Back to Question Center
0

Voitko kertoa minulle hakukoneen rekisteröinnin välttämättömyydestä?

1 answers:

Käytössäsi on kolme yleisintä hakukonetta, joissa sinun on lähetettävä sivustosi - Google, Bing ja Yahoo. Jos verkkosivustosi ilmestyy kaikkien näiden hakukoneiden ensimmäiselle SERP-sivulle, se on hyvä merkki sinulle, joka osoittaa, että sivustosi on optimoitu ja toimitettu. Kuitenkin, jos se ei ole lähellä TOP: ää, se tarkoittaa sitä, että potentiaaliset asiakkaasi eivät löydä verkkoasiasi ja menetät mahdollisuutesi kasvattaa tuloja ja parantaa brändin tunnustusta. Voit parantaa tilannetta tekemällä sivuston uudelleensuunnittelun, järjestämällä voittavan kampanjakampanjan ja lähettämällä Web-lähteen uudelleen hakukoneille - floradix iron 84 tablets.

search engine registration

Miksi minun pitäisi lähettää sivustoni hakukoneille?

Kuvittele skenaario, että olet jo optimoitu sivustosi ja jopa tehnyt sivuston uudelleensuunnittelu, mutta rankingit ovat edelleen alhaiset. Mikä voi olla sen syy? Aion kertoa sinulle salaisuuden, miksi sinulla on niin huonoja tuloksia. Hakukoneet eivät voi vain arvioida SEO-ponnisteluja, kun et lähetä sivustoasi järjestelmään. Lähettämällä sivustosi hakukoneille, saat listalle heille ja he voivat houkutella laadukasta hakuliikennettä. Lisäksi saat mahdollisuuden näyttää hakukoneille kaikki verkkosivustosi päivitykset ja muutokset heti, kun otat ne käyttöön. Verkkosivuston omistajat hyötyvät web-lähteiden lähettämisestä hakukoneille, koska he voivat parantaa sijoitustaan ​​ja nostaa muuntokurssia.

Miten rekisteröinti hakukoneille tehdään?

  • Google

Sivustosi on helppo lähettää Googlelle. Sinun täytyy maksaa palkkioita tai täyttää pitkiä rekisteröintilomakkeita. Jos haluat lähettää sivustosi Googlelle, sinun on asetettava sivustosi Google Search Consoleen. Tämän jälkeen sinun tulee mennä Googlen verkkosivuun URL-osoitteiden lähettämistä varten. Tämän tehtävän suorittamiseksi sinun on syötettävä verkkosivustosi URL-osoite hakukenttään, vahvistettava, että olet henkilö asettamalla tarkistus "En ole robotti" ja klikkaa "Lisää URL. "Lisäksi on suositeltavaa lähettää sivustokarttasi Google Search Consolen kautta.

  • Bing

Voit lähettää sivustosi Bingille samalla tavalla kuin esität sen Googlelle. Jos haluat rekisteröidä sivustosi tällä järjestelmällä, sinun tulee mennä Bingin Verkkovastaavan työkaluun ja rekisteröidä sinne käyttäjäksi. Heti kun kirjaudut sisään, sinun on syötettävä etusivun URL-osoite ja klikkaa "Lähetä" -painiketta. Lähetyksen jälkeen sinun on vahvistettava verkkotunnuksesi omistajuus. Vahvistusprosessin suorittaminen edellyttää, että lisäät osan HTML-koodista sivustosi otsikkoon. Yahoo

Viime aikoina Microsoft omisti sekä Bing- että Yahoo-hakukoneet. Tämä tarkoittaa sitä, että kun lähetät sivustosi Bingille, näet myös Yahoo-hakutuloksissa. Aiemmin Yahoo-lähetysmenettely maksettiin. Nykyään tämä hakemisto ei kuitenkaan ole enää käytettävissä.

December 22, 2017