Back to Question Center
0

Miten hallita Web- ja SEO-kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla?

1 answers:

Kun sivustosi verkkokaupassa vedotetaan enemmän orgaaniseen liikenteeseen veturiteettina, kannattaa harkita seuraavaa lyhyt keskustelua. Uskon, että jokaisen online-ranking-kampanjakampanjan pitäisi aina luottaa oikeaan Web- ja SEO-kehitykseen, niin lähellä käsi kädessä. Katsotaanpa sitä - Hakukoneoptimointi on enemmän avainsanatutkimusta, jota tukee oikea sisällön markkinointistrategia. On kuitenkin liian monia teknisiä näkökohtia, jotka usein tulevat kohtauksen taakse. Erityisesti nämä tekniset kysymykset määrittävät jokaisen verkkosivujen sijoituksen SERP-luetteloissa. Tarkoitan, että kun teet SEO, sinun on aina harkittava oikea prosessi koodauksen jokaiselle verkkosivustossasi, alusta alkaen - eleaf istick 30w kit review.

seo development

Tervetuloa indeksointiin

Ensimmäinen asia, joka on tehtävä sekä verkkosivuilla että SEO- jokainen sivustosi osio on ainakin helposti indeksoitavissa, en tarkoita, ettei mitään estäisi indeksoivia robotteja "lukemasta" jokaista sisältöäsi. Toimimalla näin, suosittelen Google Search Consolen Indeksointi-osassa olevaa Fetch-komentoa tarkistamaan verkkosivustosi alustavan ulkoasun hakukoneiden näkökulmasta.Tässä on vain yksi keskeinen ehdotus - yritä pitää kaiken HTML-muodossa, yksinkertaisesti vältä Flash- tai Silverlight-tekniikkaa verkkosivuillasi, joilla on keskeinen merkitys. Jos kaikki näyttää hyvältä, ja sivustosi on ainakin indeksoitavissa, alla näet muutaman lyhyen vinkit paremman käyttökokemuksen sekä mahdollisesti korkeamman sijoituksen hakukoneille.

Onko puhtaat URL-osoitteet

Web-sivusi URL-osoitteet ovat tärkeitä tekijöitä sekä Web- että SEO-kehityksen parissa.Tee URL-osoitteiden mahdollisimman helppo ymmärrä hakurobotit sekä reaaliaikaiset käyttäjät lukevat. Pääset eroon tarpeettomista URL-osoitteista, jotka saattavat aiheuttaa sekaannusta joko Googlelle tai verkkosivujen vierailijoille. Toisaalta, kun sinulla ei ole optimointia URL-osoitteillesi, ihmiset eivät todennäköisesti napsauta, eikä jakaa sitä. Samaan aikaan hakukoneilla saattaa näyttää olevan tiettyjä vaikeuksia, kun "ymmärtää" sen merkitys tietylle avainsanalle.

  • Jokainen verkko

    sivun URL-osoitteen on oltava mahdollisimman lyhyt ja informatiivinen. Suosittelen URL-osoitteiden upottamista vain oikeilla ja asiaankuuluvilla avainsanoilla tai lauseilla, jotta ne sopisivat ihanteellisesti sivustosi aiheeseen.

  • Älä koskaan anna URL-osoitteesi tarpeeksi varoitettua avainsanoilla, säilytä indeksointitietojen mahdollisimman selkeänä. Muista sulkea pois lopetus sanat kaikin kustannuksin (kuten yleisimpiä: "," "," "on," "a" jne.)
  • Käytä aina väliviivoja erottamalla sanoitusjärjestys URL-osoitteeseesi. Unohda korostuksia, koska hakukoneet tuskin tunnustavat niitä. Tämä luonnollisesti aiheuttaa jyrkkiä potentiaalisia ongelmia indeksointiin ja indeksointiin.
  • Säilytä oikea avainsanailmaus asettamalla keskeiset avainsanasi lähemmäs kunkin URL-osoitteen alkua. Muista, että niiden logiikan mukaan hakukonebotsit korostavat aiempaa käynnistyssanaa.

Muuten on syytä säilyttää URL-osoitteesi mahdollisimman lyhyt, i. e. , ylläpitää ja kasvattaa avainsanojesi kokonaispainoa URL-osoitteissa. Samalla kuitenkin muokkaat URL-osoitteitasi luonnollisesti, aivan kuin ne olisivat pelkästään sisällön kirjoittamisen osia. Näin saat roskapostin tai heikkolaatuisen sisällön ongelmat mahdollisimman pieniksi.

December 22, 2017