Back to Question Center
0

Millaisia ​​negatiivisia SEO ovat siellä?

1 answers:

Ennen kuin ryhdymme selvittämään, miten negatiivinen SEO toimii, määritellään, mikä negatiivinen SEO on täsmälleen. Negatiivisen SEO luonne

Yksinkertaisesti sanottuna negatiivinen SEO on joukko sivistyneitä toimintoja, joiden tarkoituksena on laskea rankingit hakutuloksissa. Tämä sivustoosi kohdistuva haittaohjelma on yleensä sivun ulkopuolella, mikä merkitsee luonnottomien linkkien rakentamista sivustoosi tai palauttaa sivustosi sisältöä.

Vaikka negatiivinen SEO ei ole yleinen syy äkillisen sijoituksen pudotukseen, on parempi, että voit tietää, miten määrität, jos joku vahingoittaa sijoitustasi tarkoituksella.

Negatiivinen off-page SEO

Negatiivinen off-sivu SEO viittaa SEO, joka kohdistaa sivustosi ilman sisäistä puuttumista siihen - servicio hospedaje internet. Tässä on luettelo yleisimmistä muodoista negatiivisen off-page SEO vie:

Link Farms

On pieni mahdollisuus, että pari spammy linkit satuttaa sivuston rankingissa. Kuitenkin, kun linkitetään maatiloihin, hyökkäyksen todennäköisyys kasvaa voimakkaasti.

Suurin osa näistä hakkeriyhteyksistä käyttää pääsääntöisesti samaa ankkuritekstiä. Nämä täsmäävät ankkurit eivät välttämättä ole yhteydessä hyökkäykseen suunnattuun verkkosivustoon tai sisältävät kohdistusavaimen, jotta resurssin linkiprofiili näyttäisi olevan omistaja, joka manipuloi sitä.

Voit estää tällaisen hyökkäyksen tarkistamalla säännöllisesti linkkiprofiilisi kasvua.

SEO SpyGlass-työkalu voi auttaa sinua, koska se antaa sinulle edistystä kuvaajat molemmille:

  • Viitavien verkkotunnusten määrä;
  • Linkkien määrä profiilissasi.

Jokainen näistä kahdesta tapauksesta epätavallinen piikki on syy tarkastella äskettäin hankittuja linkkejä.

Sisällön kaavinta

Toinen tapa, jolla kilpailijat voivat pilata rankingisi, on skannaamalla ja kopioimalla sisältöäsi toisten verkkosivustojen. Tämä toimii seuraavasti: kun hakukone löytää identtisen sisällön useille verkkosivustoille, se valitsee vain yhden version sijoitettavaksi. Vaikka hakukoneet tunnistavat alkuperäisen version nopeasti, on aina mahdollista poiketa.

Jos haluat varmistaa, etteivät muut sivustot toista sisältöäsi, varmista, että tarkistat sen säännöllisesti Copyscape-työkalun avulla, joka määrittää täydellisesti sisällön päällekkäisyyksien. Jos löydät kapeat kopiot sisällöstäsi, ota yhteyttä verkkovastaavaan ja pyydä häntä poistamaan kappale.

Negatiiviset sivun SEO

Negatiiviset sivun SEO-hyökkäykset liittyvät hakkerointiin verkkosivustoosi ja muuttuvat asioita. On paljon vaikeampaa toteuttaa kuin sivun ulkopuoliset SEO-hyökkäykset. Tärkeimmät SEO-uhkat, joihin hakkeri hyökkäys voi aiheuttaa, ovat:

Sisältömuutokset

Seuraava taktiikka on vaikea havaita. Yleensä hakkeri lisää roskasisällön sivustoon. Koska nämä linkit ovat usein piilotettuja, et näe niitä, ellet tutki koodia.

Yksi mahdollinen negatiivinen SEO-skenaario on, kun hyökkääjä muuttaa sivusi ja ohjaa ne Web-sivuilleen. Jotkut sivuston omistajat käyttävät tätä menetelmää tehostaakseen omaa sivustoaan PageRankia tai ohjaamaan käyttäjiä sivustoonsa, kun he yrittävät päästä sinuun. Jos hakukoneet saavat tietää uudelleenohjauksesta ennen kuin teet, he todennäköisesti rangaista resurssisi, jotta heidät ohjataan haitalliselle verkkosivustolle. Säännöllinen sivuston auditointi WebSite Auditorilla, kuten WebSite Auditorilla, on paras vaihtoehto havaita nämä hyökkäykset.

black hat seo

Sivuston erottaminen

Saatat yllättyä,. txt voi pilata koko SEO markkinointistrategiasta. Disallow-säännön avulla kerrotaan, että hakukone jättää resurssin kokonaan huomiotta. Surullista mutta totta.

Onneksi on jotain, mitä voit tehdä tällaisen käytännön estämiseksi. Säännölliset ristiintarkastukset auttavat sinua ensin tiedottamaan, jos resurssisi on poistettu käytöstä. Rank Tracker on erinomainen työkalu, jota voit hakea automaattisten tarkistusten ajaksi. Kun sivustosi pudotetaan yhtäkkiä Googlen tuloksista, näet Dropped-merkinnän Difference-sarakkeessa. Niin yksinkertaista.

December 22, 2017