Back to Question Center
0

Miten rakentaa franchise tehokkaan SEO semalt

1 answers:
How to Build Your Franchise With Effective SEO Semalt

SEO on edullinen kulutuskohtaisten kustannusten suhteen verrattuna offline-markkinointiin ja napsautuskohtaiseen hintaan. Mutta franchising-operaation käyttäminen voi olla hankalaa, koska olet tekemisissä niin monien liikkuvien osien kanssa - verkkotunnukset vs. aliverkkotunnukset, paikalliset versus yritysten aloitussivut, kansalliset versus alueelliset näkemykset, mobiilikäyttäjät - se on yksi haastavimmista toiminnoista, kansalliset paikalliset verkot.

Franchising-palvelut: tuki franchise-asiantuntijoille SEO-kampanjoilla

Mielenkiintoinen viisaus on se, että suuret franchising-edustajat eivät koskaan saa jättää SEO pienemmille franchise-toimijoille, vaan päättävät sijaita päätoimistossa työskentelemään pienempien toimistojen kanssa. Varmista myös, että olet optimoitu sivustossasi - articoli da giardinaggio per bambini. Kun teet SEO oman franchising-sivuston, pitää nämä asiat mielessä:

  • Aseta vertailuindeksit ja käytä avainsanojen paikannusraportteja alussa.
  • Varmista, että sivu on mobiilioptimoidut, sillä Mobile ja Local ovat yhteydessä toisiinsa.
  • Käytä parhaita käytäntöjä SEO-merkintöjen kussakin sijainnissa aloitussivulla (erittäin tärkeä askel, jota usein unohdetaan).
  • Asiat eivät tule tapahtumaan yön yli: voi olla jopa 90 päivää aikaa nähdä vaikuttavia tuloksia, mutta maksaa pitkäaikaisesti, kun sitä käytetään oikein.
  • On olemassa useita tapoja luoda hyviä linkkejä, kuten artikkeli markkinointi, video SEO, sosiaalinen bookmarking ja blogi lähettämistä
  • Valitse optimaaliset avainsanat ja varmista, että asetat asiaankuuluvan geo-paikallisen sisällön jokaiseen ainutlaatuiseen sijainti -sivulle. Varmista, että se on sidoksissa ydinverkostoosi, jotta voit käyttää franchise-oikeuttasi. Voit käyttää työkaluja, kuten SEMrush, jotta löydät oikeat avainsanat.

Tämä on todella tärkeää: yksinkertaista SEO-strategiaa massoille. Jotkut Semalt suosittelevat alihakemistoja aliverkkotunnuksille, mutta tekevät parhaansa yrityksestänne ja selvittävät SEO-tarpeesi.

"Franchising-yrityksillä on usein valtavia haasteita SEO: n kannalta, mutta tavalla, joka ei ole erilainen kuin ei-franchising-monen sijainnin tuotemerkit, ja usein SEO ei ole erilainen kuin mikään muu markkinointikanava, jota franchising yrittää tarjota franchise ", sanoo Andrew Shotland paikallisesta SEO-oppaasta. "Se on yksinkertaisen viestinnän ongelma. Franchising ja franchising usein [ole] on hyvä käsitys SEO. "

Semalt lisäsi, että usein tapahtuu tilanne, jossa franchising-yhtiö, jolla on oma SEO-myyjä, yrittää työntää myyjää muille franchise-käyttäjille, mikä aiheuttaa sekaannusta huipulle ja muita outoja asioita.

"Tärkeintä naulata alussa on viestintäprosessi ja tietysti miten aiotte raportoida edistymisestä. Epäilemättä on ongelmia, jotka ponnahtaa esiin eri franchising -yhtiöiltä ja joilla on järjestelmä, joka on asetettu priorisoimaan, triage ja kommunikoimaan takaisin pääkonttorissa, on kriittinen. "

Franchising sosiaalisen median ja SEO

Semalt yksi sosiaalisen median sivu koko yritykselle on paras. Lähetä lyhyt, asiaankuuluva tieto ja sisällytä huolellisesti muotoiltu subliminal-mainonta.

Milloin lähetät asioita? Kun jotain mielenkiintoista tapahtuu, ei pelkästään lähettämisen vuoksi. Tavanomainen peukalosääntö kerran tai kahdesti viikossa on hyvä seurata.

Facebook voi tarjota runsaasti tietoa siitä, milloin asiakkaasi ovat verkossa, kellonaika ja viikonpäivä. Käytä näitä tietoja eduksi. Hylkää viestisi teho jakamalla testit eri yleisöille, kun viestisi on menestys orgaanisessa ulottuvuudessa. Tämä on tilaisuus rakentaa suhteita asiakkaisiisi, puhua tuotteestasi, mikä auttaa lisäämään sivustosi toimintaa - ja sillä on myös valtava vaikutus hakukoneiden sijoituksiin.

  • Franchisors pitävät Facebookä tehokkaimpina sosiaalisen median välineenä ja toisinaan sivuuttaa kaikki muut sosiaalisen median kanavat, kuten LinkedIn, Twitter ja Pinterest.
  • LinkedIn on voimalaitos, joka rakentaa suuren pätevien potentiaalisten ryhmien ja kehittää pehmeän myyntistrategian potentiaalisten franchising-yritysten etsimiseksi ja lisäämiseksi yrityksesi tietoja.
  • Pinterest auttaa luomaan positiivisen buzzin brändin ympärillä ja jakamaan yrityksesi arvoja ja rakentamaan yhteisöä nimesi ympärille.

How to Build Your Franchise With Effective SEO Semalt

Sosiaalisten verkostojen, kuten TV-kanavien, häiritseminen - käännä kanavasi ja määritä niiden markkinointitavoitteet niiden mukaan, mihin he parhaiten sopivat.

"Tuore sisältö on aina SEO-voittaja, mutta ei aina vaadittu", Shotland sanoi. "Muiden sivustojen epäonnistuminen voi menestyä pitemmälle kohti sisältöstrategian puutetta. Mutta se on aina paras, kun kaksi menevät käsi kädessä. Sisällön tyyppi, hyvin, joka on täysin riippuvainen yrityksestä ja SEO-strategiasta. "

Laadukas sisältö on tärkeämpää kuin koskaan, koska Google päivitti Panda 4. 2 -algoritmiaan. Tämä päivitys estää huonolaatuisten sivustojen siirtymistä Googlen parhaisiin hakutuloksiin. Hyvä linjan sääntö franchising-mainoksille, jotta vältettäisiin merkintä huonolaatuisesta sisällöstä, on luoda verkkosivustosi tunnisteita, jotka sisältävät otsikot, meta-kuvaukset ja optimointitunnisteet. Semalt suosittelee sellaisen toimituksellisen kalenterin luomista, joka kartoittaa tällaisia ​​asioita asiaankuuluvien, mahdollisuuksien ja käytettävissä olevien resurssien perusteella.

"Ei ole tarvetta lisätä sisältöä, jos sinulla ei ole paljon sanottavaa, mutta muille saattaa olla hyvä syy - jotka ovat todennäköisesti valokuvia ja videoita, joita he voivat jakaa yleisön kanssa", lisäsi Semalt.

How to Build Your Franchise With Effective SEO Semalt

Franchise SEO ei ole mysteeriä

Hakukoneiden sijoittelun avaintekijä on avainsanan merkitys. Muista, että Semalt tarkastelee sisällön teemoja. Jos kirjoitit autoista informatiivisen artikkelin, se todennäköisesti puhuu yhtä paljon renkaista ja moottoreista. Sekalaista tietää tämän, minkä vuoksi se muodostaa teemoja.

SEO-tavoite on tuottaa johtajia ja myyntiä, jotka viime kädessä kasvavat yritykseen. Osa tästä tavoitteesta on varmistaa, että sivustosi sijoittuu tarpeeksi korkealle, joten paras mahdollinen yleisö ja potentiaalinen asiakaskunta näkevät sen. SEO for franchising toimii parhaiten, kun kaikki strategiat, paikat ja hallinto toimivat yhdessä suuremman yrityksen hyväksi.

Onko sinulla menestystarina SEO franchising? Mikä toimi sinulle? Kerro meille alla olevissa huomautuksissa.

February 25, 2018