Back to Question Center
0

Kuinka hyödyllistä on hakukoneoptimointi yrityksille, erityisesti pienten pudotusprojektien kannalta?

1 answers:

Nykyään yhä useammat ihmiset tekevät ostoksiaan suurella teholla ja kätevästi Internetissä. Siksi dropshippers on tullut suosituimpia paikkoja tehdä verkossa ja saada lähes kaikki kohteet, joita etsit. Ja nyt useimmat tällaiset ostokset tehdään entistä yksinkertaisemmiksi, koska ihmiset käyttävät hakukoneita vain avainsanakyselyyn ja lopulta etsivät mitä he tarvitsevat. Ja täältä tulee valtakunta SEO! Mutta kuinka voit käyttää hakukoneoptimoinnin lähes valtavia mahdollisuuksia liiketoiminnallesi, jota käytät pudotuslähetystilassa? Suosittelen, että näen lyhyesti nämä perusehdotukset alla. Toivon, että he auttavat monia aloittelevia pudotusprojekteja selviytymään väkivaltaisesta markkinakilpailusta aivan alusta alkaen. Täällä he ovat!

search engine optimization business

Tee oikea avainsanan tutkimus Long Tail Avainsanat

Ensinnäkin tekemällä Hakukoneoptimointi liiketoiminnan suositellaan suorittaa oikean avainsanan tutkimuksen - brand new usa online casinos 2018. Tarkoitan täällä, että sinun on harkittava tiettyjä sanoja ja lauseita, jotka sopivat parhaiten yrityksellesi, ja todennäköisimmin käyttävät käyttäjiä hakulausekkeessa, kun etsit tuotteita tai palveluita. Pelin tarkoituksena on löytää kaikkein terve tasapaino suosion ja erittäin kilpailukyvyn välillä. Tarkoitan, että voisi olla lukuisia hakupyyntöjä kuten "macbook pro 13", mutta huomattavasti vähemmän niitä, kuten "paras hinta musta macbook pro 13 verkkokalvonäyttö". Pidä tämä mielessä, kun valitset oikean pitkän hännän avainsanat sivustosi sisällölle.

Onko kiinteä sisältö kumulatiiviselle vaikutukselle

Muista - sisältösi on kuningas. Älä koskaan säästää aikaa pyrkimyksissä luoda laadukas sisältö, jolla on pitkät hännät avainsanat. Ajatus on melko yksinkertainen - sinun tarvitsee vain pitää sisältösi mahdollisimman informatiivisena (luettavaa - hyödyllisenä) vierailijoille. Toimimalla näin, voit upottaa verkkosivustosi sisällön erilaisiin käyttäjäystävällisiin multimediaominaisuuksiin, kuten YouTube-videoihin. Se antaa kävijöille hyviä neuvoja, opetusohjelmaa tai tuotekuvausta ja ohjeita, mikä johtaa korkeampiin kaupallisiin tuloksiin. Samalla voit seurata sisältöäsi houkuttelevuutta erityisesti hakukoneiden näkökulmasta. Tee niin, älä unohda, että sinun tarvitsee sitä, että hakuautomaatit arvostavat niitä, indeksoivat ne paremmin ja ovat siten korkeammat Googlen hakutuloksissa. Se on oikea tapa saada verkossa toimiva drop-shipping-liiketoiminta, joka sijaitsee kaikkialla maailmassa.

Oikeiden töiden linkittäminen

Yksi tärkeimmistä näkökohdista Hakukoneoptimointi liiketoiminnan on linkki rakennusprosessi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on joukko laadukkaita linkkejä, jotka yhdistävät verkkosivustosi muiden verkkolähteiden kanssa saadaksesi lisää käyntejä, mikä lisää liikennettäsi, nostaa nykyistä sijaintisi Googlen hakutuloksissa ja lisää entistä paremmin kehittymättömiä asiakkaita. muunnetaan todellisiksi. Älä hämmästytä pyrkimyksiä tehdä viestejä foorumeilla, äskettäin ladannut YouTube-videoita ja erilaisia ​​sosiaalisen median linkkejä. Ne saattavat olla varmasti tehokas työkalu, jos niitä käytetään viisaasti. Mitä tulee minuun, suosittelen asiantuntijoiden palkkaamista tekemään näitä töitä sinulle ainakin liiketoiminnan kehittämisen varhaisimmissa vaiheissa. Riippumatta siitä, mitä teidän tehtävänne on, et tule katumaan sitä, olen varma.

Viime aikoina hakukoneoptimoinnin todelliset hyödyt liiketoiminnalle eivät ehkä sovi vain kahdesta tai kolmesta kohdasta. Toivon kuitenkin, että lyhyet ohjeet auttavat jotain aloittelevaa pudotuskonetta tarpeeksi, joten aion sanoa hyvästit täällä!

December 22, 2017