Back to Question Center
0

SSL ja SEO: ovatko ne molemmat tärkeitä?

1 answers:

Aloitetaan muistaessasi joitain uusimpia hakuja, ottamatta huomioon mitä etsit, joko tarkistamalla vastustajasi tai etsimällä joitain tuotteita tai palveluita Webissä. Olet todennäköisesti vieraili sekä HTTP- että HTTPS-pohjaisissa verkkosivuissa. Mutta mikä on todellinen ero niiden välillä erityisesti SSL: n ja SEO: n näkökulmasta? Kun otetaan huomioon niiden keskinäinen vaikutus verkkokauppaan ja useimpiin verkkokauppaan, katsotaan, kuinka hyvin SSL ja SEO tekevät todellisuudessa.

ssl and seo

Ovatko SSL ja SEO hyödyllisiä toimimalla yhdessä?

Aloitetaan teknisellä taustalla ja katso, miten SSL toimii. Osa Hypertext Transport Protocol Security -sovelluksesta käyttää 2048-bittistä avainta, joka suojaa käyttökokemusta autentikoinnin, varmistuksen ja salauksen turvaamismenetelmien avulla web-palvelimen ja itse Internet-selaimen välillä - we make logos. Pohjimmiltaan SSL-suojaus tulee kolmessa kerroksessa:

  • Salaus toimii sen varmistamiseksi, että nykyiset käyttäjän toimet eivät ole nähtävissä, joten kaatuuhenkilöt eivät voi kaapata tietoja

  • Tietojen eheyden tarkoituksena on estää tiedostojen korruptiosta tai luvattomasta muutoksesta siirron aikana. Lopuksi palaamme lopuksi - mikä on todellinen yhteys SSL: n ja SEO: n välillä? Tai miten turvallisuus tuo sivustosi sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla? Aivan kuten hyviä paikan päällä olevia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat myönteisesti sijoitustasi kohtaan sekä itse liikenteeseen ja tulosprosenttiin. Tarkoitan, että sivustosi tietoturva vaikuttaa myös suoraan Googlen hakualgoritmeihin, kun päätetään palkita korkeampi sijoitus. Seuraavassa tarkastellaan SSL: n ja SEO: n välisiä yhteyksiä kolmesta perusohjeistuksesta - rankingista, liikenteestä ja tuloksesta:

    • Kuten jo mainittiin, sivustosi rankingit ovat nykyään entistä riippuvaisempia SSL-turvallisuudesta kuin koskaan ennen. Tarkasteltaessa vuosille 2014-2015, kun Google julkaisi ensimmäiset algoritmit suosimaan HTTPS-pohjaisia ​​verkkosivuja, SSL-suojaus oli vain kevyt algoritmikomponentti lopullisen päätöksen tekoon. Mutta virallisten tilastojen mukaan lähes puolet Googlen orgaanisista hakutuloksista viittaa HTTPS-pohjaisiin verkkosivustoihin, jotka on suojattu SSL-sertifikaatilla. Lisäksi noin 1 prosentti kaikista Internetissä olevista verkkoyhteyksistä arvioidaan olevan turvallinen. Joten, miksi et käytä SSL: ää ja SEO: ää pelkästään kilpailun eteen, kerran ja ikuisesti?
    • Liikenteen lisääntymisen vuoksi parempi sijoittaminen tuottaa yleensä enemmän liikennevirtoja vain siksi, että useammat käyttäjät vierailevat verkkosivustollasi,. Lisäksi käytettävissä oleva web-tietoturva antaa jokaiselle potentiaaliselle ostajalle selaavan Internetissä aktiivisen signaalin sivustosi viranomaisilta ja luotettavuudelta. Useimmat käyttäjät todennäköisesti ohittavat kaikki tietoturvatut lähteet ja klikkaavat hakutuloksia, jotka ohjaavat niitä verkkosivuihisi, mikä puolestaan ​​lisää sivustosi napsautussuhdetta.
    • Kaiken kaikkiaan SSL ja SEO voivat työskennellä yhdessä tekemään huomattavasti tulokseesi. Tarkoitan, että useammat potentiaaliset asiakkaat muuttuvat todellisiksi, kun he vierailivat hyvin suojatulla verkkosivustolla luotettavalla viranomaisella. Muista vain, että johtavien kyselyiden mukaan yli 80 prosenttia kehittymättömistä asiakkaista hylkäävät sitoutumisensa ostamaan vain selvittämällä, että heidän juuri täytetyt henkilötietonsa johtuvat epävarmasta yhteydestä.
  • December 22, 2017