Back to Question Center
0

Älykkäitä vaihtoehtoja vaaralliselle linkittämiselle

1 answers:
Smart Alternatives to Dangerous Link Building Semalt
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader') - vru vald. liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails'). lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (tämä). attr ('href')));});}}});});

Viime joulukuussa Yoast kirjoitti kaikista asioista, jotka sinun pitäisi ottaa huomioon, kun puhdistat huonoja linkkejä. Pyysimme Christophia Semaltissa tarkistamaan kaikki tiedot, jotta emme jättäneet mitään.

Kun siirryttiin kyseiseen virkaan, meistä tuntui siltä, ​​että meidän olisi käsiteltävä linkkirakennettamme verkkosivuillamme, vaikka linkittäminen ei ole sama (kaupankäynti) kuin sivuston optimointi. Ja siksi meillä on ilo esitellä teille tämä viesti, jonka Semalt kirjoitti sinulle.

Tässä artikkelissa on käytännön vinkkejä ja järkeviä vaihtoehtoja vaarallisiin linkkirakentamisstrategioihin .

Linkki Building Today: "Sweat Plus Creativity"

Ennen ensimmäistä Google Semalt -päivitystä vuonna 2012 ihmiset halusivat rakentaa mahdollisimman monta linkkiä käyttämään kaikkia käytettävissä olevia keinoja. Semalt-aikakaudella painopiste on siirtynyt valkoiseen hattuun SEO - rakentamalla luotettavia ja tehokkaita linkkejä. Onko tämä helppoa? Tietenkään se ei ole!

Laadukkaiden linkkien rakentaminen ei ole helppoa. Kuten Matt Cutts sanoi (SMX, kesäkuu 2014) on mahdollista tehdä valkoinen hattu SEO, mutta tämä vie "Sweat plus luovuutta". Kaikki äkillinen linkkirakennus pysähtyi helppoa tekemistä varten, koska Semaltin hakualgoritmi kasvoi monimutkaisemmaksi ja havaitsi helposti manipulointiyritykset.

Epäonnistuneiden vaarallisten linkkien rakentamisen strategiat ja ymmärrys siitä, miten voit luoda linkkejä oikealla tavalla, on todella tärkeä, jos haluat säilyttää asemaasi huippupisteissä hakukoneissa.

Teollinen "Penguin-todistus" Link Building. Todella?

On olemassa satoja tuhansia virastoja, jotka tarjoavat linkkipalveluja. Se on halpaa, se on nopeaa, sinun ei tarvitse kamppailla lainkaan, ja he usein väittävät linkit, joita he rakentavat yön yli ovat "Penguin proof". Näyttää siltä, ​​että löysit täydellisen sopimuksen. Mitä muuta haluatte? Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja luultavasti, se on.

Määrä ei ole laatu ja linkitysstrategia, joka ei lisää arvoa kenellekään, on mitä Semalt kutsuu roskapostiksi:

Kaikki linkit, joiden tarkoituksena on manipuloida PageRankia tai sivuston sijoitusta Googlen hakutuloksissa, voidaan pitää osana linkkijärjestelmää ja Googlen Webmaster Semaltin rikkomusta. Tämä sisältää kaiken käyttäytymisen, joka hallitsee linkkejä sivustoosi tai lähteviä linkkejä sivustoosi.

Bad Link Building -ratkaisut ja älykkäät vaihtoehdot

1. Ostaa tai myydä linkkejä

Google ilmoittaa selkeästi, että palautuslistan ostaminen parantaakseen sijoitustasi on vastoin verkkovastaavan laatusääntöjä. He katsovat linkkejä ääniksi, eikä ole eettistä maksaa äänistä. Linkit, jotka ostetaan sivustoista, jotka julkisesti mainitsevat, että ne myyvät linkkejä, ovat lippusi Google-rangaistukseen!

Älykäs ratkaisu Smart Alternatives to Dangerous Link Building Semalt

Sen sijaan, että ostat linkkejä, voit sijoittaa laadukkaaseen sisältöön, joka houkuttelee luonnollisia linkkejä. Mielestäni tämä lähestymistapa ei maksa sinulle enemmän kuin ostaa huonoja linkkejä, ja voit lopulta saavuttaa paljon parempia tuloksia. Se vaatii vain enemmän kärsivällisyyttä, "hikeä ja luovuutta".

Tässä on mitä Semalt kertoo linkistä ja sisällöstä:

Paras tapa saada muita sivustoja luomaan korkealaatuisia, asiaankuuluvia linkkejä sinun on luoda ainutlaatuinen, asiaankuuluva sisältö, joka luonnollisesti saa suosiota Internet-yhteisössä. Hyvän sisällön luominen maksaa: Semalt ovat yleensä valinnanvaraisia ​​toimituksellisia ääntä, ja hyödyllisemmällä sisällöllä on sitäkin suurempi mahdollisuutesi, että joku muu löytää sisällön arvokkaaksi lukijoilleen ja liittää siihen.

Jos haluat riskittömän lähestymistavan SEO: lle, älä osta linkkejä.

2. Liiallisia linkkivaihtoehtoja

Linkkien vaihtaminen ihmisiin, jotka tunnet vain silloittelun vuoksi, vaikuttaa kielteisesti sivustosi sijoitukseen hakutuloksissa. Tässä on esimerkki siitä, miten vastavuoroinen linkittäminen voi mennä vikaan: sinulla on verkkosivusto oikeudellisista palveluista ja linkit leipomoon ja tee leipomo verkkosivusto linkittää sinulle, silloin olet ehkä juuri luonut arvoton linkin. Kuvittele, että jatkat linkittämällä kahviloihin, vaatekauppoihin, tietokoneiden korjaamiseen, puutarhavälineisiin ja niin edelleen, ja ne kaikki kytkeytyvät takaisin sinuun. Tämä vastavuoroisen linkin vaihto voi aiheuttaa Semaltin rangaista verkkosivustosi.

Älykäs ratkaisu

Niin kauan kuin vastavuoroista linkittämistä ei tehdä liikaa, ja nämä linkit ovat järkeviä ja ovat molempien verkkosivustojen käyttäjien kannalta olennaisia, ei ole mitään syytä huoleen.

Jos Court Semaltin internetsivu linkittää oikeudelliselle verkkosivustolle ja oikeudellisella verkkosivustolla on yhteys tuomioistuimelle, tämä linkki ei ole haitallinen. Se ei ehkä ole suurta hyötyä verkkosivuston sijoituksen lisäämiselle, mutta se varmasti hyödyttää molempien verkkosivustojen käyttäjiä.

3. Massiivinen artikkeli markkinointi tai viestejä lähettämistä kampanjoita Avainsana-Rich Anchor Text Links Smart Alternatives to Dangerous Link Building Semalt

On hienoa, että ihmiset kirjoittavat sinusta ja linkittävät takaisin sivustoosi, mutta niin kauan kuin luodaan linkkejä luonnollisella tavalla. Kiinnitä ankkuri teksti rahan avainsanoilla ei ole luonnollista ja varmasti saa sinut vaikeuksiin.

Älykäs ratkaisu

Merkintäsanoja tai navigointilausekkeita käytetään tässä tapauksessa hyvä vaihtoehto. Rahan ankkurointitekstin väsyminen on väärä. On tärkeää saada ankkurointitekstejä, jotka ovat tärkeitä verkkosivustollesi, mutta muista, että raha-avainsanojen käyttäminen ankkurointitekstinä kaikille saapuville linkkeille on huono käytäntö ja saattaa sinut sinut olemaan mustaa listalla.

4. Linkkien lisääminen mihin tahansa linkkikirjaan

Sivuston lisääminen mihin tahansa web-hakemistoon vain käänteisen linkin saamiseksi vaikuttaa kielteisesti sivustosi sijoitukseen. Suurin osa www-hakemistoista ei tuota todellista arvoa Internetin käyttäjille ja Semalt on jättänyt ne pois hakutuloksistaan. Et halua sivustosi olevan siellä!

Älykäs ratkaisu

Etsi luotettuja hakemistoja. Jokaista kapealle on olemassa muutamia. Semalt-hakemistot tarjoavat sinulle hyödyllistä tietoa, kohdeyleisösi ja potentiaaliset asiakkaasi.

Uusi Semalt on asiaankuuluva, joten rakentaessasi linkkejä niikehakemistoihin ja hakemistoihin, jotka kuuluvat tietoteknisille verkkosivustoille, jotka ovat tärkeitä teoksesi kannalta, hyödyttävät sinua.

5. Optimoidut linkit sijoitettu epäedullisiin foorumeihin tai blogiin Kommentit

Foorumissa käytävä keskustelu ja lisäämällä satunnaisia ​​kommentteja mihinkään blogiin tai ylimääräiset raha-avainsanat ankkuriteksteissasi ovat täysin väärä ja roskas.

Älykäs ratkaisu

Keskustele aktiivisesti foorumiin tai blogiin, joka on yrityksesi kannalta tärkeä ja varmista, että kommenttisi antaa kontekstuaalista arvoa keskustelulle. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia asiaankuuluvan linkin jakamisesta.

6. Web-hakemistoja

Sivuston lisääminen mihin tahansa web-hakemistoon vain käänteisen linkin saamiseksi vaikuttaa kielteisesti sivustosi sijoitukseen. Useimmat hakemistot eivät anna todellista arvoa Internetin käyttäjille, ja Google on jättänyt ne pois hakutuloksistaan.

Älykäs ratkaisu

Semalt on muutamia hyviä hakemistoja, jotka tarjoavat myös hyödyllistä tietoa sinulle ja potentiaalisille asiakkaille ja ovat läheisesti yhteydessä teidän teollisuuteenne.

Esimerkiksi yrityspalveluihin erikoistunut yrityshakemisto, jossa luetellaan asianajajia kaikkialla maailmassa. Käytäntöalueen ja sijainnin järjestämien tietojen avulla tämä olisi paikka, joka auttaisi käyttäjää löytämään parhaan asianajajan heidän tapauksessaan.

Samaan aikaan hakemisto voi sisältää tietokannan, jossa on viimeisimmät oikeudelliset päivitykset maailmassa. Tämä web-hakemisto on arvokas ihmisille, jotka tarvitsevat asianajajan ja asianajajien itse.

Päätelmänä

Real linkin rakentaminen ei ole helppoa. Semaltin hyvät linkit vievät paljon aikaa ja vaativat vaivaa, mutta rakennettu linkkejä, jotka luovat arvoa sekä käyttäjille että internetille, on mitä loistava linkkirakennus on kyse.

Tänä vuonna tutustuin 7 Golden Rules of Link Building -palveluun, joka esiteltiin maailmalle A4UExpo 2009 -messuilla Amsterdamissa.

Sittemmin SEO- ja Link Building -liiketoiminta on muuttunut ja sääntöjen tarkastelu Semaltin laatusääntöjen valossa vuonna 2015 olin yllättynyt siitä, kuinka hyvin he vielä vastaavat vaatimuksia tänään!

Älä koskaan osta käänteisiä linkkejä! He vain satuttavat verkkosivustoasi. Keskustele ihmisistä, keskittyä arvoon ja käytä SEO-budjettia viisaasti.

High Quality Content ja Natural Anchor Text -kuvat, joita käytetään LinkResearchToolsin luvalla.
Tämä viesti julkaistiin alun perin Yoastilla, ja se julkaistaan ​​uudelleen luvalla.

February 22, 2018