Back to Question Center
0

Kuinka löytää toimivaltaiset hakukoneoptimoinnin asiantuntijat?

1 answers:

Verkkokaupan yritysten omistajat, verkkovastaavat tai aloittelevat verkkoyrittäjät - ne kaikki keskittyvät yhden ainoan tavoitteen ympärille. Niiden ensisijaisena tavoitteena on tehdä sivustosta näkyvä hakukoneen tulossivun (SERP) yläosassa.Valitettavasti kukaan ei voi tuntea tarpeeksi hakukoneoptimoinnin (SEO) todella hienostuneita alueita, ei sanoa niitä, jotka tarjoavat ammattimaisia ​​palveluja tai työskentelevät tiimissä tai hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden täysipainoinen digitaalinen toimisto. Siksi useimmat meistä ovat todennäköisemmin yrittäneet hallita itseään, vaikka se tunnetaan liian työvoimavaltaisena ja aikaavievänä useimmissa itsesi ratkaisuissa. Joten olemme vihdoin tulossa siihen pisteeseen - kun otetaan huomioon tarve saada vain tehokkaita SEO-palveluita, joilla on selkeä edistysaskel, tässä syntyy valtava tarve palkata kokeneita hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita. Mutta kuinka löytää luotettava asiantuntija tai yritys siinä määrin, että Internetissä on tarjolla merkittäviä tarjouksia? Miten tehdä ero todellisen pro, heikko SEO tarjoaja tai jopa huijaus vain teeskentelee olevan hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita? Uskon, että seuraavat kysymykset kysytään ja että ehdokkaiden antamat vastaukset voivat olla hyvä tapa ymmärtää kuka on kuka - zest tech llc. Katsotaanpa.

search engine optimization experts

  • Pyydä lupaavia SEO konsultteja näyttämään sinulle heidän suosittelut, i. e. , luettelo niiden entisistä ja pysyvistä asiakkaista. Varsinaiset hakukoneoptimoinnin asiantuntijat eivät koskaan epäröi antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot yhteystietojen avulla. Näin voit nopeasti selvittää, onko tällainen SEO tarjoaja arvokas vai ei mitään. Voit tarkistaa minkä tahansa entisen projektinsa vain todellista positiivista tulosta parempien hakujen rankingissa.
  • Kysy heiltä, ​​miten he aikovat toimia verkkosivustosi paremmassa sijoituksessa SERP: ille. Toimiva SEO-viranomainen ei koskaan hylkää mitään, ei edes syvää keskustelua tai kyselyä. Sinun on näytettävä suoraan tarkka aikataulu heidän SEO pyrkimyksiään tulossa ranking edistymistä askel askeleelta saavuttaessa yleiset tavoitteet lopussa.
  • Varmista, että olet tehnyt teknisen kyselyn ehdotuksenne tarjoamalle yritykselle. Tällaisen raportin on katettava kommentti jokaisesta teknisestä ongelmasta, jonka sivustosi on tällä hetkellä kohtaamassa. Tarkoitan, että sinun on näytettävä heti, mitkä asiat erityisesti estävät sivustosi sijoittamisen edistämiseen.
  • Tarkista, miten hakukoneoptimoinnin asiantuntijat aikovat seurata verkkosivustosi tilastoja. Samalla varmista, että he tarjoavat jokaiselle asiakkaalle suoran pääsyn tai ainakin aikataulutetun tietojen jakamisen, ja heillä on tarkat tiedot Google Analyticsista.

seo experts

Ja täällä pääsemme ratkaisevaan kysymykseen. Pyydä heitä vain, jos he voivat antaa sinulle takuun, jotta heidät näytetään SERPSin yläosassa. Tarkoitan siis sijoittaa numero yksi hakutuloksiin. Jos tapahtuisi, että sinulla on myönteinen vastaus, älä epäröi jättää tällaista "ammattilaista" lyhyellä varoitusajalla. Todelliset hakukoneoptimoinnin asiantuntijat eivät koskaan kerro asiakkaalle tällaisia ​​hölynpölyä. Vain häikäilemättömät tai jopa pahemmat huijarit voivat toimia näin huijata yksinkertaisia ​​ja kokemattomia asiakkaita.

December 22, 2017