Back to Question Center
0

Kuinka tallentaa edistykseni SEO-sivustoon, jos vaihdat verkkotunnusta?

1 answers:

Verkkotunnuksen vaihtamista koskeva hyvin muotoiltu päätös on varmasti suuri. Mutta kun tarkastelemme yleisesti painavia termejä, jotka ovat vaikuttaneet budjettikysymyksiin, jotka ovat tulossa täysipainoiseen toteutumiseen, monet meistä voivat tuntea olonsa turhautuneeksi.

seo change domain

Yksi realistisista lopputuloksista tapahtuu SEO muuttujan verkkotunnuksen jälkeen, on väliaikainen menetys orgaanisen liikenteen. Tällainen vahinko on yleensä skaalattu 5-20 prosenttiin ja sivuston liikenteestä odotetaan ainakin alkuperäisen ajanjakson ajan 3-4 viikkoa, jotka yleensä Google indeksoi robotteja uusien URL-osoitteiden, uudelleenohjausten tai muiden sivujen tutkimiseen päivitykset. Ensinnäkin, tuntuu rauhalliselta, koska tämän aikakehyksen on oltava varmasti tarpeeksi korvaamaan tappionne. Tällä tavoin suosittelen PPC-kampanjaa, joka kohdistuu yrityksesi tuotemerkkiin, sekä tärkeimmät merkitsemättömät tuotteet, jotka koskevat hakuja - el blog del fotografo filtros europa.

Yleisimmin leijonan osuus verkkovastaavista ja web-kehittäjistä aloittaa hoidon tehon jälkeen, aloittaa toipuminen sen jälkeen, kun heidän SEO ja verkkotunnusten muuttaminen on jo käynnistetty. Mutta voit myös ottaa askelen pidemmälle. Tarkoitan, että voit tehdä joitain alustavia teoksia, jotka pyrkivät parhaiten auttamaan Googlen itseään ja muita hakukoneita ymmärtämään paremmin, mitä tapahtuu ja reagoimaan asianmukaisesti. Joten, voit pitää edistystäsi SEO kääntämällä verkkotunnusta ja kaikki sekaannukset sen ympärille saumattomaksi menettelyksi. Ehdotan, että tunne itseäsi kuten pomo, vain seuraamalla näitä proaktiivisia vaiheita:

  • Muiden korkean verkkotunnuksen viranomaisverkkoihin perustuvien linkkien uudelleenrakentaminen on loistava idea. Kun olet varannut nykyisten linkkien päivittämistä ja uudelleenrakentamista Internetissä, voit vapaasti tulkita verkkotunnuksen vaihtamisen välttämättömyyttä erinomaisina uusia mahdollisuuksia. Tarkoitan, että voit helposti lisätä tuoreita linkkejä verkkotunnuksen muutosten jälkeisiin viikkoihin. Näin lähetät entistä oikeampia ja hyödyllisempia signaaleja Googlelle. Ja se palkitaan korkeammalla sijalla SERP: ssä.

change domain

  • Älä unohda palata vanhoihin käänteisiisi uusilla uusilla URL-osoitteilla. Tärkein ideana on saada täysi valikoima laadukkaita linkkejä, samalla kun pienennät uudelleenohjaussummaa verkkotunnukseen samanaikaisesti. Käynnistä, indeksoi Internetissä erityisellä työkalulla (minulla oli tapana luottaa ahrefs), löytää backlinksit vahvin viranomainen. Kun ne sijaitsevat, varmista, että lähetät sähköpostia sähköpostitse pyytämällä päivitystä kaikille.
  • Lopuksi älä unohda tehdä uuden verkkotunnuksen edistämistä sosiaalisen median kautta. Näin aloitat päivittämällä verkkosivustosi URL-osoitteen ja hyvin yrityksen tuotemerkin (jos saatavilla) suosituimmista ja niihin liittyvistä puitteista. Lisäksi olisi hyvä idea ilmoittaa verkkotunnuksen muutosta tapahtumaan joistakin sosiaalisen median kanavista. Tämä auttaa sinua pitämään yleisön tietoisena siitä, että vain verkkotunnuksesi muuttuu, mutta tuotteiden tai palveluiden korkeat arvot ovat kaikki samanlaiset.
December 22, 2017