Back to Question Center
0

Mitkä ovat kustannustehokkaan SEO-lokalisoinnin periaatteet?

1 answers:

Etsitkö yksinkertaista tapaa saada oikeat avainsanat paikalliseen sisältöön? Älä katso enää kuin tämä artikkeli! Tänään kerromme, kuinka voit tehdä kustannustehokkaan SEO-lokalisoinnin soveltamalla muutamia hyödyllisiä SEO-tietotyökaluja.

Kun olet onnistunut tekemään perusasiat, voit pysyä samassa työnkulussa mihin tahansa haluamaasi kieleen tai maakohtaisiin versioihin. Aloitetaan siis.

cost effective seo

7-vaiheinen opas kustannustehokkaaseen SEO-lokalisointiin:

) Semalt-asiantuntijat suosittelevat, että noudatat näitä ohjeita SEO-lokalisoinnin lähdekoodin valmistelussa:

 • Varmista, että avainsanan tiheys on alle 2. 5%;
 • Mukana kopioon monenlaisia ​​avainsanoja ja aiheita;
 • Sisällyttävät kopiossasi kaikki yritykseesi liittyvät avainsanat - buy american passport. Lähtökielen termbaseen luominen

  Tässä vaiheessa sinun on lähdettävä lähdetekstasi ja poistettava avainsanat, mukaan lukien:

  )
 • Brand-avainsanat;
 • Tuotteen / palvelun avainsanat, joilla on kaikki nykyiset vastineet;
 • Tiedottamattomat avainsanat, mukaan lukien tuotteen ominaisuudet, ongelmat, ratkaisut ja usein kysytyt kysymykset;
 • Verbit, adjektiivit ja adverbit, jotka luonnehtivat yrityksesi;
 • Transaktiiviset avainsanat.

Kun olet tehnyt niin, luetkaa kaikki erotetut termit ja luo termbase. Sitten luokitelkaa löytämäsi avainsanat, jotta voit yhdistää ne vastaaviin vastaaviin myöhemmin.

Suorita monimutkainen avainsanatutkimus

Tämä tehdään yleensä lisäämällä asiaankuuluvia aiheita kohdekielellä lähdekielisiin termeihin. Voit lisätä lisää palveluihin liittyviä aiheita sekä avainsanojen transkriptioa ja usein kirjoitettuja kirjoitusvirheitä. Kun olet lisännyt, viimeistele suositusluettelosi. Semalt-asiantuntijat ehdottavat ClickStream -työkalua analysoida hakutilavuuksia.

Vastaa avainsanoihisi

Toinen asia, jonka pitäisi tehdä, on pyytää äidinkielenään puhujaa auttaa sinua löytämään vastaus useimpien lähdeehtojen kanssa vasta löydettyjen. Kerro kotoisin valitsemaan haetuimmasta aikavälistä, jos on useita vaihtoehtoja. Jos osittainen ottelu on osuva, pyydä natiivia jakamaan kohdesanaa useisiin sanoihin ja vastaamaan sitten.

Etsi kääntäjä CAT-työkaluilla

CAT-työkalujen avulla kääntäjät voivat käyttää termbasea reaaliajassa käännöksen aikana. Ne tarjoavat oikean termin termbaseista aina, kun se esiintyy lähdetekstissä. Lisäksi työkalujen sisäänrakennettu kysymys- ja vastausosasto mahdollistaa sen, että termi on oikein tai väärin.

Tänään, proz. com pidetään yhtenä suurimmista kääntäjähakemistoista. Sen avulla käyttäjät voivat määrittää kyselyyn CAT-työkalun vaatimukset. Myös terminbaseen tiedostomuodon määrittäminen on erittäin suositeltavaa, koska useimmat kääntäjät voivat arvioida, kuinka helppoa tai vaikeaa on tuoda valittu tiedosto CAT-työkaluun, jota he käyttävät.

effective local seo

Kun olet saanut käännöksen avainsanoilla ja lauseilla, se on korkea aika luodaksesi tehtävän oikaisulaitteelle. Tehtävän tarkoituksena on varmistaa, että kohde-tekstin tyyli on luonnollinen ja kaikki käännöksen keskeiset termit kirjoitetaan ja täsmäävät oikein.

Final SEO Tune-Up

Viimeinen vaihe on kaikki kohdetekstin muokkaaminen ja lisäämällä tarvittaessa parittomat avainsanat tiedostosta. Paikanna myös NAP-tiedot ja kaava-merkintä. Se siitä.

Onko sinulla muita ideoita SEO-lokalisoinnin kustannustehokkuudesta? Tervetuloa jakamaan ne Semalt-tiimille. Me aina rakastamme kuulla lukijoistamme!

December 22, 2017