Back to Question Center
0

Mitkä ovat yleisimmät hakukoneoptimointistrategiat?

1 answers:

Koska SEO on kattava joukko tekniikoita ja lopullinen tavoite saada sivustosi korkeamman sijoituksen luettelo SERPs on kolme perusta hakukoneoptimoinnin strategioita. Niitä käyttävät leijonanosuus eri kapasiteetiltaan toimivista yrityksistä joko pienen mittakaavan yrityksiltä, ​​jotka haluavat aloittaa toimintansa verkosta jo alusta alkaen tai jotka ovat jo saavuttaneet vakuuttavia tuloksia perinteisissä tiili- ja laastiyrityksissä ja tuntevat välttämättömyyden siirtyä eteenpäin ja siirtyä verkossa. Olipa aiot kokeilla itseään DIY SEO: ssä tai olet jo päässyt hyvin muodostettuun päätökseen saada kokenut vanha tiimi alan asiantuntijoilta, joka tapauksessa, sinun tulisi olla tietoinen seuraavista kolmesta hakukoneen perusstrategiasta - what s my boat worth. Pidä ne mielessä, ennen kuin aloitat sivustosi optimoinnilla.

On helppoa olla hyvä

Aloitetaan White Hat SEO: stä, tunnetuimmaksi ja laajalti käytetyksi tekniikaksi, poispäin muusta hakukoneoptimointistrategiasta. Valkoisen Hat SEO -hakemuksen tekeminen tarkoittaa, että optimointi toimii nostamaan verkkosivujen hakusuorituksia noudattamalla tiukasti Googlen antamia ohjeita ja suosituksia. White Hat SEO panostaa vain oikeudenmukainen ja rikkomattomia toimintasuunnitelmia, kuten kehittää laadukasta sisältöä, tehdä oikeita (ei maksettu!) Linkkirakennusta, työskentelee HTML-optimoinnissa. Kyllä, on vaikeaa tehdä. Valitsemalla oikea tapa White Hat SEO tarkoittaa sitä, että sinusta tuntuu itsevarmalta ja luottaa joskus vaatimattomaan ja vain asteittaiseen, mutta pysyvään ja pitkäaikaiseen kehitykseen.

Siirtyminen pimeälle puolelle

Kuten White Hat SEO -tapahtumien haittaohjelmat, Black Hat -haun optimointistrategiat ovat tulossuuntautuneempia kuin puhtaasti kunnollisia pelaajia. Black Hat SEO käyttää erilaisia ​​teknisiä järjestelmiä, joilla voidaan hyödyntää Googlen hakualgoritmeissa olevia todellisia heikkoja pisteitä. Ensisijainen tavoite kuitenkin pysyy samana - saavuttaa paremmuusjärjestyksen verkkosivuille. Pimeällä puolella tapaaminen voi tarjota sinulle ennalta arvaamattomia ja joskus jopa vaarallisia, mutta nopeita, mutta lyhytaikaisia ​​voittoja sijoituksessa. Black Hat SEO pyrkii yleensä käyttämään väärinkäytöksiä linkin roskapostin, piilotetun tai peitetyn tekstisisältöjen, avainsanojen täyttämisen ja monien muiden rikkomusten vuoksi.

On niin kutsuttu Gray Hat SEO, joka yhdistää yksinkertaisesti kahden tärkeimmän hakukoneoptimointistrategian parhaat tulokset. ovat vain katsoneet läpi. Itse asiassa viisas Gray Hat SEO tarkoittaa tehokkaimpien oikeudellisten taktiikkojen käyttämistä mahdollisuuksien mukaan, mikä tukee niitä lupaavilla rikkomuksilla, joita massat eivät ole vielä hyödyntäneet. Näin voidaan saavuttaa varsin kohtuullinen edistys ilman, että maksat liian suuren riskin siitä, että Google joutuu rikkomaan ja rangaista sitä.

Valitessaan näiden vastakkaisten hakukoneoptimointistrategioiden välillä pitäisi olla yksilön henkilökohtainen valinta. Sinun on päätettävä, millä tavalla aiot toimia. Muista vain yksi pieni asia - haun algoritmien heikkojen pisteiden hyödyntäminen voi tuntua varsin houkuttelevalta niille, jotka etsivät vain nopeaa edistymistä. Google on silti silmällä Internetiä. Joten, kun pelaat virheellistä peliä, muista, että sitä voidaan rangaista milloin tahansa, alkaen kevyestä rangaistuksellisesta rangaistuksesta ja koko verkkotunnuksen peruuttamisesta.

December 22, 2017