Back to Question Center
0

Mikä on SEO kanssa Intent Marketing?

1 answers:

Markkinointi tarkoituksella on kyse SEO ja sisällön yhdistämisestä. Kun sekoitetaan älykkäästi, SEO ja sisällön markkinointi ovat lyömätön ase, joka auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoiden joukosta.

Vuoden 2017 aikana asiakkaiden kysynnän kokous ja muuttaminen merkitsevät tuotemerkin näkyvyyttä, vakuuttavuutta ja houkuttelevuutta asiakkaisiin - sitelock cdn vs cloudflare cdn. Vaikka useimmat ihmiset haluavat ajatella, että heidän valintansa perustuvat tosiasioihin ja logiikkaan, tunteilla on edelleen keskeinen rooli päivittäisten päätösten tekemisessä. Ihmiset yleensä muistavat kokemuksia, ei tekstiä. Siksi tekijöiden luominen, jotka resonoivat yleisösi kanssa, on sisällön sitoutumisen avain.

what is seo marketing

Sisältö on SEO-markkinointistrategian ensisijainen osa

Verkkokaupoissa on viime vuosina tullut yksi suosituimmista tavoista tehdä ostoksia. Tämä on tärkein syy, miksi sivustosi sisältö on optimoitava niin paljon kuin mahdollista, jotta potentiaalisia asiakkaita voidaan kutsua ja houkutella missä ikinä tahansa. Onneksi voit helposti saavuttaa tämän tavoitteen yhdistämällä SEO- ja sisältömarkkinointitoimet yhdeksi toiminnaksi.

Muista, että hakukoneoptimointi on elintärkeää sisällön löytämiseksi. Ensimmäinen asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on tunnistaa avainsanat, jotka luovat kaupallisen tarkoituksen. Nämä tiedot auttavat sinua paremmin ymmärtämään asiakkaiden tarkoitusta, joka vuorostaan ​​auttaa luomaan alkuperäistä sisältöä, joka todennäköisemmin muuntaa.

Miten yhdistää SEO sisällön markkinointiin?

Muista: tehokas sisällön optimointiohjelma kehittää paljon aikaa ja ponnisteluja. Semalt-asiantuntijat suosittelevat, että harkitsette näitä taktiikoita, kun rakennat täydellistä sisällön optimointisuunnitelmaa:

Yleisön tietämisen on oltava

Seuraavassa on tärkeintä muistaa: mukaan lukien tuote, palvelu, kokemus ja markkinointistrategia, pitäisi kiertää asiakkaan ympärillä. Kohdeyleisön määrittäminen auttaa luomaan jännittävää sisältöä asiaankuuluvista aiheista, jotka vastaavat asiakkaidesi tarpeita.

Se on kultainen sääntö: jos ymmärrät yleisösi motivaatiot, on enemmän mahdollisuuksia tuottaa vaikuttavaa sisältöä, joka auttaa lisäämään tuloja, lisäämään kasvua ja lisäämään pitkän aikavälin kestävyyttä.

Sisällön optimoinnin merkitys

Huomaa: jokaisella tuottamallasi sisällöllä on syytä olla olemassa. Yleensä sisällön tarkoitus on tiedottaa, kouluttaa ja viihdyttää. Pidä mielessäsi mielessäsi sisältöstrategian luomisessa.

Seuraava vaihe on sisällön optimointi maksimaalisen näkyvyyden varmistamiseksi. Semalt-asiantuntijat suosittelevat, että käytät seuraavia vinkkejä optimoimalla sivustosi sisältöä:

  • Valitse mielenkiintoisia ja asiaankuuluvia aiheita, jotka valitsevat kiinnostuksen, käyttäytymisen ja väestötietojen perusteella.
  • Sisällytä oikeat avainsanat;
  • Optimoi sisältösi mobiililaitteille.

Toinen ehdotus on keskittyä laatuun, ei määrään. Muista, että lisää sisältöä ei tarkoita parempaa sisältöä. On selvää, että ihmiset haluavat kuluttaa arvokasta sisältöä, joka on henkilökohtainen, asianmukainen ja hyödyllinen heille.

seo marketing

Mittaa tuloksesi parempaan suorituskykyyn

Kuten sanotaan, sitä, jota ei mitata, ei voida parantaa. Onneksi näillä päivillä voit helposti määrittää ROI: n seuraamalla tietoja ja hankkimalla sisällön suorituskykyä koskevia tietoja vain muutamalla napsautuksella.

Voit oppia jokaisesta sisältökampanjasta, onko se saavuttanut tai epäonnistunut tavoitteensa. Mittauksen ja seurannan avulla voit selvittää, mikä parhaan sisällönne erottuu. Näin voit jäljitellä onnistuneita menetelmiä, mikä parantaa SEO markkinointistrategiaa paremmin. Johtopäätös

Kuten näette, yhdistäminen SEO ja sisällön markkinointi on yksi parhaista tavoista lisätä sivustosi liikennettä ja houkutella laadukkaita johdot. Noudata edellä mainittuja taktiikoita ja katso, mitä tapahtuu sivustosi rankingissa!

December 22, 2017