Back to Question Center
0

Ovatko SEO ja sosiaalisen median kytketty?

1 answers:

Sosiaalisen median vaikutus ja sen hajautuminen hakukoneoptimointiin on luultavasti yksi kiistanalaisista kysymyksistä. Tarkoitan mysteerejä näin: kuinka sosiaalinen media vaikuttaa SEO: hen? Ovatko nämä kaksi konseptia toimineet synergiassa, ei ollenkaan tai edes mitään?

Tässä tulee spoileri - Lyhin vastaus on kyllä, se on. Mutta olisi parempi ottaa huomioon toinen, laajempi ja kattavampi tulkinta - fairy gate slot. Katsotaanpa se - sosiaalinen media on ehdottomasti suhteessa SEO-sivustoon, mutta voi olla molempien keskinäinen? Valitettavasti olen varma vain yhdestä pienestä asiasta - sosiaalisella medialla ei ole, ainakin myönteistä, vaikutusta SEO: hen. Se ei yksinkertaisesti auta hakuoptimointia tavalla, jolla useimmat ihmiset uskovat sen tekevän.

how social media affects seo

Seuraavassa aion yhdistää omat ehdotukseni tiettyjen Google-tiimin jäsenien arvokkaiden näkemysten kanssa. Ensinnäkin pidämme sitä itsestäänselvyytenä - maailman hakuteollisuuden jättiläisellä ei ole koskaan ollut mitään vahvistusta sosiaaliselle medialle suoran sijoitustekijän suhteen. Tarkoitan, kyllä, sosiaalinen media on edelleen täysin järkeviä tapoja parantaa sisältöjen näkyvyyttä verkossa. Ja kyllä, lopuksi, se koskee SEO: tä. Mitä voimme tietää varmasti siitä, miten sosiaalinen media vaikuttaa SEO-sivustoon? Riippumatta siitä, mikä oikea vastaus voi olla, on ilmeistä, että sosiaalinen media voi todella auttaa Hakukoneoptimointi toimii kokonaisuutena. Mutta olen edelleen miettimättä, aikooko hakualainen koskaan tuoda enemmän sosiaalisia signaaleja nykyiseen algoritmiinsa?

Tällä hetkellä Google-hakualgoritmeja ei ole koskaan paljastettu. Siksi ainoa tapa ymmärtää Googlen hakurobottien käyttäytymismallit on tarkistaa jokaisen potentiaalisen lopputuloksen todellisen elämän testissä. Voitteko kuvitella, kuinka aikaa vievä ja työvoimavaltainen nämä tutkimustyöt voivat olla? Ok, palatkaamme asiaan. Miten sosiaalinen media vaikuttaa SEO-sivustoon? Voimme myös ottaa sosiaalisen median pelkästään mihinkään, mutta ei suora tekijä rankingissa, Googlen virkamiesten mukaan. No niin, se ei tarkoita sitäkään, että sosiaalisella medialla ei ole mitään vaikutusta rankingissa ollenkaan, koska Google vahvisti sen uudelleen, että sosiaalinen media ei itsessään ole ranking-tekijä.

social media seo

Uskon, että enemmän tai vähemmän oikea vastaus näkyy jonnekin sanasta "korrelaatio. "Kuten tämä termi mainittiin Hakemustietojen vuonna 2016 toimittamassa Valtakirjan uudelleenkäynnistys-ranking-tekijöissä. Olen varma, että kaverit todellakin liikkuvat oikealla radalla. Näin ollen ainoa oikea vastaus siihen, miten sosiaalinen media vaikuttaa SEO-sivustoon tulee selväksi - kyllä, se on. Mutta siellä ei ole vielä suoria tai kaksoissekvenssejä. Joten silmällä edistämisen edistämistä käyttämällä sosiaalisen median eri keinoja on edelleen hyvin muotoiltu päätös. Samaan aikaan Hakukoneoptimointi tarvitsee täsmällisiä ponnistuksia ja aikaa omalla tavallaan.

December 22, 2017