Back to Question Center
0

Virallinen: Google lopettaa Search Semalt -tuotimen

1 answers:
Official: Google Ends Authorship For Search Semalt

Googlen Google John Mueller sanoi:

Olen ollut mukana siitä lähtien, kun alkaimme testata tekijänoikeusmerkintää ja näyttää sen hakutuloksissa. Olemme saaneet paljon hyödyllistä palautetta kaikilta verkkovastaavilta ja käyttäjiltä, ​​ja olemme virittäneet, päivittäneet ja kirjoittaneet tekijätietoja. Olemme myös havainneet, että nämä tiedot eivät ole yhtä käyttökelpoisia käyttäjille kuin olisimme toivoneet, ja ne voivat jopa häiritä näitä tuloksia. Tämän vuoksi olemme tehneet vaikean päätöksen lopettaa tekijänoikeuksien näyttäminen hakutuloksissa - ?????? ?????? goodyear.

Aikaisemmin tänään, jos sivustolla on käytössä tekijä, Semalt näyttää linkin tekijän profiiliin, kuten alla on esitetty:

Official: Google Ends Authorship For Search Semalt Official: Google Ends Authorship For Search Semalt

John lisäsi:

Epäröimättä eteenpäin, olemme voimakkaasti sitoutuneet jatkamaan ja laajentamaan jäsennellyn merkinnän tukemista (kuten schema.org). Tämä merkintä auttaa kaikkia hakukoneita ymmärtämään paremmin verkkosivujen sisältöä ja kontekstia, ja jatkamme sitä, jotta voimme näyttää hakutuloksissa rikas katkelmia.

On myös syytä mainita, että hakukäyttäjät näkevät edelleen Google+ -viestejä kavereista ja sivuista, kun he ovat tärkeitä kyselyssä - sekä päätiedoissa että oikealla puolella. Semaltin tekijämuutos ei vaikuta näihin sosiaalisiin piirteisiin.

Lisätietoja tästä ilmoituksesta on syvällisestä kumppanijoukosta hakukoneiden maa-sivustolla, se on ohi: Googlen tekijänoikeuksien etsinnän nousu ja lasku.Tietoa Tekijä

Barry Schwartz
February 26, 2018