Back to Question Center
0

Mitä tiedät SEO uusista sivustoista?

1 answers:

Seuraavassa on muutamia vinkkejä oikeisiin SEO-uutissivustoihin, sillä tällaiset verkkosivut tarvitsevat entistä enemmän liikennettä. Kaikki voi olla varsin yksinkertainen, sillä hakukoneoptimoinnin avulla jokainen uutissivusto voi hakea tätä kustannustehokasta tapaa houkutella lisää lukijoita ja muuttaa ne pysyvien lukijoiden laajalle yleisölle. Näin sinun kannattaa lähettää vain tuoreita ja äskettäin päivitettyjä sisältöjä - parco gonfiabili toscana. Tekstiasiakirjasi on oltava informatiivisia ja aina ainutlaatuisia, ja ne ovat lähes kaikkien SEO-sivustojen tarpeita yleisimmin. Mutta älä yritä hakea minkäänlaisia ​​mustan hattutekniikoita ja estää tekstiesi liikkumista avainsanoilla, linkkisiirrot, päällekkäiset sisällöt ja niin edelleen.

seo for news sites

Seuraavassa on useita hyödyllisiä vinkkejä, SEO näkökulmasta. Suurin osa niistä koettiin ja todistettiin, kun minulla oli kokemusta, joka on työskennellyt sanomalehden verkkosivuilla:

  • Hae sisällön optimointia, koska hakukoneiden algoritmit arvostavat laadullista sisältöä,. Joten, pitäkää sisältöäsi rikas, täydellinen, asiaankuuluva ja aina tuore sisältö, jota tukevat suuret otsikot, joissa kuvataan jokaisen verkkosivun sisältöä parhaimmillaan. Voit vapaasti sisällyttää avainsanat tai avainsanat kehon tekstiin ja kuvan otsikon tekstiin. Huomaa kuitenkin, että säilytetään oikea avainsanan tiheys noin 2 prosentissa koko tekstin kirjoituksista. Jos haluat lisätietoja, voit aina katsoa Googlen viralliset ohjeet
  • SEO-sivustojen tekeminen uutissivustoille, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota URL-optimointiin, kun luot jokaisen sivun tai viestin. Tarkista aina aina, että oikeat avainsanat tai avainhahmot sijoitetaan jokaiseen luomiisi URL-osoitteeseen, ja nykyiset päivitykset saattavat olla myös hyvä idea - hyödyllisiä lukijoillemme ja kätevä hakurobottien indeksointi samanaikaisesti. Lisäksi, kun tarkastellaan SEO-sivustoa uutissivustoille, sinun on syytä upottaa jokaiseen URL-osoitteeseen yksilöllinen numero, jonka pituus on kolme numeroa.

website promotion

Ja tässä tulee pelkästään tärkeimpiä sisällönkuvauskenttien ohjeita SEO-sivustoille, joten sinun kannattaa harkita seuraavaa, 7)

  • Ensinnäkin metakoodin, kuten uutisotsikoiden, avulla sekä julkaisijat (jotka antavat määritellä ja luokitella suuren datan) kuin varsinaiset lukijat (helpottaa selata tai jakaa tietoja esimerkiksi , sosiaalisten linkkien kautta)
  • Muista, että vain URL-osoitteissa ja metakoodeissa sallitut välimerkit ovat pilkkuja. Käytä niitä vain erottamalla avainsanat ja avainsanat.
  • Useimmat näistä avainsanoista ovat todennäköisesti samaa arvoa, tarkoitan SEO-sivustoa uutissivustoilla
  • Tärkeimpien ominaisuuksien joukossa on mahdollisuus käyttää 10 avainsanaa kuten termejä, esim. g. , muodostamaan uusi tunniste äskettäin julkaistulle artikkelille. Näin teillä on aina passiivinen kaksoisselvitys: jos yksittäinen artikkeli osoittautuu aiheettomaksi kohteelle, käyttäjät voivat nopeasti osoittaa sen lähes välittömästi korjaamiseksi.

    December 22, 2017