Back to Question Center
0

Onko totta, että HTTPS ja SEO vaikuttavat rankingisi?

1 answers:
Katsotaanpa se itsestäänselvyytenä - nykyään voimakkaasti riippuvainen HTTPS- ja SEO-vaikutus vaikuttavat jokaisen sivuston sijoitukseen hakukoneiden tulossivujen luettelossa.On olemassa riittävästi syitä vaihtaa verkkosivusto HTTP: stä HTTPS: ään, kun otetaan huomioon nykyinen maailmanlaajuinen suuntaus parhaimmalle ja turvallisemmalle käyttäjäkokemukselle. Esimerkiksi online-verkkokaupan, HTTPS- ja SEO-vaikutusten näkökulmasta tulee täysin selvä. Meidän pitäisi vain kohdata se - on aina paljon parempi toimia ennakoivasti. Ja verkon nykyajan todellisuus vaatii meitä tekemään parhaansa kaikkien onnistuneiden online-projektien pitämiseksi tällaisten muutosten edessä. Lisäksi Google on äskettäin ilmoittanut olevansa oma etusijalleen etenkin parempaa turvallisuustasoa - apivita purifying gel skroutz. Ja olet todennäköisesti huomannut, että kaikki haun jättiläisen tukemat palvelut tarjoavat automaattisesti suojatun yhteyden (kuten Google-haku, Gmail, Google Drive jne.). No, näemme, että Googlen tiimi työskentelee nyt Internetin turvallisemmasta selauspaikasta ja turvaa rahoitustoimet entistäkin vaikeammaksi!

Puhumattakaan siitä, että verkkomarkkinoiden suurimmat toimijat pyrkivät parhaansa mukaan tarjoamaan vain A-1-luokan tuotteita tai palveluja. Itse asiassa aiemmin uskomaton tietoturva turvallisten HTTPS-salausmenettelyjen avulla on jo tullut normaaliksi yrityksille. Tarkoitan, että kokeneimmat online-asiakkaat odottavat käsittelevänsä vain HTTPS: n kanssa hyvää tietoturvatasoa tarjoaviin verkkosivustoihin. He yksinkertaisesti odottavat tällaisen turvallisen käyttökokemuksen oletusarvoisesti, ohittamalla vain vanhentuneet alustat, jotka ovat yhä saamatta ilman SSL-sertifikaatteja.

Epäröivät edelleen HTTPS- ja SEO-vaikutukset yrityksesi verkkosivustojen edistämiseen Googlen SERP-luetteloissa? Voit myös löytää kaikki Googlen virallisilla verkkosivuilla olevat vastaukset, jotka koostuvat lähinnä niistä, jotka ovat vielä epävarmoja lopullisesta päätöksestä siirtää HTTP: stä HTTPS: hen. Sen sijaan, että vakuutan teille joitain nopeita etuja online-edistämisessä, jotka tulevat yhteisestä HTTPS SEO -vaikutuksesta, aion saada lyhyen katsauksen siirtymisestä HTTP: stä HTTPS: hen sivustollesi.

  • Osta SSL-sertifikaatti
  • Kun olet käsitellä oikein (jopa itse), verkkosivustosi siirtyminen HTTPS: hen voi tulla yksinkertainen ja melko yksinkertainen prosessi.
  • Läpäistä sertifikaatin asennusohjeet sivustosi hosting-tilillä
  • .
  • On tärkeää, että kaikki linkit tarkistetaan kaksoistarkastettuna, kun siirto on valmis, kaikki URL-osoitteet ilman täydellistä päivitystä HTTPS menetetään ikuisesti

https or http

älä unohda ilmoittaa hakukoneille verkkosivustosi siirrosta. Vain 301 uudelleenohjausta, jotka on määritetty HTTPS: ään, jotta jokainen käyttäjä, jolla on kirjanmerkitty, on mikä tahansa verkkosivusi ohjataan automaattisesti äskettäin päivitettyihin. Lopuksi, jos sinulla on ongelmia Googlen Search Consolessa, suosittelen luomaan kaksi erillistä ominaisuutta erillisten HTTP- ja HTTPS-sivujen erottamiseksi estämään tällainen sotku kerran ja lopullisesti.

December 22, 2017