Back to Question Center
0

Mikä on paras SEO-menetelmä suppeasti erikoistuneille sähköisen kaupankäynnin hankkeille?

1 answers:

Vinkkejä ja temppuja on lukuisia, jotta sisältösi näkyy ja lukee. Tässä artikkelissa kerromme parhaista SEO-menetelmistä, joita pitäisi noudattaa, kun luot sisältöä sähköisen kaupankäynnin yleisölle. Jos tavoitteesi on onnistua sähköisessä kaupankäynnissä, sinun kannattaa noudattaa jäljempänä lueteltuja suosituksia. Täällä he ovat:

SEO-menetelmä # 1: Valitse oikeat avainsanat

Avainsanat tekevät artikkelisi haettavissa, yhdistää verkkoselaimet sivustoosi - commercial appraisals. Sinulla on oltava selkeä käsitys siitä, mitä kirjoitat. Määritä myös, mitkä avainsanat tekevät artikkelisi haettavissa.

Jos on liian ylivoimainen voit luoda koko joukon uusia artikkeleita, voit aina kirjoittaa vanhoja, laajentaa sisältöä lisäämällä vahvoja avainsanoja, upottamalla selittäviä videoita, kehittämällä ajatuksia olemassa olevista ideoista. Ota nämä suosittuja artikkeleita ja ripottele tuoreita sisältöjä niihin.

Huomaa, että keskeiset lauseet on lisättävä luonnollisesti koko artikkelissa, samoin kuin sinä sanat, jotka olet valinnut.

best seo method

SEO Method # 2: Harkitse viisi tärkeintä paikkaa avainsanoillesi keskeiset paikat postitse, mukaan lukien:

  • Slug: tämä viittaa URL-osoitteeseen, jonka kaikki näkevät, kun viesti on aktiivinen. On erittäin tärkeää, että lisäät avainsanasi URL-osoitteeseen, jotta käyttäjät voivat helposti etsiä ja löytää artikkelin verkossa.
  • Kopioi ensimmäinen kappale: lisää avainsanat kopion ensimmäiseen kappaleeseen. Tämä helpottaa Googlen tunnistamista verkkosivustollasi, ja web-käyttäjien on helpompi ymmärtää sisältöäsi heti, kun se näkyy Google SERP: ssä.
  • Vaihtoehtoinen teksti: Tämä tulee esiin, kun lisäät kuvia artikkeliin. Kuten ehkä tiedätte, hakukoneet eivät tunnista kuvia - he näkevät vain tekstiä, jonka jälkikirjoittajat merkitsevät. Merkitse kaikki valokuvasi avainsanoilla ja yrityksesi nimillä.
  • SEO-nimike: Varmista, että lisäät avainsanat otsikkoosi ja SEO-nimikkeesi. Hyvä päätös on sisällyttää yrityksenne nimi ja muut keskeiset lauseet, jotka ovat tärkeitä yrityksesi kannalta. Näin tekemällä hakukoneille ja mahdollisuuksille on helppo hakea verkkosivustoa, kun etsit näitä tiettyjä asioita.
  • META Kuvaus: Meta-kuvauksen tulee sisältää myös kohdesanoja. Pidä se enintään 160 merkkiä. Sen pitäisi kuvastaa verkkosivustosi sisältöä ja antaa pikakuvakkeen potentiaalisille asiakkaille, kun he tekevät Google-haun.

    Sekä sisäiset että ulkoiset linkit ovat välttämättömiä julkaisusisällösi varten

. Informatiivinen artikkeli on loistava tilaisuus ohjata lukijoita sivuillasi oleviin muihin sivuihin. Sisäinen linkki on napsautettava linkki viestissäsi, joka voi tehdä tämän tehtävän sinulle. Semalt-asiantuntijat ehdottavat linkittämistä muihin verkkosivuihin, joissa lukijat voisivat hankkia tiettyjä palveluita ja tavaroita, joita toimitat.

Muista, että sinun on aina asetettava sekä sisäiset että ulkoiset linkit avautumaan erillisillä sivuilla,. Tämä on tilaisuutesi linkittää nykyisiin, arvokkaisiin viesteihin.

website promotion

Päätelmä

Älä anna uskomatonta sisältöä huomaamatta. Tee se Googlen paras ystävä noudattamalla edellä mainittuja suosituksia. Ne ovat parhaita SEO-menetelmiä jokaisen sivuston omistajan tulisi pitää mielessä tuotettaessa artikkeleita.

December 22, 2017