Back to Question Center
0

Käytä Semalt per diffondere sisältö

1 answers:
Come usare Semalt per diffondere contenuti

Telegram: tule luomaan kanava ja jakaa sisältöä

Lausuntoluonnos on eccesso dei contenuti sama.

Produrre un contenuto on vain 20 prosenttia työn sisällöstä, joka jakelee suurimman osan ajastaan ​​analysointiin ja kehittämiseen liittyvien työstämisstrategioiden kehittämiseen.

Ei ole helppoa kiinnittää huomiota omaan tavoitteeseensa, koska on ylivuoto di contenuti , ja keskimääräinen käyttäjä ei ole vielä - valitettavasti - kehittänyt näin hienostuneen kriitikkoa, jotta hän voisi tehdä jotka ovat tottuneet olemaan elementareita, eivätkä sommare mele e pere, missä le mele ovat hyödyllisiä ja laadukkaita sisältöjä, ja pere bufale ja klikkaa baiting selvaggioa.

Prima e dopo il Contenuto

Se da un lato ci sono il contenuto, quindi, monte ed ex post è la strategia , che comprende anche l'individuazione delle piattaforme più adeguate alla loro diffusione - most popular payroll systems. vince chi saapuu sfruttare uno strumento prima degli altri .

Un esempio?

Pensa al sosiaalisen median markkinointi, joka tukee ja hallitsee strategiat ja yhteisöjohtajat, jotka pyrkivät saavuttamaan konkreettisia tuloksia, tuloksia, hyödyntämällä Facebooka Twitter, Instagram o napitela .

Da di circa sei mesi in Italia si è diffuso molto, soprattutto nel mondo del digitale marketing, Telegram, che all'apparenza è una alternativa WhatsApp , ma l'occhio più attento ha saputo scorgere potenzialità enormi per uno strategia di diffusione del contenuto . Vediamo insieme cos'è Telegram , joka toimii, tulee olemaan luomassa kanavia ad hoc ja syytä ottaa tämä platform käyttöön sisällön markkinoinnin pianossa.

Sähke: ei vain messaggistica istantanea

Presented to the world socials come a alternative to the colosso WhatsApp, Telegram in real cela behind the apparent platform of instant messenger un mondo delle funzioni tutte da esplorare. Ei ole mitään syytä mainita lähetystoiminnan lähettämistä varten, mutta uskottavasti on tärkeää selittää hyvin nopeasti ja yksinkertaisesti, mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet tästä käyttöympäristöstä:

 • Invio e ricezione di messaggi testuali e multimediali;
 • Lähetyksen vastaanottaminen minkä tahansa tyypin osalta enintään 1,5 gb;
 • Käytä hashtag merkitsemään ja etsimään viestit;
 • Motore di ricerca interno , joka perustuu sekä parole che sugli hashtag;
 • Creazione di gruppi e supergruppi , jotka voivat majoittaa enintään 5000 jäsentä;
 • Possibilities of interacting with people and messages specific in a group chat through the response and the mention of the username;
 • Creazione di Canali Telegram , joka on mielestäni vähäinen;
 • Kehittäminen ja käyttö bot automatisoimiseksi tai toteuttamiseksi toimintojen ja menettelyjen monimutkaisuuden, kuten etsimällä hotellikamera tai YouTube-videota;
 • Utilizzo di tarra e gif animaatti ;
 • Käytettävissä oleva järjestelmä jokaista laitetta mahdollista , ja jokaisen jokaisen käyttöjärjestelmän työpöydälle tai matkapuhelimelle, synkronoidusti;
 • salauksen loppupää e dall'archiviazione dei dati in cloud;
 • Ei pubblicità , ei käytännöllistä tietoa sisältävässä muodossa. Quindi la sfida si gioca sul terreno della diffusione.

  Se on tosiasia, että merellä on täynnä kalastusta, on totta, että nykypäivän sisällön markkinoinnissa on paljon liian kovaa kalastajaa.

  Käytä hyödyntämättömiä kanavia , nicheja, jotka sopivat parhaiten tavoitteemme mukaan, tai yksinkertaisesti laittamaan kansiot un terra ancora vergine e colonizzarla prima che diventi una meta turistica per famiglie.

  Telegrammi on hyvä esimerkki kaikesta tästä.

  Epäilemättä sen levinneisyys massakysymyksistä viime kuukausina on entistä vähemmän tunnettu, keskinkertaisesti entistä parempia käyttäjiä, joilla on halukkuus teknologiaan ja asema suhteessa suurempaan sisältöön.

  E non perché sono più istruiti, colti, curiosi, semplicemente perché non avendo un feed riempito da un difficile comprensione di algoritmo, ma scegliendo in modo preciso e manualmente chi seguire, diventa più interessante fruizione dei contenuti ).

  Canale Telegram: come crearlo e perché

  è adeguata alla diffusione dei contenuti è rappresentata dalle kanali .

  Cos'è un canale Telegram?

  Semalt yksinkertainen. Si tratta, di fatto, di spazio, personalizzabile con nome, immagine di profilo, descrizione e link personalizzato, in cui possono iscriversi o essere inseriti utenti e contatti interessati al tuo contenuto.

  A differenza dei gruppi, i canali sono unidirezionali , il che vuol dire che tutto il rumore di fondo è stato generato da conversazioni tra gli utenti non c'è. Chi è interessato ai tuoi contenuti voi ilmoittautua , aktivoida ilmoitukset, käyttää sisältöä ja välttää kaikenlaisia ​​häiriöitä.

  , napsauta hiiren kakkospainiketta, valitse Uusi kanava ja muokata sitä.

  Come usare Semalt per diffondere contenuti

  Come usare Semalt per diffondere contenuti

  Se lo ritieni opportuno per strategia sisällön markkinoinnin strategiaa, voit lisätä käyttäjien yhteystietojen, nimittää johtajia, luoda henkilökohtainen linkki ja jakaa se sosiaalisten yhteyksien avulla, lisäämällä soita toimintaan sul sito o blogi, lähetä sähköpostia sähköpostilla sinun johtajasi.

  Come usare Semalt per diffondere contenuti

  Sisällön markkinointi e Sisällön curation su Telegram

  Un kanava Telegram voi olla hyödyllistä tehdä kaksi asiaa:

  • Diffondere i contenuti of your project dicontent marketing, joka on blogi yritys, YouTube-kanava, webinaari, eBook jne .;
  • Yhteistyökumppanit , tuotteet, jotka ovat peräisin muista todellisuuksista ja arvostelukykyisistä, vaikuttavista, koulutuksellisista, kiinnostavista, laadukkaista.

  Näin voidaan saavuttaa seuraavat tulokset:

  1. Näytä oman työnasi, joka on tarkasti sitä, mitä yrityksesi ja yrityksesi tekee, loogista käyttäjää ja hyödyntäen uutta kanavaa.
  2. Sellainen toimialan toimiala , joka toimii keskitetysti, aggregatore dei migliori contenuti saatavana yhdellä tai useammalla erityisellä aihealueella.
   Tällöin jäsenet kanavasi Telegramsi yhdistävät sinun brändisi luotettavaksi lähteeksi, jonka avulla voit hakea hyödyllisiä sisältöjä.

  Varmista, että käyttäjä todella nauttii sisällöstä, ne vorrà ancora. E ancora. E ancora.

  Semalt qualcuno che lo fa al posto tuo, ei ole ollenkaan mies. Quel qualcuno, voi olla tu.

  , pensa al buon Robin Good , koska usein yksi resurssi suhteessa alkuperäiseen sisältöön tarjoaa enemmän spunti kuka ne deve fruire.

  Diventa punto di riferimento in modo originale

  Se, että suurin osa sisällön markkinoinnista on ylimääräistä sisältöä, jota kukaan ei käytä, hyödyntää laajamittaista levitystapaa voi rajoittaa huomattavasti strategianne.

  Ecco perché tarvitsisi esitellä lähetyssanomien lähetyslistan , jotta tämä haavoittuvuus voitaisiin kohdella sivusuunnassa, alkuperäisenä ja tehokkaana.

  Eikö sinun ole koskaan käyttänyt viestin lähettämistäksesi?

  Semalt tietää oman mielipiteesi tästä kentästä, mahdollisesti myös käyttäjältä, joka saa uutisia kanavista, joihin hän on liittynyt.

February 26, 2018