Back to Question Center
0

Mitkä ovat parhaat SEO-taktiikat paremmalle liikenteelle?

1 answers:

Seuraavassa on joitain käytönaikaisia ​​SEO-taktiikoita merkittävämmälle liikenteelle ja tulosprosentille. Tarkista seuraavat näistä kuudesta helppoa vaiheesta:

  • Opiskelijan tiedot

Unohda Hakukoneoptimointi lähinnä tekniselle konseptille. Kyllä, SEO-taktiikan leijonanosan ensisijainen tavoite on saada hakukonerobotit paremmin tunnustamaan - inca sun god slot machine. Samaan aikaan hakuoptimointi koskee tavoiteasiakkaidesi todellisten tarpeiden täyttämistä. Tarkoitan yksinkertaisesti selvittää, mitä ihmiset etsivät ja antavat heille sisältöäsi. Joten paremmin tunnet yleisösi, sitä laadukkaampaa käyttäjäkokemusta tarjoat. Ja tämän pitäisi johtaa korkeampaan sijoitukseen SERP: issä. Helpoin tapa käsitellä tätä on puhua suoraan vierailijoillemme, ja ehdotan, että vastaat niihin liittyvään aiheeseen liittyvistä yleisimmistä kysymyksistään, jotka ovat varmuuskopioituja muiden käyttäjien kanssa, jotka tarjoavat ratkaisujaan. Lisäksi olisi erittäin hyvä ajatus kopioida ja liittää joitain keskeisiä kysymyksiä, jotta ne voisivat käyttää niitä suoraan blogimerkintöjen otsikoihin.

Yleisimmin, kun linkit näkyvät SERP-luetteloissa

seo tactics

    , ihmiset siirtyvät verkkosivuston etusivulle tai tukevaan blogiin. Mutta jos olet tekemisissä kaupallisen hankkeen kanssa, esimerkiksi verkkokaupassa, sinun on parempi saada ainutlaatuinen ja hyvin optimoitu aloitussivu tuottaa parempaa myyntiä tai enemmän seuraajia. Aloitussivun luominen tarkoittaa, että omalla verkkosivulla on tietty aihe. Mitä tulee aloitussivun SEO taktiikkaan, suosittelen täällä tekemällä kaikki optimointityöt vaiheittain. Ensinnäkin ennen kuin aloitat aloitussivun luomisen, sinun on valittava pitkän avaimen avainsana. Näin työskentelet sen otsikosta ja meta-kuvauksesta. Aloita aloitussivusi vähintään 2 000 sanaa, koska se on osoittautunut kauniiksi pisteeksi korkeammalle sijoitukselle Googlen hakutuloksissa. Älä houkutella sijoittamaan jonkin verran mielenkiintoista summaa ammatillisessa web-suunnittelussa. Lopuksi yritä saada suosittelut aloitussivullesi ja nauttia valtaistuimesta.

    • Muuta sisältöäsi

    Hyvä SEO taktiikka sisältöön perustuu yhteen yksinkertaiseen ideaan - sisältö on kuningas. Kyllä, olen tosissani täällä, koska se on todella kohtuullinen ajatus työskennellä kovasti sisältöäsi saadaksesi parhaan laadun kirjoituksia, joilla on käytännöllinen käyttäjäkokemus. Se voi kuitenkin olla melko kattava ja aikaa vievä työvoima. Sen sijaan ehdotan, että hakisit joitain älykkäämpiä SEO-taktiikkaa tekstin kirjoituksille. Käytä vain samaa sisältöä, joka on muokattu eri muodoissa, esimerkiksi näytettäväksi tehokkaampaan ja kätevään käyttöön. Tarkoitan, että blogisi postit voidaan helposti muokata (ainakin osittain) arvokkaiksi videoopetusohjelmiksi, jännittäviin esityksiin, hienoihin podcasteihin ja infografiikkaan tai PDF-muotoisiin materiaaleihin. Jotta maksimaalinen teho voisi tehdä tällaiset hyödyllisten tietojen osuudesta ystävällisempää saada lisää linkkejä ja liikennettä. Et koskaan tule katumaan viettämällä aikaa siihen.

December 22, 2017