutumisesta liiketoiminnan menestykseen, kertoa teille hyvästä nimestään, edistyksellisestä asiantuntemuksesta ja syvällisestä ymmärryksestä hakukoneen kaikista, jopa edellisistä osa-alueista Optimointi kuten itse tekninen optimointi, verkkomarkkinointi, web-kehitys, reagoiva suunnittelu, sisältöstrategia, sosiaalinen media ja niin edelleen. Mutta mitä voimme odottaa SEO-yritykseltä, joka vain lupasi tehdä kaiken tämän tavarat hyvin, varsinkin kohtuullisella hinnalla?

Seuraavassa on joitain ehdotuksia siitä, mitä asioita voimme aina odottaa SEO-yritys sitoutumisesta palkata. Joten, harkitse seuraavia tehdä kauppa ja päästä alas liiketoimintaa.

Alustava kokous

Kun olet valinnut SEO-yrityksen projektin työskentelyyn,. Se voi olla yksityinen kokous konferenssisaliin, keskustelu puhelimitse tai lyhyt keskustelupuhelu videon kautta. Joka tapauksessa, on olemassa joitakin kriittisiä kysymyksiä, joihin on vastattava ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Ja olisi parempi valmistautua kysymysluetteloon etukäteen. Suosittelen aluksi seuraavia luettelomerkkejä:.

  • Pyydä tarkempia viitteitä tai tapaustutkimuksia, jotta voit tarkistaa ja miettiä hieman myöhemmin. Tarkoitan täällä kokeneita ja arvokkaita hakuaoptimointipalveluja tarjoavien tarjoajien on aina oltava valmiita osoittamaan joitain sen erityisen ainutlaatuisia lähestymistapoja tai yksittäisiä toimia tietylle onnistuneelle SEO-strategialle.
  • Pyydä yrityksesi aikakehyksen arvio siitä, että yritykselläsi on todelliset edistysaskeleet. Huomaa, sinun on oltava hyvin varovaisia ​​ja jopa epäilyttäviä täällä. SEO-yrityksen pitäisi antaa sinulle aiempaa tulosten mukaan kohtuullisen muotoinen aikataulu. Sen ei pitäisi koskaan luvata sinulle edistystä päivinä tai viikoina.
  • Tee kaikki selväksi vielä kerran, älä epäröi toistaa kysymyksiä siitä, kuinka kauan heidän asiantuntijaryhmänsä ovat työskennelleet alalla. Pyydä myös, onko aiemmin kokemusta aiheesta tai ainakin merkityksellistä markkinarakoa.
  • Tutustu, onko SEO-yritys keskittynyt hakukoneoptimoinnin tiettyihin osiin tai työskentelee digitaalisessa markkinoinnissa laajasti. Tee niin, kysy kuinka monta markkinointiasiantuntijaa työskentelee projektissasi.

SEO Audit

Varmista, että pääset johdantokokoukseen, jossa on luettelo tällaisista lausunnoista harkittavaksi ja että kaikki on täysin selvää. Voit vapaasti selventää kaikki yleistiedot sekä tärkeät argumentit, jotka myyntipäälliköt ovat aiemmin antaneet sinulle. Vain verrata niitä todellisiin vain lausuttu SEO yritys edustajat. Itse asiassa jotain voi usein olla epätasainen täällä, joten sinun on parasta varmistaa kaksoistarkastus, jotta voit olla varma.

Kun keskustelu edustajien kanssa on loppumassa, sinun ei pitäisi tuntea edes kevyintä turhautumista, etenkin ydinkysymyksiin, kuten laskutusjaksoihin, aikaosuuksiin ja nykyiseen yleiseen hakuhaastatteluun optimointi.

Ensimmäinen SEO Audit

Ensimmäinen asia, jonka tekee SEO yritys on käynnissä Ensimmäinen tarkastus sivustoosi. Yleisimmin prosessi voidaan verrata diagnosoimaan verkkosivustosi SEO-terveydellisiä ehtoja yhdellä.

Viraston laatutaitoa ja kokemustasoa lukuun ottamatta SEO Auditin kääntökierros määräytyy yleensä sivustosi monimutkaisuuden ja verkkosivujen koon ja määrän mukaan. Alustavan tarkastuksen huomioon ottaen SEO-yrityksen tulisi odottaa seuraavaa:

  • Sinua pyydetään antamaan pääsy Google Analytics -tilillesi. Käyttämällä erilaisia ​​työkaluja ja tarkkoja kehyksiä asiantuntijat tarvitsevat rajoitetun pääsyn hallintapaneeliisi ja verkkosivustojen raportteihin.
  • SEO-yritys todennäköisesti pyytää tiimiltäsi henkilöltä yhteystiedot, jotka ovat vastuussa SEO: n hallinnoimisesta suoraan tilillesi. Huomaa, että interaktiivisempi on tämä keskustelu, sitä paremmin. Tarkoitan, että kannatte parempana, että neuvottelupuhelut koskevat kaikkia ydintoteutuksia, eikä pelkästään näytön jakamista ehdotuksia varten.

seo company

Säännöllinen keskustelu

SEO-yhtiö ei saisi koskaan antaa sinulle jotain "DO-listalle" luotettava ja luotettava hakupalveluiden optimointipalvelujen tarjoaja tarkoittaa vain säännöllistä viestintää, sisäänkirjautumista ja keskustelua tärkeimmistä löydöistä. Näin te tiedätte aina, kuinka hyvin asiat menevät, koska keskinäisen yhteistyön on oltava vain avointa ja selkeää.

Sinun pitäisi odottaa, että SEO-yritys antaa sinulle henkilökohtaisen tilisi johtaja, joka pitää sinut lähetettyinä jokaisesta väärästä tai epäilyttävästä tapahtumasta, kun tapahtuu sopimuksenne koko voimassaoloajan. Näin joukkue voi työskennellä vianetsinnässä ja yhteisten ongelmien korjaamisessa.

Tiedät, että olet tehnyt oikean valinnan lyhyellä varoitusajalla. Joka päivä johtajien tulisi olla valmiita ja valmiita antamaan sinulle selkeän keskustelun kaikista jo toteutetuista strategioista ja ohjelmista tai vain harkitsemaan sivustosi hakuaoptimointia varten. Näin tuntuu käynnissä oleva keskustelu ja tuki, joka on täysin sitoutunut liiketoiminnan vaurauteen. Loppujen lopuksi on olemassa vain juttu, jonka voit muistaa - SEO-yrityksen maailmanlaajuinen tehtävä on ottaa SEO-paino pois harteiltasi, jotta voit vapaasti kytkeä joitain kriittisiä liiketoimintaongelmia, jotka ovat aina odottaa omistajan tarkkaa huomiota.

December 22, 2017