Back to Question Center
0

Kuinka voin hallita paikallista hakua SEO Googlen kanssa?

1 answers:

Muista, että hyvät vanhat päivät, kun saatoit lähes kaikki paikalliset yritykset Googlen paikallisten hakukoneiden tulossivujen (SERPs) kärkeen? Kyllä, vakavasti, voimme kiivetä ilman niitä yhä kehittyneempiä ja monimutkaisempia strategioita, joihin meidän on tällä hetkellä pakko käsitellä. Suurin osa verkkoyrittäjistä voi hallita paikallisia hakuehtäviään Googlen hakutuloksessa vain muutaman nopean ja helpon vaiheen jälkeen. Kaikki, mitä he tarvitsivat pysyäkseen paikallisen haun parissa, oli uskomattoman helppo prosessi. Kun sinulla oli hyvin rakennettu verkkosivuston rakenne, saat sivuillesi listat Googlen hakemistossa sekä muutamassa muussa lainauslistauksessa - viimeinen vaihe täydellisen paikallisen SEO-kampanjan täyttämiseksi vaatii sivusi, joka tunnetaan nimellä Google My Business - outils de gestion du temps gratuit. Näin jokainen voi rikkoa korkeamman sijoituksen yksittäisiin pyyntöihin, jotka vastaavat Googlen paikallisiin tuloksiin paikalliseen avainsanan kyselyyn, esimerkiksi esimerkiksi "päällystystarkastaja Texasissa. "

local search seo

Tänään on silti melko pettymys minulle, että tällainen laaja ja helppokäyttöinen paikallishaku SEO ei enää ole yleinen käytäntö. Katsotaanpa nyt - nyt käsittelemme varmasti haastavampaa ja jatkuvasti muuttuvaa paikallista hakualuetta. Joten mitä voimme tehdä? Mikään muu kuin yritä sopeutua tähän uuteen todellisuuteen, joka tarvitsee nyt jokaisen hakukoneoptimoinnin näkökulman lisäksi jo mainituista alueellisista hakutoiminnoista. Joten yritämme sopeutua uusiin pelisääntöihin ja tehdä parhaamme voittaaksemme kilpailun. Ensinnäkin ehdotan tarkastelemaan, mitkä olosuhteet ovat sopeutuneet eniten ja tarvitsemme tarkkaa huomiota ennen kaikkea muuta.

Ei tarvitse sanoa, kuinka nopeasti se siirtyy kohti todellista taistelua jokaisella paikallisella markkinoilla. Nykyinen tilanne ei kuitenkaan saa olla yllättävää, koska leijonanosuus verkkoyrittäjistä ymmärtää paikallisen hakutoiminnon merkityksen loppuun juuri perusasioissa ja siirtyy maakohtaiseen tai jopa kansainväliseen rajat ylittävään menestykseen.

Google My Business ei ole väliä, kuten aina

Google My Business on äskettäin antanut entistä vahvemman painoarvon. Alkuperäisten listojen haku jättiläinen ei vain saanut enemmän ranking paino, mutta ovat nyt tiiviissä yhteistyössä muiden luetteloiden ja viittaukset, jotka muuttuivat kattavampia ja informatiivisia. Nyt he haluavat sinun työskennellä entistä tarkemmin, jotta voit tarkkailla tarkasti kaikkia listattujen tietojen jonoa, jonka pitäisi olla mahdollisimman yhtenäinen ja yhdistettävä toisiinsa.

local seo

Moderni paikallishaku SEO edustaa yhä tärkeämpää laatua joukko online-arvostelut. Ei vain siksi, että hyvät online-arvostelut näyttävät erittäin aktiivisen mahdollisuuden ohjata verkkosivustoasi paikallisen SEO-rankingin sijaan, mutta koska vain yksi kylmä numero - myönteisten arvioiden arvioidaan tuottavan jopa 22 prosenttia CTR: n. Verkkoselvitykset ovat silti tehokas työkalu lisäämään uusia potentiaalisia asiakkaita yrityksellesi ja voivat silti palvella nykyisten seuraajiesi kehittäjää kerrallaan. Siksi laadukkaat online-arvostelut ovat nyt entistäkin ainutlaatuisemmat, joten sinun ei pitäisi koskaan jättää niitä huomiotta.

December 22, 2017