Back to Question Center
0

Mitkä ovat yleisimmät pienyritysten SEO palvelut?

1 answers:

Oikean SEO-palvelun valitseminen pienyritykselle voi olla haastavaa. Jos olet yksi niistä yrittäjistä, jotka eivät pääse valitsemaan SEO-työkalua, sinun kannattaa ehdottomasti lukea seuraava artikkeli.

Alla olevat tiedot auttavat sinua ymmärtämään, mitä SEO-työkalut pienyrityksille koskevat - planes dise?o web venezuela. Kun olet lukenut viestin, sinulla on paljon vähemmän epäilyksiä valittaessa SEO palvelu yrityksellesi. Joten lähemmäksi asiaa. Avainsanatutkimuksen merkitys

Avainsanatutkimuksen merkitys on

 small business seo services

mikä tahansa SEO-projektin ydinosa, koska se toimii kaikkien hakukoneoptimoinnin perustana. Ensimmäinen asia, jonka pitäisi miettiä, kun luot suunnitelmaa rankingien parantamiseksi, tekee syvällistä avainsanatutkimusta, joka auttaa määrittämään, mitkä avainsanat. Ihannetapauksessa verkkotunnuksen jokaisen verkkosivun pitäisi kohdistaa jopa kaksi asiaankuuluvaa ja ainutlaatuista avainsanaa. Varmista, että sinulla on riittävästi sivuja, joissa kohdistetaan tarpeeksi avainsanoja, jotka kattavat yrityksesi avainalueet. Etsi pitkät hakukoneiden avainsanat. Oikeiden avainsanojen valintaprosessi vähenee kolmeen vaiheeseen:

 • Avainsanan merkityksen määrittäminen;
 • Valitun avainsanan etsittävien henkilöiden lukumäärän määrittäminen palvelualueellasi;
 • Avainsanojen kilpailukyvyn määrittäminen.

Asiaankuuluvat avainsanat, joilla on kaupallinen tarkoitus, pitäisi olla sinun tärkein prioriteetti. On selvää, että mitä enemmän ihmiset etsivät avainsanasi, sitä paremmin. On myös syytä mainita, että alhaisempi kilpailu on suositeltava - se vaatii vähemmän aikaa ja rahaa menestymiseen. Semalt-asiantuntijat suosittelevat, että valitset Wordtrackerin avainsanan tutkimusta varten. Sen lisäksi, että se on tarkka, se on helppokäyttöinen.

Sivunluontiasiat

Kun olet valmis kattavan avainsanatutkimuksen avulla, seuraava vaihe, jonka pitäisi miettiä, on uusien verkkosivujen luominen valituista avainsanoista. Kun luot uusia sivuja, yritä saavuttaa seuraavat tavoitteet:

 • Web-sivujen on oltava riittävän pitkät (enintään tuhat sanaa);
 • Jokaisella sivulla on oltava ainutlaatuinen ja arvokas sisältö;
 • Varmista, että jokainen sivu vastaa lukijan tarpeisiin.
 • Pidä URL-osoitteesi yksinkertaisena ja ytimekkänä. Niiden pitäisi olla lähellä verkkotunnuksen juuria;
 • Muista kohdistaa enintään kaksi avainsanaa sivua kohden.

  Page Optimization is the Key

  Seuraavaksi kannattaa harkita sivun optimointia. Yksinkertaisesti sanottuna, sinun on optimoida verkkosivustosi hakukoneille. Loppujen lopuksi hakukoneet ovat vain tietokoneita, ja tavoitteesi on varmistaa, että he voivat ymmärtää sivusi aiheen. Siksi sisällön muuttaminen sekä verkkosivujen tekninen päivitys on välttämätöntä.

  Tällainen optimointi on erittäin suositeltavaa pienyrityksille, koska se on edullisempaa kuin uusien sivujen luominen tyhjästä. Usein sattuu, että sivu tarvitsee vain pieniä muutoksia, jotta hakukoneet ymmärtäisivät paremmin, kuten houkuttelevien ja merkityksellisten otsikkotunnisteiden luomisen tai ankkurointitekstien optimoinnin.

  Kääre

  Kun valitset parhaan SEO-palvelun pienyrityksellesi, varmista, että se sisältää SEO-näkökulmia avainsanan tutkimukseen, sivun luomiseen ja sivun optimointiin. Linkkirakentaminen ja tekninen tarkastus on myös syytä kiinnittää huomiota. Seuraavan oppaan noudattaminen pitää sinut oikealla tiellä ja varmistaa, että pienyrityssi ei oteta ratsastaa.

December 22, 2017