Back to Question Center
0

Miten voin tarkistaa nykyisen SEO-pistemäärän?

1 answers:

Olen usein kuullut kysymyksiä testata nykyisen edistymisen tai arvioida verkkosivuilla SEO pisteet itse. Mutta onko heillä mitään järkeä joka tapauksessa? Puhuen suoraan, en ole varma onko hyvää tai huonoa SEO-pistemäärä loppujen lopuksi. Itse asiassa Hakukoneoptimoinnin käsite on liian suuri, sillä siinä on niin monta osaa jokaisesta käytännön strategiasta, joka tarvitsee puhtaasti selkeän käsityksen ajaa sivustossasi tapa todelliseen menestykseen verkossa - bases de datos correos electronicos colombia. No, näyttää siltä, ​​että vastaaminen kysymykseen SEO pisteet mittaus tulee lähes merkityksetön. Itse asiassa hakukoneet eivät ole jakaneet yhteistä kojelaustaa, jotta voimme vertailla yksittäisten verkkosivustojen pistemääriä muihin toimialoihin nähden tai ainakin jonkin verran vastaavanlaista markkinarakoa. Työkaluilla tai yhtenäisillä alustoilla ei ole mitään tekemistä vertailukelpoisen analyysin kanssa: linkit, muut sosiaaliset signaalit, SEO: n tärkeimmät tekniset näkökohdat, sivun virheiden määrä, sivun latausnopeus, puhumattakaan eri tunnisteista ja sisällön laatu itse. Joten millaisia ​​vastauksia voimme saada? Yritetään selvittää, mitä voimme tehdä SEO-pisteet varmasti.

seo score

Voimme verrata SEO-sivustosi olennaisia ​​osia lähimmäisiltä kilpailijoilta.

Puhuttelemalla juuri perusasiat, ehdotan, että verrataan nykyistä verkkosivustosi tehokkuutta vastaan ​​vastustajasi irtotietoja. Voimme tutkia niiden orgaanista liikennettä, jotka tulevat samasta toimialasta peräisin olevista avainsanoista, sekä markkinoiden yleisö, joka käyttää näitä avainsanoja etsittäessä tuotteita tai palveluita. Tällä tavoin voit ainakin nähdä, onko olet liikuttunut oikealla tiellä, tai luultavasti tarvitsisit palkata asiantuntijoita nopeaan korjaukseen. Tarkoitan täällä, että saada SEO toimii ulkoistettu voi joskus olla hyvin muodostettu, ei sanoa ainoa päätös selviytyä.

Voimme tutkia vastustajasi parhaita kokemuksia ja vapaasti käyttää omaa käyttöä.

Uskon, että havaitsemalla joitain selkeitä todisteita kilpailijasi sijoitustuloksista ja hakemalla sen menestyksekkäimmistä käytännöistä on yleensä hyvä ja selkeä ratkaisu, jolla parannat SEO-pisteet. Kuitenkin, en tarkoita täällä toimimalla kuin kopio. Keskity vain tehokkaimpiin asioihin ja aloita heidän elämäänsä verkkosivuillasi. Kuvittele, että vahvin vastustajasi on hyötyä joistakin suosituimmista sosiaalisista medioista. Joten miksi ei seurata ja ajaa SEO-pisteet samoilla käyttötarkoitetuilla tavaroilla, kuten esimerkiksi tykkää, mainosta ja jakamista Facebookissa?

seo

Voimme havaita, mitä vastustajasi tekevät väärällä tavalla varmasti.

Kuten jokin muu kilpailu taistelu, voi olla todella hyvä idea voittaa ottelu ymmärtämällä vihollisen heikkouksia. Ja tämä järjestelmä on järkevämpää vieläkin enemmän, kun sitä käytetään tarkentamaan nykyistä SEO-pisteet. Joten, älä epäröi tehdä oikeita käyttäjiä kaikista kohteista, joita vastustajat ovat kadottaneet. Olisiko niiden sisältöstrategia tai mikä tahansa muu hakukoneoptimoinnin osa, jota he käyttävät edelleen kokonaan.

December 22, 2017