Back to Question Center
0

Mitkä ovat yleisimmät SEO kysymykset ja vastaukset saat?

1 answers:

Jos olet vasta aloittamassa SEO-maailmaan, kaikki voi vaikuttaa hämmentävältä. Vaikka verkossa on satoja artikkeleita, jotka antavat suosituksia siitä, kuinka voit liikennöidä enemmän liikennettä sivustoosi, jotkut niistä ovat täysin hyödyttömiä, kun taas toiset eivät anna selkeää käsitystä siitä, mikä hakuoptimointi on täsmälleen.

Semalt asiantuntijat ymmärtävät, kuinka vaikeaa voi aloittelijoille olla SEO-maailman etsimistä tyhjästä - umzugsfirma in zrich. Siksi päätimme olla liian syvälle hakukoneoptimoinnin teknisiin elementteihin, vaan selkeyttämään SEO: n ensisijaista tarkoitusta ja strategian perusominaisuuksia.

seo questions and answers

Alla olemme keränneet yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä SEO. Jokaiseen kysymykseen liittyy selkeä ja ytimekäs vastaus. Lue ne kaikki ymmärtämään hakukoneoptimoinnin merkitys.

6 Top SEO Kysymyksiä ja vastauksia


1. Kuinka paljon SEO maksaa?

Tämä riippuu voimakkaasti lähestymistavasta ja perimmäisestä tavoitteesta. Niille ihmisille, jotka ovat vain alkaneet perusasiasta, kestää noin 10-20 tuntia viikossa tekemään suurimman osan työstä itse. Jos suoritetaan oikein, kampanjan kaikilla talousarviotasoilla pitäisi päätyä palaamaan enemmän kuin alun perin sijoitettu. Jälleen, kaikki riippuu teidän niche ja tulos odottaa.

2. Kuinka paljon aikaa kuluu?

Tämä myös vaihtelee suuresti sivuston omistajan lähestymistavan mukaan. Jos tuot vain uutta sisältöä kerran viikossa eikä tee paljon rahaa eikä tarpeeksi aikaa, se voi kestää jopa vuosi ennen kuin näet huomattavia tuloksia. Päinvastoin, useita viikoittaisia ​​artikkeleita, luonnollisen linkin rakentamista ja aktiivisen sisällön edistämistä ovat ne tekijät, jotka auttavat sinua näkemään merkittäviä tuloksia muutamassa kuukaudessa. Yhteenvetona, sitä kauemmin harjoitat kampanjaa, parempia tuloksia näet. Niin yksinkertaista.

3. Tarvitsenko tietää koodaus SEO?

Tämä on hankalaa. Vastaus on kyllä ​​ja ei. Ensimmäinen asia muistaa: et tarvitse koodausta pääset alkuun SEO. Jotkin tekniset kohteet vaativat kuitenkin hieman backend-sivuston tietämystä. Nyt puhumme pääasiassa meta-kuvauksista ja robotteista. txt-tiedosto. Onneksi tänään on paljon helpompaa kuin muutama vuosi sitten omaksumaan ohjelmoinnin perusteet seuraamalla vaiheittaisia ​​ohjeita ja ohjeita internetissä.


4. Jos Google ei julkaise sen algoritmia, miten tiedän, miten sijoitetaan?

Kyseessä on kokeilu ja virhe, toisin sanoen kokeilu. Nykyinen SEO-yhteisö on erittäin aktiivinen jakamalla testien tuloksia ja sijoittamalla vaihteluja. Ihmiset ymmärtävät, että yhdessä he voivat tehdä tarkempia johtopäätöksiä siitä, mitkä tekijät vaikuttavat rankingista, mikä on hienoa.


5. Miten valita hyviä avainsanoja kohdistaa?

On tärkeää muistaa, että vuonna 2017 hakualgoritmit luottavat enemmän semanttiseen hakuun kuin ne tekevät avainsanailmausten kartoittamiseksi samaan lauseeseen verkossa. Silti voit valita sopivat avainsanat sisältöaiheistasi. Voit helposti tehdä sen etsimällä yhteisiä käyttäjäkysymyksiä liiketoiminta-alallasi, aihepiirejä ja asiaankuuluvia liiketoiminta-alueita, joihin huomaat kilpailijasi eivät ole.

seo questions

6. Mikä on "avainsanat täyttö"?

Avainsanahaku on prosessi, jossa on liian monta avainsanaa tai avainsanaa sivulla tai verkkosivustossa. Jos lisäät avainsanan tekstiin jokaiseen yksittäiseen lauseeseen, olet täynnä. Jos luet artikkelin ääneen ja jotkut lausekkeet esiintyvät tekstissä liian usein, olet täynnä. Ratkaisu on ilmeinen - älä juttuja. Se on huono SEO ja käyttökokemuksestasi.

Toivomme, että löydät tämän "SEO kysymykset ja vastaukset" lista hyödyllistä. Pidä hauskaa tutkimalla perus SEO!

December 22, 2017