Back to Question Center
0

Mitä voit kertoa SEO kiinteistönhallintayrityksestä?

1 answers:

Näinä päivinä SEO on ratkaisevan tärkeä kaikentyyppisille online-yrityksille, eikä kiinteistönhallinnan verkkovirasto ole poikkeus. Jos haluat kasvattaa omaisuudenhoitoyhtiöitäsi, on erittäin suositeltavaa sisällyttää SEO digitaaliseen markkinointistrategiaasi.

Semaltissa pyrimme aina parantamaan web-markkinoinnin ideoita kiinteistönhoitoyrityksille - nivea sun protect & bronze lsf 30. Tänään me aiomme jakaa tehokkaimmat tekniikat tehostamaan SEO. Nämä suositukset auttavat sinua muuttamaan sivustosi kävijät voimakkaiksi viesteiksi.

seo management company

Huomioita valikkokohteeseesi

Haluamme puhua etusivun ulkoasusta tai toisin sanoen sivustosi valikkokohteista. Muista, että heidän on oltava puhtaita, selkeitä ja ytimekkäitä. Paras tapa järjestää etusivun asettelusi on jakaa se neljään keskeiseen valikkokohteeseen. Semalt-asiantuntijat ehdottavat, että seuraavat sivut sijoitetaan etusivulle:

  • Omistajat;
  • Vuokralaiset;
  • Realtor Referralals;
  • Kiinteistönhoitopalvelut.

Tässä ensisijaisena tavoitteena on lisätä liikennettä vähentämällä poistumisprosenttia ja lisäämällä sivustosi aikaa. Sinun tulisi ymmärtää, että sivustoosi käyvät kymmeniä ihmisiä joka päivä. Kaikki haluavat sen olevan houkutteleva ja helppo navigoida. Siksi on tärkeää tarjota käyttäjille helpot ohjeet. Muista, että jos kanavat kukin käyttäjä verkkosivuston tarpeelliseen alueeseen, on todennäköisempää, että he viettävät enemmän aikaa siellä eikä jättää resurssisi.

Jos haluat sisällyttää muita valikkokohtia, kuten media-suhteita, niin se on okei. Ainoa muistaa: yritä pitää ne kohteet muissa alivalikoissa sivustossasi. Kuten edellä mainittiin, etusivusi on oltava mahdollisimman puhdasta ja helppoa.

URL-rakenneasiat

Strategisen URL-rakenteen kehittäminen kaikilla verkkosivuilla on aina loistava päätös. URL-osoitteesi on oltava ytimekkäitä ja kuvailevia. Muista, että kun URL-osoitteesi ovat järkeviä ja heijastavat yrityksen arvoa, hakukoneet löytävät sinut nopeammin ja saat helpon SEO-lisäyksen.

Keskittyä aloitussivulle

On syytä mainita, että suurin osa yrityksesi mahdollisuuksista kulkee suoraan tältä sivulta. Siksi sinun on tehtävä se loistavaksi. SEO-asiantuntijat määrittelevät kolme kohdetta, joiden pitäisi olla tällä sivulla, jotta omaisuudenhoitoyhtiösi erottuvat joukosta. Tässä ovat ne:

Optimoitu otsikot

Vaikka tämä saattaa tuntua ilmeiseltä, olisit yllättynyt siitä, kuinka monta aloitussivua ei ole otsikoita, mikä on väärä. Oletetaan, että olet Floridan kiinteistöyhtiö, sitten aloitussivusi SEO-optimoidun otsikon pitäisi olla esimerkiksi Florida Property Management Agency.

Näkyvä puhelinnumero

Potentiaalisten asiakkaiden on voitava tavoittaa nopeasti, näkyvä. Älä piilota sitä, vaan aseta se otsikon alle niin, että ihmiset voivat ottaa yhteyttä sinuun muutamassa sekunnissa.

Mukautettu yhteydenottolomake

On tärkeää antaa käyttäjille jotain muuta kuin puhelin,. Harkitse lomaketta, jossa on 4-5 kenttää. Pyydä vierailijoita perustietoihin, joten heidän on helppo antaa heidän tietojaan.

Voit aloittaa parantavan omaisuudenhoitoyhtiön verkkosivustoa tällä hetkellä näillä kolmella SEO-vinkillä. Kun olet tehnyt heidän kanssaan, voit mennä eteenpäin lisäämällä todistuksia ja esittämällä toimistosi selittävälle videolle.

December 22, 2017