Back to Question Center
0

Mikä on erityistä SEO-toiminnasta IT-yrityksille?

1 answers:

Joillekin ihmisille saattaa olla varsin kiistanalainen kysymys - maksullisen hakukoneliikenteen käyttäminen tai ajaminen suoraan verkkosivustolle? Minusta, joskus käsitellään ohjelmistokehitystä, käsittely SEO IT-yritykset orgaanisesti ei ole asia valinnanvaraa. Orgaaninen liikenne tuo tavallisesti korkeimman tuloksen, mikä antaa parhaan mahdollisen laatujohdon ja jolla ei ole merkittäviä kustannuksia. Vain joitain kylmäsuhteita, jotka pysyvät orgaanisina kerran ja loppujen lopuksi. Tuoreen kyselyn mukaan ylivoimainen arvio yli 90 prosentista kaikista Googlen napsautuksista tarttui orgaanisiin hakutuloksiin, kun taas maksettu haku teki vain kurjaa kappaletta jotain noin 7%. Loppujen lopuksi, SEO IT-yrityksille on paljon enemmän yhteistä tavanomaiseen käsitteeseen kuin jotain ainutlaatuista - opi systems. Yritetään tarkistaa se vaihe vaiheelta.

seo for it companies

Nykyään on olemassa lukemattomia lukuisia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla pyritään lisäämään liikennettä verkkosivuille lähes mistä tahansa aiheesta. Useimmiten puhumme SEO tarkoittaa keskimääräistä online-liiketoimintaa, esimerkiksi verkkokauppaa. Itse asiassa tuskin on väliä, millaista teollisuutta meillä on. Paitsi SEO IT-yrityksille, meillä voi olla myös muita esimerkkejä, valitsemalla mahdolliset markkinat, joita voimme kuvitella. Tästäkin huolimatta yleinen ehdotukseni on kuitenkin edelleen sama. Asia on, että SEO ja Googlen hakukoneiden näkökulmasta katsottuna on vain kaksi keskeistä sivun ranking-tekijää:

  • Korkealaatuinen sisältö, jolla on tärkeät avainsanat ja avainsanat, jotka tarjoavat paljon arvoa jokainen lukija;
  • Orgaaniset linkit, jotka yhdistävät sivun muiden sivustojen kanssa. Korrelaatio laadun käänteisiä ja niiden määrä, on tarkka.

Kauan sitten oli syytä, että väärinkäyttämällä hieman avainsanan tiheys (sisällä asiaan liittyvä sisältö aihe) voisi olla melko tarpeeksi vain tuntea hyvää sivuston. Näin, sijoittamalla joitain näennäisesti hyviä käännöksiä, jotka on täytetty avainsanoilla ja osoitettu heille jollekin vahvalle, mutta mahdollisesti merkityksettömälle viranomaiselle, jossa on vain pari avainsanaa jollain tavalla jotain sopivaa, voisi helposti ajaa ehkä jokaisen onnen verkkosivun Google-haun yläreunassa. Näin voimme kirjaimellisesti tehdä mitään eroa - tehdä SEO tietotekniikkayrityksille tai esimerkiksi elintarvikkeiden jälleenmyyjälle. Ainoa säännös ja siten ydinerotus olivat kaikki samanlaiset - tekemällä joitain apinoita manipuloimaan koneen entistä tyhmää "logiikkaa".

seo for company

Mutta ne ajat kulkivat, ja nykyään Googlen hakualgoritmit ovat yhä kehittyneempiä. Selkeinä sanoin hakukone pystyy nyt täysin tekemään jokaisen sivun sisällön vaikeimmassa arvioinnissa käyttämällä yli 200 parametria, jotta lopulta tehdään rajauspäätös. Kaikki huijaukset, väärinkäytökset tai jopa parhaiten kehitetyt manipuloivat järjestelmät eivät ole enää sovellettavissa. Joten nykyajan reilun pelin avulla on vain laadukasta sisältöä ihmisille, samoin kuin liian paljon teknisiä asioita, jotta verkkosivut näkyvät hakukoneissa. Saadaksesi loput perustiedot, sisällön ja linkkien lisäksi suosittelen lukemaan SEO: n kymmenen parhaan nykyisen ranking-tekijän. Siirry selailuun, se on kuuma aihe.

December 22, 2017