Back to Question Center
0

Mitkä ovat web-hakukoneoptimoinnin tarkimmat hetket?

1 answers:

Internet on aina kasvava ja kehittyy. Joka päivä ihmiset lataavat tonnia erilaisia ​​laatutietoja hakukoneisiin. Jotta voitaisiin ymmärtää, mikä sisältö voi olla hyödyllinen käyttäjille ja erottaa se roskapostista, suuret hakukoneet, kuten Google, tarvitsevat päivittää ja päivittää säännöllisesti algoritmejaan. Näin he antavat mahdollisuuden sekä sivuston omistajille että keskimääräisille käyttäjille hyötyä laadukkaista tiedoista. Lisäksi säännölliset algoritmipäivitykset antavat hakukoneille mahdollisuuden rangaista roskapostittajia ja mustan hatun SEO-asiantuntijoita - team logo making software. Joten pysyä TOP of SEO-pelin kanssa, sinun täytyy olla tietoinen kaikista uutuuksista hakukoneoptimoinnin alalla ja tekemään asianmukaiset parannukset sivustoosi. Tässä artikkelissa keskustelemme kolmesta määriteltävästä hetkestä, jotka muuttuivat SEO-ominaisuuden ja tekivät SEO-asiantuntijoiden vaihtamasta verkkosivuston optimointimenetelmiä.

On syytä sanoa, että viimeisen vuosikymmenen aikana Google-algoritmipäivitykset ovat muuttaneet huomattavasti hakukoneiden sääntöjä optimointi. Vaikka jotkut verkkokauppiaat putosivat laskuaan rankingissaan Googlen päivitysten jälkeen, muut kaukonäköiset sivuston omistajat ottivat tämän tilaisuuden parantaakseen asemansa SERP: ssä. Tänään puhumme kolmesta voimakkaimmista algoritmipäivityksistä, jotka muuttuivat nykyisen SEO: n avulla. Ensimmäinen Google-päivitys

Ensimmäinen Google-päivitys tapahtui marraskuussa 2003

 • . Se tunnetaan nimellä Google Floridan päivitys. Tämä päivitys oli suurin muutos Google-rankingissa näinä aikoina. Florida-päivityksen ensisijainen tarkoitus oli lyödä mustan hatun SEO-asiantuntijoita, jotka yrittivät manipuloida sijoituksia. Se on suunniteltu välttämään tällaista mustan hatun SEO-tekniikkaa avainsanan täyttämiseksi. Termi "avainsanojen täyttö" on ilmestynyt hakukoneoptimoinnin kehityksen alkuvaiheista lähtien. Se on varjoisa tekniikka, jonka avulla verkkovastaavat voivat manipuloida hakusuorituksia. Se on prosessi, jossa tietyt avainsanat tai joukko avainsanoja lisätään sisältöön. Näillä hakutermeillä ei yleensä ollut merkitystä sisällölle ja ne on suunniteltu nimenomaan hakupereille, mutta eivät keskimäärin käyttäjille. Nämä lauseet voidaan toistaa tekstissä niin usein, että se kuulostaa luonnottomalta. Joten parantaakseen käyttökokemusta hakukonejärjestelmän kanssa Google päätti rangaista verkkosivustoja, joissa avainsanat täyttyvät. Tämän innovaation jälkeen monet sivustot menettivät liikennettä ja kärsivät paljon. Web-sivuston omistajille kesti paljon aikaa ja pyrkimyksiä palauttaa verkkoaineensa maine. Se oli kuitenkin hyvä oppilas niille, jotka yrittävät rikkoa vakiintuneita sijoitusohjeita.

  • Google Panda päivitys

  Toinen sen koko ja vaikutus digitaaliseen maailmaan oli Google Panda päivitys. Se otettiin käyttöön helmikuussa 2011. Tämän suodattimen ensisijainen tarkoitus oli välttää huonosti laadukkaita verkkosivustoja, jotka menestyivät Googlen TOP-hakutuloksissa. Näin toimimalla Google haluaa palauttaa korkealaatuiset ja asiaankuuluvat sivustot lähellä SERP: n yläosaa ja parantaa käyttäjän kokemusta haun aikana. Tämä päivitys nousi jopa 12 prosenttiin hakutuloksista. Suurimmat Internet-alustat, joilla on jatkuva liikennevirta, menettivät yli 50 prosenttia vierailijoistaan ​​SERP-positiiviensa vuoksi. Tämä Google-päivitys vahingoittaa vain niitä verkkosivustoja, joilla on alhaisempi laatusisältö. Muilla toimialoilla tilanne ei muuttunut dramaattisesti. Google teki selväksi, että korkealaatuisempi ja maksimaalisesti merkityksellinen sisältö palkitaan paremmilla ranking-ehdoilla, kun taas laadukkaampia lukemattomia tekstejä rangaistaan. Panda keskittyi lähinnä sivustoihin, joilla on ohut sisältö. Tämä suodatin oli hyvä tapa, että Google kohdistaa sisällötiloja juuri siksi, että tuloksista tuli suuri asia sen huonolaatuisen, ei-ainutlaatuisen sisällön kanssa, joka pyrkii luokittelemaan suuren määrän. Sääntöjen suurimmat rikkojat eivät ole palauttaneet tätä Google-suodatinta tähän päivään mennessä. Nykyään Google kehittää Pandaa osana keskeistä ranking-algoritmia. Se toimii osana hidasta päivitettävää päivitystä, joka kestää kuukausittain kierrosta kohti. Tämän tuloksena oli vaikea tietää, onko sivusto kärsinyt Panda-päivityksestä vai ei.

  • Google Penguin päivitys

  Google Penguin -algoritmi käynnistettiin huhtikuussa 2012. Se on verkkopohjainen algoritmi, jonka tarkoituksena on rangaista niitä, jotka eivät noudata Googlen ohjeita. Kun tämä algoritmi tuli voimaan, Google on antanut seuraavan lausuman:

  ".tämä algoritmi edustaa toista parannusta pyrkimyksissämme vähentää verkkosivuja ja edistää korkealaatuista sisältöä. Vaikka emme voi ilmaista erityisiä signaaleja, koska emme halua antaa ihmisille mahdollisuutta pelata hakutuloksia ja heikentää käyttäjien kokemuksia, Webmasterien neuvomme keskittyä luomaan laadukkaita sivustoja, jotka luovat hyvän käyttökokemuksen. ja käyttää valkoista hattua SEO-menetelmiä (GOOGLE). "

  Se kohdistui verkkosivustoihin, jotka käyttävät vilpillisiä linkitysjärjestelmiä korkealle sijalle Googlessa. Ne online-kauppiaat ja verkkovastaavat, jotka hankkivat linkin mehua sivustoilleen käyttäen mustan hatun SEO-tekniikoita, kuten linkin ostoa tai linkinviljelyä, kiellettiin. Kun Google Penguin -päivitys julkaistiin, sivustot, jotka ovat ryhtyneet toimiin epätyypillisten käänteisten linkkien poistamiseksi, voivat palauttaa rankingit. Google puolestaan ​​antaa mahdollisuuden poistaa huonoja linkkejä nopeasti ja ilmaiseksi. Kaikki, mitä tarvitset, on ottaa käyttöön Google Disavow Links -työkalu. Ne, jotka olivat osuneet Google Penguin-päivityksestä, joutuivat odottamaan, kunnes tämä algoritmi kääntyi jälleen saadakseen sijoitustilanteensa takaisin.

  Tämä algoritmi vaikuttaa edelleen verkkosivujen rankingihin, koska laatu ja tärkeät linkit ovat tärkeä osa Google-luokittelujärjestelmää. Siksi se voi maksaa sivustosi maine toteuttaa mustahauna Web SEO tekniikka tai palkata epäammattimaista SEO joukkue. Tällä hetkellä Penguin-päivitys jatkui lähinnä yhteyksien väärinkäytön jälkeen ja vaikutti 3,1 prosenttiin kyselyistä.

December 22, 2017