Back to Question Center
0

Onko sosiaalisten signaalien paranna SEO?

1 answers:

Sisällöntuottajat ja verkkomarkkinoijat ovat jatkuvasti etsimässä uusia tapoja ajaa SEO-sijoitussa hakukoneiden ensimmäisille sivuille. Mielenkiintoinen asia on, että vaikka saavutetaankin Googlelle 10, heidän on edelleen tuotettava uutta ja arvokasta sisältöä säännöllisesti ylläpitääkseen asemaa.

Verkkosivuston omistajille on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että suuren sisällön tuottaminen ei riitä. Hyvä sisältö vaatii ennakoivaa mainontaa. On tärkeää mainostaa sisältöäsi muille ihmisille sosiaalisen ulottuvuuden maksimoimiseksi - ladies dress hats silver. Katsotaanpa kohta: kun kirjoitamme ja julkaisemme artikkeleimme, blogiviestejä, e-kirjoja, hyödyllisiä valkoisia papereita tai infografisia tietoja, paras tapa saada ne kohdeyleisön eteen on sosiaalisen median kautta.

Kuten sanonta kuuluu, jakaminen on huolehtiva. On vaikea kiistää, että sosiaaliset signaalit ja sosiaaliset mediat vaikuttavat merkittävästi SEO: iin. Semaltin asiantuntijat ovat täysin samaa mieltä sisääntulevan markkinointiryhmän Jay Baerin lausunnosta, joka sanoi kerran, että kyseinen sisältö on tulipalo ja sosiaalinen media on bensiiniä.

Miten voin auttaa sosiaalisia signaaleja lisätä minun SEO Ranking?

1. Yksinkertaista sisällön jakamisen prosessi

Ensimmäinen asia, jonka pitäisi tehdä lisää liikennettä sivustoosi, on tehdä käyttäjistä kätevästi jakaa sisältöä sosiaalisen median avulla. Jos se on mahdollista, älä jätä kävijöitä kopioimaan ja liittämään URL-osoitteesi Facebook-viesteihin. Useimmilla lukijoilla ei ole aikaa eikä kärsivällisyyttä tehdä niin. Tämän seurauksena menetät tilauksesi mainostaa sisältöä huonon käyttökokemuksen vuoksi.

Pidä mielessäsi, kun välittävät kävijöistäsi ja helpottavat heidän jakamistaan ​​sisältöä, he todennäköisemmin jakavat viestisi sosiaalisten yhteisöjen kanssa ja tuottavat enemmän viittausliikennettä sivustoosi.

2. Monipuolistaa käänteisiä

käänteisiä ovat tulevat linkit muista resursseista web-sivuillesi. Lähes kaikki hakukoneet, kuten Google, Yahoo ja Bing, pitävät sekä kääntöyhteyden määrää ja laatua kuin sivun sijoitusta. Yksinkertaisesti sanottuna sivu, joka sisältää monia laadukkaita linkkejä, pyrkii saamaan korkeampia hakuehtoja. Lisäksi, jos lukijat napsauttavat sivustollasi luotettavia verkkosivustoja, hakukoneet seuraavat linkkiä, indeksoivat sisällön ja lajittelevat sisältöäsi vastaavasti.

3. Optimoi sivustosi Mobile Sharing

Vuonna 2017 mobiili, sosiaalinen ja paikallinen markkinointi yhdistää SEO kuten koskaan ennen. Nykyään suurin osa ihmisistä etsii matkapuhelimia kuin kannettavia tietokoneita. He haluavat tutkia ja ostaa liikkeellä. Hakukoneet arvostavat mobiilioptimoidut resurssit, joilla on korkeampi sijoitus. Varmista, että sivustosi mobiiliversio tarjoaa kävijöille helpon tavan jakaa sisältöäsi.

seo

Ne sivuston omistajat, joilla on useita paikkoja ja paikallisia aloitussivuja heidän sisällöstään, täytyy miettiä, kuinka optimoida napsautussuhteet ja sosiaaliset signaalit verkkosivustollasi. Tämä on tärkeää, koska edellä mainitut ovat keskeisiä näkökohtia, jotka vaikuttavat paikalliseen hakuun.

Viimeinen mutta ei vähäpätöinen asia on sosiaalinen todiste, joka lisää valtuutuksia artikkeleihisi, blogiviesteihin ja YouTube-videoihin osoittamalla, että ne ovat arvokkaita ja luotettavia. Sosiaalisella todistuksella tarkoitetaan sisältöä, kuten arvosteluja, kommentteja ja lainauksia aiheen asiantuntijoilta. Sosiaalinen todiste toimii seuraavasti: jos henkilö näkee, että satoja ihmisiä jakaa sisältöäsi, heidät halutaan tarkistaa ja jakaa se myös.

December 22, 2017