Back to Question Center
0

Onko hakukoneoptimoinnin muuttanut määritelmää?

1 answers:

Ei ole salaisuus kenellekään, että digitaalinen markkinointiala on erittäin vaihteleva eikä pysy paikallaan. Viime vuosina Google on tehnyt radikaaleja muutoksia ranking-algoritmeihinsa. Näiden muutosten perimmäinen tarkoitus on parantaa käyttäjän kokemuksia TOP-sivuille sijoitetuilla verkkosivustoilla. Nykyään Google on älykkäämpi ja voi arvioida verkkosivustojen laatua tekijöiden määrän mukaan - pc computer rental. Siksi hakukoneoptimoinnin määritelmän teema on jo suuressa kysynnässä. Korkean tason saavuttamiseksi sinun on pantava kaikki tarvittavat hakukoneoptimointitekniikat, jotka koskevat sekä ulkoista että paikan päällä tapahtuvaa optimointia. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten Google-algoritmipäivitykset vaikuttavat markkinoijien, jotka oikein käyttävät SEO-tekniikoita ja miten tallennetaan sivustoja, jos SEO-pelin säännöt muuttuvat. Hakukoneoptimoinnin nykyiset pilarit

Kaikki SEO-asiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että optimointipinta-laatusisältö ei ole muuttumaton tekijä

search engine optimization definition . Jos tuot jatkuvasti korkealaatuista sisältöä, joka saa tärkeät linkit muilta arvovaltaisilta verkkotunnuksilta, sivustosi on TOP: n kaikissa tilanteissa. Menetelmä tulevien linkkien määrän ja laadun parantamiseksi on kuitenkin vanhentunut. Tällä hetkellä sinun täytyy rakentaa kampanjakampanja, joka keskittyy kolmeen ensisijaiseen näkökulmaan: laadukkaan sisällön, sosiaalisen median markkinointiin ja linkkien rakentamiseen. Jotta voisit saavuttaa korkeimman vahvistuksen vaikutuksen rankingissa, sinun on yhdistettävä kaikki nämä optimointiominaisuudet.

  • Laatupitoisuus

Nykyään sisältö on tullut vakava lähestymistapa online-markkinoijien keskuudessa, koska Google alkaa rangaista heikkolaatuisia ja kopioituneita sisältöjä. Paranna sivustosi sijoitusta, joten tarvitset jatkuvasti korkealaatuista ja kiinnostavaa sisältöä markkinoiden kapeisiin aiheisiin. Varmista, että syötteesi on oikein sisällytetty sisältösosiin, koska se on SEO-määrityksen alaraja. Lisäksi sinun on tehtävä sisältösi hyvin jäsenneltyjä käyttämällä luoteja, kappaleita ja numeroituja luetteloita. Google sijoittaa pitkä ja laadukkaan sisällön paremmin kuin lyhyt ja kevyt.

  • Orgaaninen mehu

Linkittäminen on ratkaiseva sivustooptimointistrategia, joka voidaan tehdä sekä orgaanisesti että ei-orgaanisesti. Orgaaniset tai valkoihoiset SEO-linkkirakennukset viittaavat linkkien hankkimiseen sivustoon blogin lähettämisen, linkkien jakamisen ja artikkelien julkaisemisen keinoin. Ei-orgaaninen tai mustahattu SEO on kyse linkin hankinnasta ja linkinviljelystä. Se on helppo tapa houkutella käyttäjiä. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että käyttäjät, jotka sivustoosi hankinta-linkin kautta eivät välttämättä ole asiakkaasi. Lisäksi hakukoneisiin kohdistuu tällaista mustan hatun optimointia, ja se voi vahingoittaa sijoitustasi. Sinun pitäisi ansaita linkkejä merkintöjen kautta sen sijaan, että maksisit heille.

Sinun on otettava huomioon, että avainsanamuotoisen ankkuritekstin upottamiseen käytettävä menetelmä online-lehdistötiedotteilla on nykyään optimointiolosuhteita. Nykyään Google käsittelee ankkurointitekstiä lehdistötiedotteissa ja muissa tyypillisissä julkaisuissa luonnottomina tai maksullisina linkkeinä. Google haluaa lopettaa tietämättömän linkin rakentamisen lehdistötiedotteesta. Jos muut ihmiset, erityisesti ajattelevat johtajat kirjoittavat tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​ja kiinnittävät asiaankuuluvat linkit, niin sitä pidetään oikeutetusti ansaittuina linkkinä Googlelle.

  • Vahva sosiaalinen läsnäolo
  • Ja jokaisen voittavan optimointikampanjan viimeinen kohta on sosiaalisen median markkinointi. Nykyään yhä useammat käyttäjät tulevat verkkosivustoihin sosiaalisen median kautta, sillä he haluavat saada tietoa houkuttelevalta ja visuaaliselta. Tuotemerkin tunnistamisen parantamiseksi sinun on luonnollisesti oltava vahva yhteiskunnallinen läsnäolo. Se auttaa sinua lähentämään potentiaalisia asiakkaita ja ymmärtämään heidän tarpeitaan.

    December 22, 2017