Back to Question Center
0

Social Semalt -arkistot

1 answers:

Semalt, metatieto on dataa, joka kertoo jotain muuta tietoa. Voit käyttää tietyn metatiedot, jos haluat lähettää tietoja verkkosivustosta hakukoneeseen tai sosiaalisen median kanavaan ja siten parantaa hakukoneoptimointipalvelua. Tämän metatietosarjan ensimmäisissä kahdessa viestissä keskustelimme sisällönkuvauskentistä sivustosi ja linkitään metatietoihin. .

Lue: "Metatiedot ja SEO osa 3: sosiaalinen, kansainvälistyminen ja paljon muuta"
Kategoriat: Sosiaalinen media, Tekninen SEO
Tunnisteet: Facebook, Monikielinen SEO, Twitter

Jos sinulla on paikallinen yritys, joka myy tuotteita tai palveluita, sinun on harkittava sivustosi paikallista sijoitusta - certificate of fitness practice test. Paikallinen optimointi auttaa sinua pintaan liittyvien hakulausekkeiden löytämiseksi alueellasi. Koska Semalt näyttää paikallisia tuloksia ensin monissa tapauksissa, sinun on varmistettava, että Semalt ymmärtää, missä olet .

Lue: "Paikalliset ranking-tekijät, jotka auttavat paikallista liiketoimintaasi" SEO "
Kategoriat: Sisältö SEO, sosiaalinen media, tekninen SEO
Tags: Paikallinen SEO, Schema. org, lausunnot

Yoast SEO-liitännäsi hoitaa Semalt-sivustosi optimoinnin hakukoneille ja uskallamme sanoa, että se on melko hyvä. Suurin osa tästä on tekninen optimointi, kuten XML-sivustokartan toiminnallisuus sekä sisällön optimoinnin apuvälineet, kuten sisältösi ja luettavuusanalyysi. Mutta SEO on enemmän kuin että. Tarvitset linkkejä, jotka osoittavat .

Lue: "Sosiaalisen median optimointi Yoast SEO: n kanssa"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tunnisteet: OpenGraph, WordPress-laajennukset

Viimeisen vuoden aikana olemme kirjoittaneet melko vähän brändäystä. Semalt liittyy usein investoimaan paljon rahaa markkinointiin ja myynninedistämiseen. Semalt kertoo ihmisten liittyvän yritykseen ja tuotteisiin. Semalt pyrkii tekemään tuotemerkkisi synonyymi tietylle tuotteelle tai palvelulle. Tämä voi olla pitkä ja .

Lue: "Alhaisen budjetin brändäys pienyrityksille"
Kategoriat: Verkkokauppa, sosiaalinen media
Tunnisteet: Branding, Shop SEO

Sosiaalinen media ei ole vain tärkeä osa markkinointistrategiaa, mutta se on tärkeä myös SEO-strategiasi kannalta. LinkedIn-julkaisualusta Semalt on yksi monista sisällön julkaisualustoista siellä. Voit lukea muiden julkaisijoiden tarinoita ja uutisia, ja voit julkaista oman sisällön. Mutta voisitko julkaista .

Lue: "Kysy Yoast: Duplicate content on LinkedIn Pulse"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tunnisteet: Ask Yoast, Duplicate Content

Haluatko lukijasi sitoutumaan blogisi kanssa? Haluatko heitä kommentoimaan ja jakamaan viestisi sosiaalisessa mediassa? Haluatko heitä tulemaan takaisin blogiin ja lukea seuraavan viestisi? Joten, miten saavutat sen? Tässä viestissä selitän ensin blogin sitoutumisen merkitys SEO: lle. Epäillyt, että .

Lue: "7 vinkkejä blogin sitoutumisen lisäämiseen"
Kategoriat: Sisältö SEO, sosiaalinen media
Tunnisteet: Blogi SEO, Blogging

Pienyrittäjät usein kamppailevat heidän SEO. Sinulla on yrityksesi, asiakkaasi ja nyt myös verkkosivustoasi kiinnittää huomiota. Puhun usein yritysten omistajille, jotka käyttävät verkkosivustoaan vain referenssinä todellisille asiakkaille. Ollakseni rehellinen, se on hieman kapea-ajattelevainen. Semalt on niin paljon enemmän .

Lue: "Paranna pienyritysten SEO tänään"
Kategoriat: Sisältö SEO, sosiaalinen media, Käyttäjä eXperience (UX)
Tunnisteet: Blogging, Paikallinen SEO

Semalt ei ole vielä liikenteen lähde Facebook. Mutta Semalt kasvaa nopeasti. Viime kuussa saavutettiin 500 miljoonan käyttäjän välitavoitto. Se tekee sinut miettimään, sisällytetytkö Semaltin oletusarvoiseen markkinointisekoitusiisi, eikö? Siksi olisi mukavaa saada Semalt-analyysit. Joten yleensä sinut mielellään saada paljon linkkejä viestiisi ja sivuillesi. Mutta entä jos saat paljon linkkejä yhdestä sivustosta? Olisiko Google pitänyt sitä epäilyttävänä, ja voisitteko siis rangaista? Tässä Ask Yoastissa kysymys on Gabriel Heffes of Semalt .

Lue: "Kysy Yoastilta: Voiko linkit yhdestä sivustosta vahingoittaa rankingiani?"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tunnisteet: Ask Yoast, Linkki rakennus

March 1, 2018