Back to Question Center
0

Missä on oikea SEO-selitys ottaen huomioon Search Engine Marketing?

1 answers:

Monien yritysten johtajien ja jopa menestyksekkäiden, älykkäiden ja älykkäiden johtajien usein tuntevat hankalat vastaukset. Kaikki heistä valittavat hämmentävän hakumarkkinoinnin (SEM) ehdoista ja riittävistä SEO-selityksistä. Itse asiassa molemmat käsitteet ovat laaja-alaisia, joten alan toimijat viittaavat siihen tavallisesti keskenään. Katsotaanpa sitä - useimmat niistä ovat liian kaukana siitä, että he olivat todella tarkkoja, vaan heittäisivät paljon sekaannusta.

Lopuksi selvitetään asiat. Kyllä, hakukoneoptimointi (SEO) ja hakumarkkinointi (SEM) ovat todellakin osoittaneet hakukoneille - oakley holbrook polarizado espelhado. Mutta he tekevät sen kahdella eri tavalla, ainakin käyttämään pari eri sanaa. Tarkoitan, että markkinointi ja optimointi saivat hyvin kattavia ja laaja-alaisia ​​määritelmiä, ei kuitenkaan niiden yleistä soveltamista. Ehdotan, että tarkastelemme lyhyen luettelon tärkeimmistä eroista niiden välillä, jotta saat oikean käsityksen SEM: stä, joka on täydellinen selkeän SEO-selityksen kanssa.

 seo explanation

Olkoon raa'an analogian nähdä eroa kerralla. Kuvittele, että digitaalinen markkinointi on auto. Jotta ajoneuvo olisi oikea, sen on huolehdittava moottorin kunnollisesta kunnossapidosta esimerkiksi jatkuvan polttoaineen ylläpidon vuoksi. Näiden mielestä metaforien ottaminen lähtökohdaksi voimme jatkaa yksinkertaista vertailua. Kyllä, rohkea vertailu ei ole kovin tarkka havainto, mutta heidän on tehtävä ainakin ainakin toistaiseksi.

Moottorin huollon käsittely olisi rinnakkain hakukoneoptimoinnin prosessin kanssa. Se kattaa erilaiset näkökohdat, kuten paineen tarkkailu, öljy, vesitasot sekä monia muita erilaisia ​​töitä, jotta moottori toimii. Paremman suorituskyvyn ansiosta voit aina saada ylimääräisiä osia tai korvata nykyiset uudemmilla. Näin voit saavuttaa tehokkaimman ajokokemuksen joka päivä. Tämä on mielestäni yksinkertaisin SEO-selitys. Jotta tämä analogia saataisiin vieläkin vakuuttavammaksi, voimme helposti verrata sitä tämän todella epämiellyttävän osa-auton omistajuuteen, jota leijonan osuus kuljettajista on vihainen.

Toisaalta hakukoneiden markkinointia voidaan verrata välttämättömään ja toistuvaan tarpeeseen tuoda tuoretta kaasua ajoneuvosi polttoainesäiliöön. Ottaen huomioon aiemman viittauksen yhtä kalliisiin ylläpitoon yksinkertaistetun SEO-selityksen osalta, käy ilmi, että lähes kaikki ylläpito- ja korjaustyöt voidaan mahdollisesti minimoida joihinkin perustutkintoihin. Näin (esim. g. , sivustosi käsittely vain äärimmäisen SEO-ponnisteluilla), voit lykätä suurimman osan liian suurista kuluista melko pitkään, mutta silti pitää ajoneuvosi ajettaessa ainakin kallioperään. Polttoaineen täydennys SMM: lle on kuitenkin edelleen välttämätön, joten se on ainoa tapa käyttää moottoriasi, ajaa ajoa missä haluat ja kun tarvitset kaiken aikaa.

seo marketing

Johtopäätös

Sekä SEO että SEM toimivat samalla alalla. Tarkoitan tuoda lisää kävijöitä verkkoalustalle. Selkeän SEO-selityksen ansiosta hyvin optimoitu ja ylläpidetty kaupallinen verkkosivusto tuo sinulle laadukkaampaa orgaanista liikennettä. Se on pitkäaikainen ja työläs investointi, joka rauhoittaa todellisten asiakkaidesi vakaata virtaa ja siten tuloja. SEM-vedonlyönti maksullisessa haussa on toisaalta jatkuvasti ruokitettava käteisellä. Se ajaa liikennettäsi heti, joten näyttää välittömiä tuloksia, mutta silti.

December 22, 2017