Back to Question Center
0

Kuinka tärkeitä ovat verkkotunnuksen ja SEO: n yhteiset suhteet?

1 answers:

Googlen kolmen tärkeimmän sijoitustekijän mukaan verkkosivuston käytettävyys, sisällön laatu ja linkitysportfolio ovat tärkeimpiä tekijöitä sen määrittämiseksi, onko se sijoitettu SERP: n yläosaan vai ei. Tämä on totta, ja varsinkin, kun otetaan huomioon leijonanosuus potentiaalisista asiakkaista, on todennäköisesti ensimmäinen vierailu verkkosivuillasi, jotka tulevat ylhäältä hakutuloksista.

domain name and seo

Näin ollen hyvä verkkotunnus ja SEO ylläpito voidaan kutsua lippulaivoiksi todennäköisesti jokainen sivusto. Kun otetaan huomioon jokainen tavallinen verkkotunnus erikseen, se yleensä muodostuu yrityksen tuotemerkistä, johon on merkitty tärkeimmät ja vakuuttavat avainsanat ja avainsanat. Mutta kysymys verkkotunnuksen ja SEO: n vaikutuksesta Googlen rankingissa on aina ollut hyvin kiistanalainen aihe. Loppujen lopuksi on olemassa todisteita siitä, että verkkotunnuksen ja SEO: n välillä on täysin suora yhteys? Siksi päätin saada tärkeimmät päättelyn yhteenvetoon ja tukemaan joitain kylmiä tosiseikkoja - fast windows vps services.

Ei tiukkoja sääntöjä

Googlen sijoitustekijöillä ei todellakaan ole koskaan ollut tiukkoja ohjeita tai virallisia vaatimuksia,. Ilmeisesti alan jättiläinen pyrkii parhaiten ehkäisemään väärinkäytöksiä tai manipuloivaa huijausta, mutta yksi asia voi olla varma - useimpien käytännön kokeiden mukaan lopullisessa algoritmissa on noin kaksisataa eri tekijää määritellä verkkosivujen ranking luettelo hakukoneen sivujen tuloksista. Kun otetaan huomioon entisten työntekijöiden arvokkaat oivallukset ja muut teoriat ja kohtuulliset ideat, on olemassa melko todennäköisiä tuloksia siitä, että haetaan verkkotunnuksen nimiä ja SEO-ylläpitoa.

Oikea verkkotunnuksen valinta on kriittinen askel, joka luo tietä online-menestyksesi pitemmälle ajalle

. Ja suosittelen täältä, että käyttäjäystävällinen verkkotunnus tulee ensin ja ennen kaikkea. Ei tarvitse yrittää mukautua tiukasti hakukoneiden mieltymyksiin. On järkevämpää ajatella todellisia käyttäjiä, joten suosittelen yhteenvetoisen, silmiinpistävän ja mieleenpainuvan nimen, joka olisi täysin merkityksellinen ja tunnistettavissa täällä.Voit liittää sen yrityksen tuotemerkkiin sekä oikeisiin avainsanoihin ja niiden yhdistelmiin. Proaktiivinen avainsanatutkimus

Katse takaisin, kyseiset verkkotunnukset sisältäen oikean avainsanan, jolla on selkeä etu verrattuna muihin kilpailijat Googlen hakutuloksissa. Nämä ajat kuluneet kauan sitten, ja avainsanojen verkkotunnusten yleinen dominointi on nyt päällä. Nyt hakukoneet arvostavat sellaisia ​​verkkosivustoja, jotka tarjoavat käyttäjälle enemmän arvoa, i. e. , joilla on enemmän merkityksellistä laatusisältöä. Avainsana-verkkotunnusten entinen logiikka on kuitenkin edelleen voimassa, sillä verkkotunnuksen avainsanojen vastaavuudet ovat käyttäjäystävällisempiä, jolloin kävijät voivat muodostaa linkin yksittäisen hakukyselyn ja itse verkkosivujen sisällön välillä. Ei sanoa, että tällaiset URL-osoitteet olisivat käyttökelpoisempia jakamiseen, mikä puolestaan ​​lisäisi myönteistä vaikutusta klikkausprosenttiin. Näin voit myös kannustaa Googlea antamaan verkkosivustosi korkeammalle sijoitukselle. Joten, älä koskaan haluta tehdä ennakoivaa avainsanan tutkimusta muotoilemalla uusi verkkotunnus. Et tule katumaan, olen varma.

December 22, 2017