Back to Question Center
0

Miten voin ansaita rahaa myymällä SEO-ohjelmia?

1 answers:

Monille kapeakeskuksisille digitaalisille toimistoille on yhteinen skenaario, kun asiakas pyytää sitten SEO-palveluja, ja he suostuvat auttamaan, heillä ei ole tarpeeksi kokemusta tällä alalla ja jopa ammattitaitoinen henkilökunta. Voimme ymmärtää heidän päätöksensä, koska he eivät yksinkertaisesti halua menettää asiakasta. Useiden kuukausien aikana he kamppailevat saadakseen jonkin verran liikennettä verkkosivustoon ja parantamaan sijoitustaan. He eivät kuitenkaan saa positiivista tulosta, koska heillä on vähän asiantuntemusta tällä alalla. Jos et halua tuhlata aikaa oppimisen SEO, on olemassa tie ulos. Löydät hyvän SEO-jälleenmyyjän - calcio balilla umano vendita online.

seo reseller program

Yleisesti ottaen SEO-jälleenmyyjä on henkilö tai virasto, joka tarjoaa laajan valikoiman SEO-palveluja kohtuuhintaan. Hakukoneoptimoinnin jälleenmyyjä auttaa ulkoistamaan asiakkaidesi koko optimointikampanjan. SEO-jälleenmyyjä antaa sinulle enemmän aikaa, jonka voit keskittyä ydinosaamiseen ja tarjota asiakkaille parasta mahdollista tulosta.

Tässä artikkelissa on hyödyllisiä tietoja siitä, miten löytää oikea jälleenmyyjä ja miten hän voi hyötyä palveluistaan.

Miksi sinun tarvitsee käyttää SEO jälleenmyyjäohjelmaa?

  • Myynti

Ensinnäkin, hyvä SEO jälleenmyyjä voi tarjota sinulle vahva myynti taitoja. Koska teidän tehtävänne ei ole myydä optimointipalveluita vaan myydä optimointiideoita, sinun on kyettävä vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin verkkosivujen optimointimenettelystä ja SEO-taktiikoista, joita toteutat saadaksesi myönteisen tuloksen. Ole valmis tarjoamaan asiakkaille kuukausittaisia ​​SEO-raportteja ja teknisiä tietoja.

  • Asiakaspalvelu

Jos SEO jälleenmyyjäohjelma sisältää vain white-hat SEO palvelut, ei ole mitään syytä huoleen. Tällöin asiakkaasi eivät koskaan tiedä, että olet ulkoistanut joitain optimointiin liittyviä näkökohtia. Se tarkoittaa, että yrityksesi negatiivinen asiakaskokemus heijastaa sinua, ei SEO-jälleenmyyjäohjelmaa. Siksi sinun on oltava varovainen valitsemalla SEO jälleenmyyjä.

Sinun täytyy olla tietoinen SEO-ideoista ja strategioista, jotka ovat ulkoistettujen jälleenmyyjätuotteiden takana. Se auttaa sinua kuulostamaan vakuuttavia ja ammattimaisia. Lisäksi se auttaa sinua ohjaamaan asiakkaitasi strategioihin, joita he tarvitsevat voidakseen tehdä liiketoimintaansa menestyksekkäästi. Varmistaaksesi, että tiedät tarpeeksi SEO-strategioista, sinun on valittava SEO-jälleenmyyjäohjelma, joka tarjoaa sinulle säännöllistä harjoittelua ja ei jätä itseäsi. SEO on kallis asia

Tällä hetkellä laatu SEO palvelut maksaa paljon. Yhdysvaltojen keskimääräinen SEO-konsultti saa 150 $ tunnissa ja enemmän riippuen pätevyytensä tasosta. Joten jos päätät ulkoistaa SEO, sinun pitäisi olla valmis maksamaan yli 100 dollaria tunnissa saadakseen myönteisiä tuloksia. Voit hyötyä SEO-ulkoistamisesta, sillä se auttaa säästämään rahaa asiantuntijoiden palkkoihin ja houkuttelemaan enemmän huolestuneita asiakkaita.

December 22, 2017