Back to Question Center
0

Onko totta, että HTTPS ja SEO vaikuttavat rankingisi?

1 answers:
Katsotaanpa se itsestäänselvyytenä - nykyään voimakkaasti riippuvainen HTTPS- ja SEO-vaikutus vaikuttavat jokaisen sivuston sijoitukseen hakukoneiden tulossivujen luettelossa.On olemassa riittävästi syitä vaihtaa verkkosivusto HTTP: stä HTTPS: ään, kun otetaan huomioon nykyinen maailmanlaajuinen suuntaus parhaimmalle ja turvallisemmalle käyttäjäkokemukselle. Esimerkiksi online-verkkokaupan, HTTPS- ja SEO-vaikutusten näkökulmasta tulee täysin selvä - vps windows gratis 2014. Meidän pitäisi vain kohdata se - on aina paljon parempi toimia ennakoivasti. Ja verkon nykyajan todellisuus vaatii meitä tekemään parhaansa kaikkien onnistuneiden online-projektien pitämiseksi tällaisten muutosten edessä. Lisäksi Google on äskettäin ilmoittanut olevansa oma etusijalleen etenkin parempaa turvallisuustasoa. Ja olet todennäköisesti huomannut, että kaikki haun jättiläisen tukemat palvelut tarjoavat automaattisesti suojatun yhteyden (kuten Google-haku, Gmail, Google Drive jne.). No, näemme, että Googlen tiimi työskentelee nyt Internetin turvallisemmasta selauspaikasta ja turvaa rahoitustoimet entistäkin vaikeammaksi!

Puhumattakaan siitä, että verkkomarkkinoiden suurimmat toimijat pyrkivät parhaansa mukaan tarjoamaan vain A-1-luokan tuotteita tai palveluja. Itse asiassa aiemmin uskomaton tietoturva turvallisten HTTPS-salausmenettelyjen avulla on jo tullut normaaliksi yrityksille. Tarkoitan, että kokeneimmat online-asiakkaat odottavat käsittelevänsä vain HTTPS: n kanssa hyvää tietoturvatasoa tarjoaviin verkkosivustoihin. He yksinkertaisesti odottavat tällaisen turvallisen käyttökokemuksen oletusarvoisesti, ohittamalla vain vanhentuneet alustat, jotka ovat yhä saamatta ilman SSL-sertifikaatteja.

Epäröivät edelleen HTTPS- ja SEO-vaikutukset yrityksesi verkkosivustojen edistämiseen Googlen SERP-luetteloissa? Voit myös löytää kaikki Googlen virallisilla verkkosivuilla olevat vastaukset, jotka koostuvat lähinnä niistä, jotka ovat vielä epävarmoja lopullisesta päätöksestä siirtää HTTP: stä HTTPS: hen. Sen sijaan, että vakuutan teille joitain nopeita etuja online-edistämisessä, jotka tulevat yhteisestä HTTPS SEO -vaikutuksesta, aion saada lyhyen katsauksen siirtymisestä HTTP: stä HTTPS: hen sivustollesi.

  • Osta SSL-sertifikaatti
  • Kun olet käsitellä oikein (jopa itse), verkkosivustosi siirtyminen HTTPS: hen voi tulla yksinkertainen ja melko yksinkertainen prosessi.
  • Läpäistä sertifikaatin asennusohjeet sivustosi hosting-tilillä
  • .
  • On tärkeää, että kaikki linkit tarkistetaan kaksoistarkastettuna, kun siirto on valmis, kaikki URL-osoitteet ilman täydellistä päivitystä HTTPS menetetään ikuisesti

https or http

älä unohda ilmoittaa hakukoneille verkkosivustosi siirrosta. Vain 301 uudelleenohjausta, jotka on määritetty HTTPS: ään, jotta jokainen käyttäjä, jolla on kirjanmerkitty, on mikä tahansa verkkosivusi ohjataan automaattisesti äskettäin päivitettyihin. Lopuksi, jos sinulla on ongelmia Googlen Search Consolessa, suosittelen luomaan kaksi erillistä ominaisuutta erillisten HTTP- ja HTTPS-sivujen erottamiseksi estämään tällainen sotku kerran ja lopullisesti.

December 22, 2017