Back to Question Center
0

Ovatko edullisia SEO palveluja pienyrityksille turvallisia?

1 answers:

Vaikka "alhainen hinta SEO = vaara" on melko myytti kuin todellinen lausunto, tapaukset huono SEO halpa hinta ei ole harvinaista. Pienet yritykset voivat erityisesti liittyä tähän ongelmaan, sillä monet alhaiset kustannukset SEO-virastot tavoittelevat yleensä heitä ja paikallisia yrityksiä ja monet heidän tarjouksistaan ​​ovat erittäin houkuttelevia verkkokaupoissa ja sivustoissa, jotka pyrkivät edistämään erittäin kilpailukykyisissä markkinarakoissa.

  • Black Hat SEO: n seuraamus. Monet SEO-virastot, jotka tietoisesti rikkovat Googlen ohjeita avainsanoilla, jotka lähettävät roskapostia, piilotettuja tekstejä, oviaukkoja ja muita huonoja käytäntöjä, tarjoavat yleensä palvelujaan alhaisia ​​hintoja - hebergratuit vista panel hosting. Tämä on osa heidän ansaansa: he lupaavat voimakkaan lisäyksen houkuttelevilla kustannuksilla ja antavat lupauksen. Tällainen politiikka tuo heille paljon kokemattomia sivuston omistajia, jotka eivät ole tietoisia siitä, että Black Hat SEO: n kautta saavutettu ranking-kasvu on tilapäistä ja suuri pudotus on väistämätöntä.
  • Stagnation. Joskus löydät edullisia SEO-palveluja pienyrityksille tai suuryrityksille, jotka eivät ole Black Hat. Sen sijaan ne ovat rajoitettuja mainosvalinnoissa ja kaikki vaiheet suoritetaan kokemattomalla tiimellä. Siksi, kun olet saavuttanut tietyn pisteen, kampanjasi jäätyy sinne vain, kun SEO-suunnittelija ei tiedä mistä mennä täältä. Myös heillä ei yksinkertaisesti ole keinoja edetä, kuten alhainen hinta = matala palkka.
  • Sisältötaso on heikko. Sisältö on tärkeä osa avainsanojen optimoinnissa, linkittämisessä ja muuntokurssin lisäämisessä. Jos kuitenkin sisältösi ei ole asiaankuuluva, ainutlaatuinen tai kiinnostava lukea, avainsanojen ja linkkien lisääminen ei lisää rankingitasi. Valitettavasti alhaisin kustannuksin sisältämät SEO-palvelut yrityksille harvoin edellyttävät tutkimusta ja muokkaamista, koska sellainen joukkue yleensä puuttuu kokeneista kirjailijoista. Älä siis odota hyviä tuloksia sisällöstä, jonka maksoit 10 euroa.

Nämä tiedot eivät tarkoita sitä, että sinun pitäisi välttää "edullinen" ja "halpa" SEO milloin tahansa. Mitä sinun pitäisi tehdä, on olla tietoinen riskeistä, kun etsit edullisia SEO palveluja pienyrityksille. Edullinen ei aina ole yhtä halpa, eikä äänen hinnoittelupolitiikka ole huijauksen synonyymi. Vaikka on huonoja virastoja, jotka pilata mainetta SEO yritykset, autamme sinua löytämään eroja.

low cost seo for small business

Halpa vs. edullinen: mikä on ero?

On mahdollista löytää hyvä SEO riittävään hintaan pois lukemattomista huonolaatuisista virastoista. Sinun ei tarvitse olla SEO-guru tai sinulla on valehtelulaite käsillä. Perusteellinen tutkimus on enemmän kuin tarpeeksi.

  • Luo luettelo SEO-virastoista, jotka tarjoavat edullista ammattitaitoa pienille online-yrityksille;
  • Vertaa kustannuksiaan ja niiden tarjoamia palveluja kyseiseen hintaan.
  • Katso, miten ne mainostavat: jos he lupaavat nopeita tuloksia ja liioittelevat, heidän lupauksensa eivät todennäköisesti ole hyviä;
  • Katso, onko kaikilla virastoilla salkku. Ylittää yritykset ilman. Tutki sitten hankkeita, joita yritykset yrittivät arvioida asiantuntemustaan. Voit myös käydä sivustoissa, joiden virastot hakivat SEO, jotta näet, kuinka hyvin he kilpailevat kilpailijoitaan vastaan.
  • Ota yhteyttä kunkin viraston asiantuntijoihin ja näe, millaisia ​​vaikutelmia he ovat, olivatpa he luottavainen ja ystävällinen tai salainen, epäselvä ja kiirehtiä ostamaan tuotteitasi. Kysy heiltä kysymyksiä, jotka paljastavat tietämyksensä Googlen ohjeista, edistämisprosessista ja SEO-tekniikoista. Ovatko ne nopeita lupaamaan tuloksia ilman edes kysyä lisää sivustostasi? Korostavatko ne määrällisesti ja lyhyellä aikavälillä?
  • Tutki yrityksen tausta ja bio. Vaikka virastojen, joilla on 5 vuoden kokemus, on suositeltavaa, älä kiirehdi, kun valitset 1-3 vuotta vanhoja yrityksiä pois. Monet nuoret yritykset ovat perustaneet asiantuntijat, jotka ovat olleet liiketoimintaa 10 vuotta. Tämä kohta olisi mainittava myös yrityksen biossa ja blogissa, jos sellainen on.
  • Katso arvosteluja. Yleensä kaikki uskottavat yritykset laittavat arvosteluitaan sivustoillaan tai pitävät käyttäjätunnuksen tarkastus verkkosivustoissa, jotta käyttäjät voivat jättää palautteen ja vastata siihen. Jos virasto, joka tarjoaa edullisia SEO-palveluja pienille online-liiketoiminnoille välttää vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa, ei todennäköisesti ole turvallista käsitellä.

Nykyään SEO-yritykset tulevat laajaan valikoimaan ja lähestyvät hinnoittelupolitiikkansa eri tavalla. Siksi sen sijaan, että käänsisitte välittömästi SEO-tiimeiltä, ​​jotka tarjoavat sinulle halpoja ratkaisuja, tee tutkimustasi ja näet todellisen hinnan ja laadun tasapainon. Muuten saatat kadota hämmästyttäviä tarjouksia!

December 22, 2017