Back to Question Center
0

Mitä vaiheita tehokas Hakukoneoptimointi minun pitäisi tehdä?

1 answers:

Tehokas hakukoneoptimointi (tai SEO) edellyttää perustietoa algoritmispäivityksistä, joita Googlessa ilmestyy säännöllisesti. Jokaisella SEO-ammattilaisella pitäisi olla valmiudet erottaa mikä yhdestä kymmenestä nykyisestä strategiasta, jotta se voisi saavuttaa lopullisen tavoitteen SEO kampanjan loppuun mennessä.Tämä tietämys auttaa sinua paremmin päättämään, mitkä vaiheet sinun pitäisi sitoutua tehokkaaseen SEO - istick vape no atomizer error.

Tämän päivän artikkelissa Semalt-asiantuntijat kertovat tehokkaimmista hakukoneoptimointistrategioista, jotka toimivat vuonna 2017. Lue lisää ja tiedä heidät kaikki. Aloitetaan siis.

effective search engine optimization

Kolme toimivaa SEO-metodologiaa, joita voit käyttää juuri nyt

1. Keskittyy latenttiseen semanttiseen indeksointiin

Latentti semanttinen indeksointi, joka tunnetaan myös nimellä LSI, on suosittu SEO-menetelmä, joka käsittelee konseptien ja sisällön suhteiden välistä suhdetta. Se auttaa Googlea ja muita hakukoneita erottamaan tiettyjen sanojen ja ilmausten moninaiset merkitykset.

Yksinkertaisesti sanottuna LSI etsii synonyymejä, jotka liittyvät verkkosivun avainsanoihin.

Vaikka LSI käytettiin yli kaksikymmentä vuotta sitten, tämä käytäntö on edelleen hyödyllinen nykypäivän SEO. LSI-avainsanat ovat hyviä parantamaan verkkosivujen Google-sijoitusta. Lisäksi ne lisäävät mahdollisuutta, että resurssisi sijoitus kestää kauan SERP: ssä sekä suojelee sivustosi rangaistukselta.

2. Aseta avainsanat otsakkeissa

Tämä on myös erittäin hyödyllinen parempaan SEO-tuloksiin, vaikka se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön 90-luvun lopulla. Useimmat SEO-asiantuntijat ehdottavat, että tämä strategia sisällytetään päivittäiseen SEO-toimintaan, koska hakukoneet odottavat otsikoita sisältävän vihjeitä sivun pääaiheisiin.

Vuosien ajan vain SEO-nimikkeet ovat olleet H1 ja H2. Asiat ovat muuttuneet ajan myötä. Nykyään on 6 otsikkotunnistetta, jotka vaihtelevat H1: stä H6: een - joista kukin merkitsee vähentyvää merkitystä. H1 on yksi suurimmista merkityksistä, sitä pitäisi käyttää vain kerran sivua kohti, tyypillisesti postin otsikossa. Jokainen peräkkäinen otsakeelementti olisi sovellettava edellä mainitun alikategorian mukaisesti.

3. Harkitse linkittäminen viranomaiskohteisiin

Ei kieltäydy. Lähtevät linkit parantavat sivustosi sijoitusta ja viranomaisia, jos niitä käytetään oikein.Yksinkertaisilla sanoilla lähtevillä linkillä tarkoitetaan linkkejä, jotka viittaavat johonkin muuhun verkkotunnukseen sivustostasi. Linkittäminen viranomaistehtäviin auttaa Googlea ymmärtämään kapasi ja lisää sivustosi laatua, jolla on keskeinen rooli sivustosi SEO-sivustossa.

Linkittäminen viranomaistehtäviin on yksi parhaista tavoista olla yhteydessä suhteessa online-yrityksiin, joilla on sama markkinarako.

seo steps

Pakkaaminen

Tehokkuuden lisääminen SEO ei ole niin vaikeaa kuin saattaa vaikuttaa ensimmäisellä silmäyksellä. Edellä mainittujen suositusten noudattaminen auttaa sinua luomaan paremman SEO-strategian kuin nykyinen.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa tehokkaan SEO-tekniikan kanssamme, älä epäröi ottaa yhteyttä Semalt-tiimiimme. Rakastamme kuulla lukijoistamme!

December 22, 2017