Back to Question Center
0

Mitkä ovat kysytyt kysymykset hakukoneille?

1 answers:

Hakukoneen kysymykset tai kyselyt ovat kyseisten käyttäjien kirjoittamat sanat tai lauseet hakulaatikkoon, jotta he voivat saada hakuehtojensa kannalta olennaisimmat tiedot. Hakukyselyitä voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan - navigointi, informaatio ja transaktio. Kyseisten kysymysten monimuotoisuus antaa meille mahdollisuuden ymmärtää potentiaalisia asiakkaitamme etsimällä käyttäytymistä ja heidän tarkoitustaan. Tarkastellaan tarkemmin tällaisia ​​hakukoneen kysymyksiä.

  • Navigointi

Navigointihakemus viittaa kyselyn tyyppi, kun käyttäjä tietää, millaista lähdettä hän haluaisi löytää - dripping vape liquid store. Hän vain asettaa tietyn sivuston URL-osoitteen hakukenttään ja saa asiaan tuloksen. Oikeilla navigointikyselyillä on selvä tarkoitus ja jos sivusto ei ole käyttäjän mielessä, sivustosi huomaamatta.

Tällaisen kyselyn luominen voisi olla varsin monimutkainen. Jos kuitenkin keskityitte brändin tunnistamisen parantamiseen, kaksinkertaistat mahdollisuutesi. Ensimmäisen Google SERP-sivun hakutulosten keskimääräinen lukumäärä navigointikyselyssä on seitsemän. Google on tehnyt tämän vaiheen, koska näyttää hyödyttömäksi osoittamaan enemmän kuin seitsemän tulosta, jos käyttäjät useimmissa tapauksissa päätyvät TOP-tulokseen. Joissakin kyselyissä, jotka näyttävät navigointiin, eivät välttämättä ole tämän tyyppisiä. Esimerkiksi kaikki käyttäjät, jotka etsivät "Instagram" -kyselyä, tarvitsevat tämän multimediasovelluksen. Jotkut heistä haluavat lukea joitakin niihin liittyviä artikkeleita tai tietoja joitakin Instagram-asetuksia tai päivityksiä. Siksi sinun on varmistettava, että sinulla on asiaankuuluva navigointikysely, joka näkyy sekä maksullisissa että orgaanisissa tuloksissa.

  • Informational

Informaatiokysely on, kun käyttäjä vain haluaa löytää vastauksen kysymykseensä tai ratkaista ongelman. Ei ole väliä, millaista sivustoa hän kohtaavat. Ainoa vaatimus on, että tämä web-lähde on mahdollisimman kattava hänen kyselyynsä. Informaatiokysely on laajin levinneisyys ja yleisimpiä käyttäjiä. Hakukoneoptimoinnin ensisijainen tarkoitus on houkutella käyttäjiä, jotka etsivät laadukasta sisältöä informaatiokyselyjen avulla. Jos sinulla on ainutlaatuinen ja haastava SEO-sisältö, joka auttaa käyttäjiä ratkaisemaan ongelmansa, todennäköisesti verkkosivustosi saa paljon laadukasta liikennettä, joka voi muuntaa myynnin. On vaikeaa saada voittoa informaatiokysymyksistä, koska ensimmäiset SERP-kantoja, tässä tapauksessa, yleensä kertyvät Google Knowledge Graph -vastauksiin ja Wikipedia-artikkeleihin. Kuitenkin monet käyttäjät haluavat saada syvällisempää tietoa aiheesta. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa napsautussuhdettasi ja tulostietoja. Voit ohjata liikennettä Web-lähteeseesi käyttämällä blogiviestejä, joissa on laadukkaita tietoja ja vinkkejä. Lisäksi on hienoa kirjoittaa yksityiskohtaisia ​​askel-askeleelta oppaita ja piirtää kuvailevia videoita.

Kaupallinen kysely on, kun käyttäjä haluaa tehdä ostoksen. Se kuulostaa "ostaa jotain" tai "tilata jotain. "Lisäksi kaupalliset kyselyt voivat sisältää tarkkoja tuotemerkkejä, kuten" Apple-laitteet "tai" Samsung-älypuhelimet. "Monet paikalliset haut, kuten" lähin aasialainen ravintola Chicagossa "ovat myös kaupallisia. Kaupallinen kysely on voittoa tavoittelematon kysely, jonka avulla verkkokauppiaat voivat kerätä rahaa verkossa. Sivuston omistajat saavat korkeimman sijoitetun pääoman tuottoprosentin, mikä tarkoittaa hakukoneoptimointia ja napsautuskohtaista mainontaa.

December 22, 2017