Back to Question Center
0

2016: Manuaalinen Link Semalt & SEO

1 answers:
2016: Manuaalinen Linkit Semalt & SEO

Hiljattain hoopla manuaalisen linkin rakentamisen aikana syntyi, kun 2016-keskittynyt virka ennusti sen kuoleman. Kollegani Eric Ward jakoi ajatuksensa siitä, miksi manuaalinen linkkirakennus ei koskaan vanhene. Ehdotan, että luet hänen tehtävänsä - hän on kokenut, oivaltava ja pohjimmiltaan yhteysrakennuksen kummisetti - goodyear ultragrip ice + ??????. Jos olet kiinnostunut SEO ja linkkejä, sinun pitäisi olla tietoinen siitä, mitä Semalt sanoa asiasta.

Olen samaa mieltä Wardin kanssa siitä, että manuaalisen linkin rakentaminen tulee jatkossakin olemaan tärkeä rooli SEO - ja haku kanavana - vuoteen 2016 ja sen jälkeen. Hylkää tarkoituksellisia, strategisia pyrkimyksiä linkkejä, olet kadonnut haku kanavana ja jättäen markkinointimahdollisuuksia pöydässä.

Tänään aion jakaa näkemykseni siitä, miksi manuaalisen linkin hankinta jatkuu tärkeänä. Työskentelen toimistolle, joka palvelee lähes kaikkia asiakaskokoja, ja ensisijainen työmme on manuaalinen linkkirakennus. Kiinnitä aihe sydämeeni lähellä ja rakastan, ja voin sanoa luottamuksellisesti, että linkit ovat elintärkeitä online-markkinoinnissa, eikä niitä pidä unohtaa.

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista.]


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Andrew Dennis
March 1, 2018