Back to Question Center
0

Onko verkkosivusto SEO tarkistaa verkossa, joka voi auttaa minua käänteisiä?

1 answers:

Alhaalla aion kertoa, miten valita verkkosivusto SEO tarkistaja verkossa estää mahdollisia negatiivisia tapahtumia. Tarkoitan täällä yleisimpiä ongelmia, jotka rikkoo Googlen suuntaviivoja, jotka voivat johtaa rangaistusseuraamuksiin tai jopa koko verkkotunnuksen viranomaisen poistamiseen. Asia on, että hakukoneet katsovat meitä havaitsemaan mahdolliset rikkomukset, manipulaatiot tai harmaat järjestelmät korkeampien verkkosivujen rankingissa SERPsissa. Tavallisimmista harhautumisvaihtoehdoista on laadukkaan sisällön puute sekä epäoikeudenmukainen kääntöyhteys. Siksi olisi täysin järkevää ajatella aina seurata orgaanisen linkin rakentamista jokaiselle verkkosivulle. Näin, sinun on valittava oikea verkkosivusto SEO tarkistaja verkossa - business computer support in Portland. Liian monta tällaista työkalua on saatavilla avoimessa käytössä. Joten, miten tehdä oikea valinta loppujen lopuksi?

website seo checker online

Aloitetaan siitä, mitä sinun on tarkistettava ensin ja ennen kaikkea. Suosittelen, että osallistuin kaksoistarkastukseen seuraavista elementeistä:

 • Linkkirakennushistoria vähintään kolme kuukautta
 • Ankkuriyhteyksien syvällinen tutkimus
 • Lähtösi backlinking
 • Custom tarkistaa jokaisen tyyppisiä linkkejä olet

Joten, jotta Google rangaistukset epäoikeudenmukaista backlinking, suosittelen harkita verkkosivuilla SEO tarkistaja verkossa seuraavat käyttökelpoiset analyyttiset työkalut: Serpstat, Ahrefs, Majestic tai Semalt Analyzer. Suosittelen valvomaan verkkotunnuksesi linkkejä viikoittain tai vähintään kerran kahdessa viikossa. Käyttämällä minkään verkkosivuston SEO tarkistaja verkossa olen maininnut aiemmin voi auttaa käsittelemään prosessia itseohjautuvilla tavalla, lähes kokonaan.

Jotta nopeammin ja helpommin seurattaisiin käänteisiä linkkejä, seuraamme tyypillistä linkkitarkistusta Serpstatin takaisinkytkentäanalyysillä tavallisimmaksi esimerkiksi. Jotta voisimme suorittaa perustavanlaatuisen arvioinnin, tarvitsemme vain tämän verkko-operaattorin virallisen verkkosivun. Kun kirjoitamme verkkotunnuksemme, jonka on tarkistettava, meille annetaan yhteenvetokertomus lyhyellä varoitusajalla. Tarkasteltaessa tätä tyypillistä tutkimusraporttia, otimme esimerkkinä, seuraisimme seuraavaa:

 • Paluumatkojen kokonaismäärä
 • Viimeisin historia, joka kattaa kaikki päivitykset ja muutokset, jotka
 • Yhteenveto puhtaasti luotettavista yhteyksistä, jotka ovat peräisin voimakkaimman viranomaisen toimialueilta, kuten. edu tai. gov, joka on Googlen hyvin tunnustettu, samoin kuin muut johtavat hakukoneet, kuten Bing ja Yahoo
 • .
 • Erityistä varovaisuutta käsittelevää luetteloa, joka kattaa vain vasta syntyneet ja äskettäin menetetyt yhteydet
 • Viimeisimmän liikennesuunnitelman referenssiverkkoihin viimeksi kuluneen kolmen kuukauden ajan
 • Vakioluettelo ankkureistasi sekä niiden kokonaislukumäärä
 • )
 • Yhteenveto arvioidusta verkkosivustosi linkittämisestä, jonka Serpstat arvioi luottamuksen indikaattoriksi.

SEO Backlinks

Tällä tavoin voisimme odottaa edes hienostunutta taaksepäin analyysiä tavallisella verkkosivustolla SEO-tarkistus verkossa kestää enintään 10-15 minuuttia. Kuten jo mainitsin, sinun on vain valittava käänteis-analyysin tapaus yhdellä näistä neljästä alustetusta työkalusta. Minusta löydin lopullinen verkkosivujen tarkistaja verkossa työkalun avulla Serpsat. Ja voit yrittää myös käyttää Semalt Analyzer -ohjelmaa, jotta voit syventää sukellusta sivustosi päivittäiseen suorituskykyyn.

December 22, 2017