Back to Question Center
0

Mitkä ovat uusimmat SEO-standardit?

1 answers:

Nykyään Google näyttää hakutuloksia, jotka ovat kaukana perinteisimmistä (tarkoitan vain orgaanisia sivustoja), jotka olimme havainneet parin vuoden ajan. Googlen hakualgoritmit, samoin kuin ensisijaiset SEO-standardit, jatkuvat. Nyt hakukoneet luettavat enemmän kuin vain, mitä pyydät - koska SERP: t Googlessa sekä Yahoo ja Bing kattavat nyt liittyvät kuvat, videot, sosiaalisen median ja tietysti paikalliset kartat. Joten, jos olet vedonlyönti enemmän liikennettä ja myyntiä online-liiketoiminnan omistaja, muista tarkistaa joitakin tärkeimmistä SEO standardeja tänään. Onko sivustossasi parempi näkyvyys verkossa ja enemmän napsautuksia? Ota sitten hakemaan paria hakukoneoptimoinnin parasta nykyaikaista käytäntöä:

seo standards

Paikallinen SEO on ydinosa yrityksesi kannalta, jos yrityksesi panostaa paikallisiin listat ja keskitytään esimerkiksi merkitsemään merkki Google Mapsin mukaan. Viimeisimpien SEO-standardien mukaan paikallisessa optimoinnissa suosittelen menoa:

  • Citations - kangertech pro tank iii glassomizer with battery. Tee kaksinkertainen tarkistus, jotta saat yrityksesi tarkat tiedot mahdollisimman monista hyvämaineisista luetteloista Internetissä. Aloita vain Google-listalla. Tärkeintä tässä on johdonmukaisuus, tarkoitan, että jokainen sinun listasi on yhtenäistettävä. g. , jos päätät käyttää jotain "Str. "Google Places -asiakastasi lyhyemmän tulkinnan" Street "-muodossa, huolehdi siitä, että muut luettelot näytetään samalla tavalla.
  • Google-paikat. Verkkosivuston ylläpitäminen SEO avulla voit tehdä samoja tavaroita Google Places -sivulle. Onko se hyvin optimoitu sisällyttämällä täsmälleen yhteensopivia luokkia. Varmista myös, että määrität oikean yhteyden sivusi ja kaupunkikohtaisen laskeutumissivun välillä.
  • Vahvempi online läsnäolo. Yleisimmin on vain Googlen arvostelu, joka näkyy sen SERP-luetteloissa. Joten voit rakentaa entistä tehokkaamman läsnäolosi yrityksellesi tekemällä enemmän arvosteluja muista lähteistä, kuten Superpagesista, Trip Advisorista, Yelpista jne.

basic seo

Seuraava asia on täysin sopusoinnussa nykyaikaisten SEO-standardien kanssa työskentelee Social Media. Katsotaanpa kohta - ne ajat, jolloin haku itse ja sosiaalisen median keinot olivat tulossa erikseen, ovat kuluneet jo kauan sitten. Nykyään jokaisen verkkosivuston verkko-sijoitus on vahvasti riippuvainen erilaisista sosiaalisista signaaleista, kuten esimerkiksi Facebookista, Twitterissä olevista osakkeista jne. Lisäksi hakutulokset ovat entistä persoonallisemmat jokaiselle käyttäjälle. Siksi sosiaalisen median markkinointi on MUST.

Kun teet optimoinnin avainsanoillesi ja avainsanoillesi, yritä ajatella enemmän ihmisiä elävistä ihmisistä, eivätkä hakurobereista. Muista, että oikea avainsanatutkimus on aina ollut yleisten SEO-standardien selkäranka. Nykyajan todellisuudesta kuitenkin sivustosi sisältö ja avainsanat saattavat olla entistä paremmin reagoivia todellisiin käyttäjiin kuin koskaan aiemmin. Siksi sinun ei pidä enää ajatella avainsanoja aivan teknisiksi tiedoiksi. Teeskentelevän tutkimuksen tekeminen pitää mielessä elävien ihmisten aikeet, jotka käyttävät asiaankuuluvia avainsanoja niiden useimpiin hakupyyntöihin.

December 22, 2017