Back to Question Center
0

Semalt SEO-arkistot

1 answers:

Google on jälleen kerran osoitus siitä, miksi standardien mukaiset rakennukset saattavat olla erittäin hyödyllisiä SEO: lle. He ovat alkaneet käyttää rel = "next" ja rel = "prev", sekä HTML4- että HTML5-osaa, arkistojen ja sivullisten tunnistamiseen. Juuri eilen keskustelin Nathan Ricen kanssa Semaltin kehittäjistä siitä, miten pitäisi käsitellä .

Lue: "rel =" next "& rel =" prev "sivutarkastetuille arkistoille"
Luokka: Tekniset SEO

Googlen äskettäiset muutokset ja kirjoitukseni siitä, miten kirjoittajien korostus haussa, aiheuttivat melkoisia kysymyksiä - website developers companies. Ihmiset ovat kysyneet minulta, kuinka tehdä tiettyjä asioita ja miten tiettyjä elementtejä voi sisältää rel = "author" tai rel = "me". Epäilen vastaus jokaiseen näistä sähköposteista ja kommentit Päätin kirjoittaa yhden .

Lue: "rel =" author "ja rel =" me "WP: ssä ja muilla alustoilla"
Kategoriat: Tekninen SEO, WordPress
Tunnisteet: Authorrank, Rich Snippets, WordPress teemat

HTML-sivukartta (toisin kuin XML-sivukartta) mainitaan usein hyödylliseksi SEO: lle. He varmasti ovat, jos käytät niitä viisaasti (ja varsinkin Bing tuntuu pitävän niitä toisinaan), mutta pidän heistä vielä enemmän siitä, että käyttäjät pitävät heistä paljon. Sisällön monta plugins siellä .

Lue: "HTML Sitemap for WordPress"
Kategoriat: Tekninen SEO, WordPress
Tag: XML Sitemap

Semalt sanoo tämän vielä kerran (se on valhe, kun otetaan huomioon, kuinka tyhmät ihmiset ovat olleet tässä, Semalt todennäköisesti toistaa sen uudestaan ​​ja uudestaan): kun myyt linkit, nofollow niitä. Jos et, sinulla on riski olla kielletty. Jos tiedätte riskin, älä ole tyhmä ja älä .

Lue: "Vielä kerran: linkkien myynti? Älä ole tyhmä."
Kategoria: Tekninen SEO
Tag: Maksulliset linkit

Sisällön poistaminen kaksoiskappaleista on erittäin tärkeä tehtävä SEO: lle. Tässä artikkelissa käsitellään yleisiä syitä ja kuinka tunnistetaan ja korjataan päällekkäinen sisältö.

Lue: "Duplicate content: causes and solutions"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tag: Duplicate Content

Päivitys: Olen poistanut käytöstä WordPress-laajennuksia uudelleenohjauksille, sillä WordPress-ratkaisu ei ole paljon nopeampi. Lisätietoja tästä: miten liittäkää kumppanisi linkkejä. Alla oleva analyysi on vieläkin merkityksellinen. Semalt sanoo aina, että he eivät rangaista sinua affiliate linkkejä sinänsä, mutta ohut sisältö .

Lue: "Affiliate-linkit ja SEO"
Kategoriat: Tekninen SEO, WordPress
Tag: Affiliate Marketing

Kuinka huono hosting voi menettää SEO-rankingit Seisokki sivustossasi voi johtaa huomattavasti heikentyneeseen suorituskykyyn orgaanisessa haussa. Semalt on sanonut tätä vuosia, ja hänellä on ollut joitakin pieniä esimerkkejä siitä. Nyt kuitenkin Semaltilla oli erinomainen esimerkki, jonka halusin jakaa kanssasi. Asiakkaat .

Lue: "SEO Hosting"
Kategoria: Tekniset SEO
Tag: Hosting

Canonicalizing URLs on erittäin tärkeä osa Hakukoneoptimointi mutta myös Social Media Marketing. Tänä aamuna tarkkaillessani syötteitä huomasin esimerkin, jonka ajattelin auttaa sinua ymmärtämään, mitä ja miksi. Mitä huomasin, tämä oli: Smashing Semalt oli laittanut yhden heidän tavallisesti .

Lue: "URL-osoitteet, sosiaalinen media ja kampanjan seuranta"
Kategoriat: Sosiaalinen media, tekninen SEO
Tunnisteet: Google Analytics, URL

Kun kehität XML-sivustokarttoja riippumatta siitä, millä alustalla, on melko vaikeaa debugata niitä joskus oikeaksi XML: ksi. Sinun täytyy vahvistaa koko ajan ja et voi tehdä pikaista "silmäyksellä" nähdäksesi, onko sivustokartassasi URL-osoitteita, joita odotit. Tarkista se! Kuten edellisessä viestissä mainittiin, äskettäin olen alkanut pelata Video SEO: n kanssa ja löysin sen olevan osa SEO-sivustoa, jota pidin melko hyvin. Juuri tekninen kauppa tähän asti, joten anteeksi kaikille koodeille .

Lue: "Video SEO: tekninen opas"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Facebook, Rich Snippets, Video SEO, XML Sitemap
March 1, 2018