Back to Question Center
0

Kuinka lisätä monikielisen SEO sivustolle?

1 answers:

Nykyään lähes kaikki kaupallisen verkkosivuston ylläpitämät käyttäjät voivat menestyä Internet-kaupassa tai palveluntarjoajana. Se tuli mahdolliseksi verkon suuren voiman ansiosta, minkä ansiosta kaikki verkkoyrittäjät voisivat osallistua miljoonien potentiaalisten asiakkaiden kaikkialle maailmaan. Ja käsittelemällä monikielisiä yleisöjä yli rajojen luonnollisesti sinun on lisättävä monikielinen SEO sivustoon (muuten kansainvälinen SEO).

add seo to website

Tällä tavoin asianmukaisen hakukoneoptimoinnin käyttäminen monikielisellä (kansainvälisellä) tasolla voi nopeasti tulla jopa tehokkaammin kuin täsmällisesti kohdistettu paikallinen SEO. Ei tarkoita, että kun lisäät kansainvälisen SEO sivustolle, olet vain avaamalla oven lukemattomia myriads erilaisia ​​mahdollisuuksia online-projekti (varsinkin verrattuna perinteisiin tiili-ja laastin kaupallisiin tehtäviin). Se on itsestään selvää - tarvetta lisätä SEO sivustoon, joka mahdollistaa sen erottumisen ja osoitteen maailmanlaajuiselle yleisölle, on äskettäin tullut mahdolliseksi mahdolliselle online-yrityksen omistajalle, halukas ja valmis todella valtava menestys - club player deposit bonus.

Ennen kuin aloitat

Ensinnäkin ennen kuin voit tehdä hyvin muodostetun päätöksen lisätä SEO verkkosivustoon kansainvälisellä tasolla, johtajana, joka dominoi tiettyä markkinarakoa. Kun uusi yritys täyttää tämän ensisijaisen tavoitteen yhdessä kielessä, seuraava tavara on menossa puuttumaan tiettyihin tarkkaan kohdennettuihin yleisöihin joissakin muissa maissa. Ilmeisesti tämä prosessi alkaa kääntää verkkosivuja toiselle ja kolmannelle kielelle, mutta pitää mielessä, että on tarpeen lisätä SEO verkkosivustoon jokaisessa seuraavassa monikielisessä tasossa. Joten, katsotaan lopuksi asiaa askel askeleelta.

Yksi asia kerrallaan

Hyvin usein yritykset alkavat käynnistää verkkosivustojaan useilla kielillä jo alusta alkaen. Ottaen huomioon, että sinulla on todella suuri budjetti aloitusajalle, ajatus voi tuntua hyvältä. Mutta tässä tulee varovaisuus. Kuvittele, olemme käynnistäneet menestyksekkäästi verkkokaupan, joka näkyy hakukoneiden hakutulossivun (SERP) yläosassa, esimerkiksi englanniksi. Ja onko mitään takeita siitä, että ulkomaiset versiot esimerkiksi käännetään espanjaksi tai saksaksi, niin että ne toimivat myös hyvin? Mielestäni ei. Milloin aloittaisimme tämän monikielisen laajentumisen? Uskon, että paras aika on, kun olet jo käynnistänyt ja onnistunut ylläpitämään menestyvää verkkosivustoa englanniksi:

 • Onko yrityksesi verkkosivujen malli, joka toimii hyvin englanniksi
 • keskittyä kohtuulliseen CMS- ja sivustorakenteeseen
 • Olkaa fiksuja käynnistämään vain yksi uusi kieli kerrallaan (niin, sinulla on tarpeeksi aikaa lisätä SEO sivustoon kyseisellä kielellä ja siten saada poikkeuksellinen sijoitus
 • Käsittele asianmukaista avainsanatutkimusta kullekin kohdekielelle, jonka aiot lisätä (siten valitse vain relevantit avainsanat, joilla on suuri hakuliikenne mutta silti heikko orgaaninen kilpailu)
 • Jokaisella verkkosivustolla käännetyllä versiolla on oltava ainakin pari blogissivua tai muuta jakamatonta sisältöä (tee niin pian kuin mahdollista, samalla kun mainostat verkkosivuja monikielisen linkittämiskampanjan kautta)

add seo

Kaksoistarkist ol yli kaiken

Monikielinen, kannattaa harkita yhden monikielisen Content Management System (CMS). Ei tarvitse käsitellä useita eri tietokantoja kerrallaan, koska suosittelen pitää sama CMS kääntääksesi kirjallista sisältöäsi uudestaan ​​ja uudestaan. On olemassa monia moderneja sisällönhallintajärjestelmiä, joiden avulla voit luoda lukuisia verkkosivustoja eri kielillä, jotka jakavat yhden tietokannan. Muiden joukossa suosittelen käyttää yhtä seuraavista: Joomla, Magento, WordPress tai Drupal. Näin sinulla voi olla joitain hyviä etuja, kuten:

 • vähentää hosting tilaa, ja paljon edullisempia hosting kustannuksia (muista, Google ei ole eroa isäntäsi sijainnin, koska hakukone käyttää muita merkkejä
 • tehokas varastonhallinta eri versioiden tai useiden verkkosivustojen kautta
 • tukkutason päivitys kaikille verkkosivustoille samaan aikaan, jos käytät uudelleensuunnittelua tai kehitystä yhdelle

Suosittelen seuraavia mahdollisia vaihtoehtoja verkkosivujen rakenteen luomiseen:

 • Ylin tason ja maakoodattuja verkkotunnuksia (esimerkiksi.
 • Jokaisella maailmanlaajuisella verkkotunnuksella tulisi olla aliverkkotunnukset
 • Alikansiot tulevat jokaiselle maailmanlaajuiselle verkkotunnukselle
 • Harkitse URL-parametreja
 • Hallitse kieltä evästeillä

Minulla on useita etuja, kun valitset maakoodattuja verkkotunnuksia SEO: n lisäämiseksi verkkosivustoon. Maa-alueen geotarkistaminen on hyvä merkkijono, koska jokainen käyttäjä kerrotaan heti, että kansainvälinen liiketoiminta on riittävän vakava, jotta se keskittyy jokaiseen yksittäiseen valtioon erikseen. Loppujen lopuksi avainsanoilla runsaasti verkkotunnusta voidaan helposti käännä jokaisen maan tavoittelemaan verkkotarjousta ydintuotteellesi tai -palveluksi entistä tarkemmin. Huomaa, että tämä vaihtoehto ei tee, jos sinulla on jo useita eri alueita, jotka ovat jo keskittynyt yhteen avainsana tai avainsana).

seo website

Muut maailmanlaajuiset optimointityöt, joita käytin lisätä SEO kotisivuilleni.

Yksinkertainen CMS-tietokanta on hyvä. Mutta on vielä syytä tarkistaa, onko yleinen kokoonpano täysin oikea. Näin voit käyttää hreflang-tunnisteita, jotka kertovat Googlelle tarkalleen minkä kielen (ei maan).

Kun otetaan huomioon joitakin käännöksen ominaispiirteitä, jotka koskevat erityisesti Googlen arvostamia virheetöntä kielioppia, sinun on käytettävä vain kaikkein oikein kirjoitettua kielioppia kaikissa sivustosi osissa. Mutta syvemmälle havaitsin, että kieliopillisia sääntöjä voidaan joskus laiminlyödä puhtaasti teknisen optimoinnin puolesta. Tarkoitan sitä, että monet korkean tason sivustot käyttävät usein usein huonoja kieliopin avainsanoja tai -ilmauksia, jotka osoittautuvat edelleen erittäin tärkeiksi ja sopiviksi. Joten, suosittelen tiukkoja kieliopillisia sääntöjä täydellisille tekstipisteillemme ja muualle. Muista vain, että metatiedostasi, URL-osoitteillesi ja ankkuri-tekstillesi voit vapaasti kiinnittää erityistä huomiota hakukelpoisiin avainsanoihin yksinomaan sen kieliopin sijasta.

Lopuksi haluaisin korostaa sitä vielä kerran - käyttämällä tavanomaista käännösä, joka yleensä ohitetaan paljon kriittisiä elementtejä, on pahin tapa lisätä SEO verkkosivustoon. Dynaamisen haun erinomaisen kansainvälisen optimoinnin saavuttamiseksi suosittelen vain tarkkaa verkkosivustojen kääntämistä, johon sisältyy perusteellinen linkkirakennus ja syvällinen avainsanan tutkimus. Älä koskaan ajaudu yrittämään kattamaan useita kieliä kerralla, koska pelkästään menestyvä kansainvälinen online-liiketoiminta tarvitsee tehdä kaiken persistently, one thing after another.

December 22, 2017