Back to Question Center
0

Miten hallita Web- ja SEO-kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla?

1 answers:

Kun sivustosi verkkokaupassa vedotetaan enemmän orgaaniseen liikenteeseen veturiteettina, kannattaa harkita seuraavaa lyhyt keskustelua. Uskon, että jokaisen online-ranking-kampanjakampanjan pitäisi aina luottaa oikeaan Web- ja SEO-kehitykseen, niin lähellä käsi kädessä. Katsotaanpa sitä - Hakukoneoptimointi on enemmän avainsanatutkimusta, jota tukee oikea sisällön markkinointistrategia. On kuitenkin liian monia teknisiä näkökohtia, jotka usein tulevat kohtauksen taakse. Erityisesti nämä tekniset kysymykset määrittävät jokaisen verkkosivujen sijoituksen SERP-luetteloissa - servidores no dedicados. Tarkoitan, että kun teet SEO, sinun on aina harkittava oikea prosessi koodauksen jokaiselle verkkosivustossasi, alusta alkaen.

seo development

Tervetuloa indeksointiin

Ensimmäinen asia, joka on tehtävä sekä verkkosivuilla että SEO- jokainen sivustosi osio on ainakin helposti indeksoitavissa, en tarkoita, ettei mitään estäisi indeksoivia robotteja "lukemasta" jokaista sisältöäsi. Toimimalla näin, suosittelen Google Search Consolen Indeksointi-osassa olevaa Fetch-komentoa tarkistamaan verkkosivustosi alustavan ulkoasun hakukoneiden näkökulmasta.Tässä on vain yksi keskeinen ehdotus - yritä pitää kaiken HTML-muodossa, yksinkertaisesti vältä Flash- tai Silverlight-tekniikkaa verkkosivuillasi, joilla on keskeinen merkitys. Jos kaikki näyttää hyvältä, ja sivustosi on ainakin indeksoitavissa, alla näet muutaman lyhyen vinkit paremman käyttökokemuksen sekä mahdollisesti korkeamman sijoituksen hakukoneille.

Onko puhtaat URL-osoitteet

Web-sivusi URL-osoitteet ovat tärkeitä tekijöitä sekä Web- että SEO-kehityksen parissa.Tee URL-osoitteiden mahdollisimman helppo ymmärrä hakurobotit sekä reaaliaikaiset käyttäjät lukevat. Pääset eroon tarpeettomista URL-osoitteista, jotka saattavat aiheuttaa sekaannusta joko Googlelle tai verkkosivujen vierailijoille. Toisaalta, kun sinulla ei ole optimointia URL-osoitteillesi, ihmiset eivät todennäköisesti napsauta, eikä jakaa sitä. Samaan aikaan hakukoneilla saattaa näyttää olevan tiettyjä vaikeuksia, kun "ymmärtää" sen merkitys tietylle avainsanalle.

  • Jokainen verkko

    sivun URL-osoitteen on oltava mahdollisimman lyhyt ja informatiivinen. Suosittelen URL-osoitteiden upottamista vain oikeilla ja asiaankuuluvilla avainsanoilla tai lauseilla, jotta ne sopisivat ihanteellisesti sivustosi aiheeseen.

  • Älä koskaan anna URL-osoitteesi tarpeeksi varoitettua avainsanoilla, säilytä indeksointitietojen mahdollisimman selkeänä. Muista sulkea pois lopetus sanat kaikin kustannuksin (kuten yleisimpiä: "," "," "on," "a" jne.)
  • Käytä aina väliviivoja erottamalla sanoitusjärjestys URL-osoitteeseesi. Unohda korostuksia, koska hakukoneet tuskin tunnustavat niitä. Tämä luonnollisesti aiheuttaa jyrkkiä potentiaalisia ongelmia indeksointiin ja indeksointiin.
  • Säilytä oikea avainsanailmaus asettamalla keskeiset avainsanasi lähemmäs kunkin URL-osoitteen alkua. Muista, että niiden logiikan mukaan hakukonebotsit korostavat aiempaa käynnistyssanaa.

Muuten on syytä säilyttää URL-osoitteesi mahdollisimman lyhyt, i. e. , ylläpitää ja kasvattaa avainsanojesi kokonaispainoa URL-osoitteissa. Samalla kuitenkin muokkaat URL-osoitteitasi luonnollisesti, aivan kuin ne olisivat pelkästään sisällön kirjoittamisen osia. Näin saat roskapostin tai heikkolaatuisen sisällön ongelmat mahdollisimman pieniksi.

December 22, 2017