Back to Question Center
0

Mitä moderni trendi auttaa minua parantamaan SEO?

1 answers:

Käytössä on aina paljon kehittyneitä ja älykkäitä tavaroita, joita käytän usein parantaakseni SEO-palvelua. Joka kuukausi on oikea aika arvioida hakukoneoptimointistrategiaa. Näin voin olla varma siitä, että tapa, jolla muutan parantamaan SEO-sivustoa, vastaa yleisiä tavoitteitani, kuten vahvistamalla verkkosivustoviranomaistani, lisäämällä online-läsnäoloa ja kasvattamalla arvon ja sivun sijoitusta - dominio de correo gmail gratis. Jos olet innokas tietämään enemmän edistyneimmistä mutta silti liian monimutkaisista SEO-trendistä 2017, olet oikeassa paikassa. Alla ovat parhaat ehdotukset ja järjestelyt, jotka mielestäni ovat kohtuullisia, jotta voisin parantaa SEO-sivustoani ja siten verkkosivuston ja koko liiketoiminnan yleistä suorituskykyä - älkää hukkumatta maksamaan enemmän aikaa sille, ja olet aina Googlen luettelo hakutuloksista. Joten päästään alas trendikävimmille SEO-ominaisuuksille 2017!

improve my seo

Älä koskaan lopeta vahvan online-läsnäolon ylläpitämistä

On itsestään selvää,. Tarkoitan täällä, että hyvin usein jokainen kunnossapitotyö voidaan lopettaa tai edes täysin laiminlyödä useimmilla meistä. Katsotaanpa sitä - esimerkiksi Google+ -sivulla, mutta tällä hetkellä ilman aktiivista käyttöä, kuten sisällön päivittämistä tai jakamista. Mitä sinun pitäisi tehdä välittömästi - tarkista, kuinka tarkat tiedot näkyvät Web-sivuston jokaisessa kulmassa ja määrittää verkossa olevan läsnäolosi. Tällä tavoin parannin SEO kautta tänä vuonna, koska minulla on laskentataulukko, jolla seurataan online-läsnäoloa, joka perustuu kuukausittaisiin tarkistuksiin. Näyttää liian helppoa, eikö? Mutta luota minuun, se on erittäin hyödyllistä, ainakin kilpailijoiden näkökulmasta. Luulen, että useimmat niistä (kuten olette, pari minuuttia sitten) ovat unohtaneet tämän ilmeisen näkyvän asian jo kauan sitten.

Lisää vielä enemmän arvoa kohdeyleisösi

Tässä aion näyttää, että lisäarvo on paljon muutakin kuin vain laadukasta sisältöä. Vuoden 2017 osalta lisäämällä arvoa sinun on syytä ymmärtää kohdeyleisösi, heidän aikomuksiaan ja motiiveitaan syvällisimmin, vain antaa heille, mitä he haluavat, ennen kuin he ajattelevat sitä. Tarkoitan täältä, että sinun pitäisi katsoa sisältöäsi löytääksesi eniten trendikkäitä kohteita, jotka kiinnostavat yleisöäsi. Seuraavaksi oppii lisää ja kuvitella itsesi potentiaaliseksi asiakkaaksi. Mitä kysymyksiä todennäköisesti kysyt? Toimi ennakoivasti ja etsi oikea tasapaino ajoituksen ja arvon välillä. Tehdään niin, näet nykyisen markkinarakoalueen, joka on asetettu laajalle laajentumiselle. Huomaa kuitenkin, että kiirehtiminen ei ole koskaan hyvin muodostettu päätös. Älä koskaan luovu laatua.

improve seo

Työskentele kovemmin visuaalisella sisältöäsi käyttäjäystävällisellä kokemuksella

Joitakin kuukausia sitten toin toistuva visuaalinen tarkistus, tapa. Olen vakava - tänään visuaalinen sisältösi on Googlen kannalta entistäkin tärkeämpää kuin koskaan ennen! Nyt sanotaan olevan suora vaikutus paitsi parempaan käyttäjäkokemukseen, mutta myös hakuindeksiin. Onneksi voit tehdä sen juuri nyt, koska tehtävä voidaan suorittaa tehokkaasti vain yhden päivän aikana. Ensinnäkin suosittelen otsikoiden tarkistamista tarkistamalla, tarvitaanko lisää tekstejä, metatietoja tai joitain ylimääräisiä avainsanoja. Kysy itseltäsi, ovatko suunnittelun ominaisuudet vielä ainutlaatuinen ja silmiinpistävä. Seuraavaksi tutustu verkkosivustosi isännöimän kaikkien multimediatiedostojen kokoon ja painoon varmistaaksesi, että sivusi latausnopeus toimii hyvin. Loppujen lopuksi suosittelen lisäämään lisää video-sisältöä, sillä nyt on erityisen tärkeää, että Google näyttää sivustosi hakutulosten luettelossa.

December 22, 2017