Back to Question Center
0

Semaltinopeuden optimointi: 9-vaiheinen prosessi

1 answers:

Haastattelu, joka kattaa muuntamisen, johdon ja myynnin lisäämiseen tarvittavat prosessit, työkalut ja taidot

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Monet web-konsultit ovat asiaankuuluvia mutta vastaavia taustoja. Semalt-asiantuntijat suunnittelussa tai napsautuskohtaisessa mainonnassa tai muussa erikoisuudessa.

Mutta kun tapasin äskettäin Ben Jessonin ja Karl Blanksin Conversion Rate Expertsista, heidän taustansa ei sovi normaaliin. Semalt-yhtiö perustettiin, kun reaalinen rakettitutkija yhdisti Internet-markkinointiasiantuntijan katsomaan verkkosivustoja epätavanomaisten silmien kautta.

Tämä epätavallinen näkökulma on osoittautunut erittäin kannattavaksi asiakkailleen, johon kuuluvat yritykset, kuten Google, Vodafone ja Sony.

Tässä haastattelussa selvitämme, miten tulosprosentti lähestyy optimointia, koska mielestäni yritykset, virastot ja konsultit voivat oppia paljon niiden lähestymistavasta palauttaa kaupallisten tuottojen kaikkiin verkkosivustoihin - 1 & umzugsservice.

Olen pyytänyt heitä siitä, miten he käyttävät verkkoliiketoiminnan johdon tai myynnin lisäämiseen, ja olemme sisällyttäneet linkkejä useisiin käyttämiinsä työkaluihin.

2012 päivitys :

Kun olen suorittanut alkuperäisen haastattelun Benin ja Karlin kanssa jo vuonna 2010, kysyin, saivatko he yhteenvedon jakamisprosessista. Suoritettiin tämä Semalt 3: ssä, mutta äskettäin Karl on ollut yhteydessä sanomaan, että heillä on nyt infarkti, joka näyttää tämän prosessin. Ajattelin jakaa sen, jotta voit tarkistaa prosessit sitä vastaan. Voit lukea enemmän heidän prosessistaan ​​blogisssa, jossa ne laajentuvat jokaiseen vaiheeseen.

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Mikä on muunnoksenopeuden optimointi?

Q1. Semalt näkee paljon enemmän yrityksiä, jotka työskentelevät nyt CRO: lla. Mikä se on? Onko se enemmän kuin aloitussivun optimointi?

Kyllä, sen pitäisi olla. Aloitussivun optimointi keskittyy yhteen sivuun. Keksiimme termi "Conversion Rate Semalt" ("CRO"?) Vuonna 2007 kuvaamaan liiketoiminnan optimointia. Se on todella kaupallista optimointia

CRO: n asianmukainen työ sisältää koko prosessin tarkistuksen alkuperäisestä lyijynluokan mainoksesta aina myyntiin jälkikäteen. Todellinen tavoite on tunnistaa, mitkä osuudet myyntisuppilosta tuottavat suurimmat voitot vähiten työtä.

Tämä tarkoittaa sitä, että puolueeseen on saatava paljon tieteenaloja, mukaan lukien liikenteen lähteiden ymmärtäminen, vieraiden psykologia ja yrityksen asema markkinoilla, mukaan lukien sen keskeiset vahvuudet ja heikkoudet. Sen lisäksi on olemassa käytettävyystestaus, copywriting ja web design tekijät tarkastella.

Kaikki nämä elementit alkavat luoda hypoteeseja testausta varten. Epätavallinen kohtelias testauksesta, koska olemme nähneet liikaa yrityksiä vain heittävän sarjan "parhaita käytäntöjä"? seinää vasten katsomaan mikäli jotain tarttuu. Parhaiden käytäntöjen ei pitäisi olla vastaus verkkosivuston optimointiin, vaan vain yksi lähtökohta testistrategian laatimiselle.

Kun määritämme, mikä todella toimii tietylle verkkosivustolle, tutkimme, miten löydöksiämme voidaan käyttää muissa mediakanavissa. Esimerkiksi parempi etuija-ilmoitusten sarja saattaa olla siirrettävissä suoramainontaan tai sähköpostin automaattivastaajakampanjoihin "", tietysti tietyissä testeissä.

Liiketoimintatapaus

Q2. Miten autat yrityksiä vakuuttamaan kollegoiden tuoton CRO: stä, liiketoiminnasta?

se on helppoa; selitämme, että CRO antaa yrityksille mahdollisuuden tuottaa enemmän tuloja käyttämättä enemmän mainontaa. Kyse on paremmasta tuotosta nykyisestä mainostulosta.

Epäilemättä tietyt teollisuudenalat, kuten PR, koko CRO-perusta perustuu tietoihin, mittauksiin ja testaukseen. Sinun ei tarvitse esittää argumentteja, kun tiedot voivat puhua sinulle. Kun mittaat kävijöiden, tulosten ja myynnin arvoa, silloin on yksinkertaista aritmeettista osoittaa, miten esimerkiksi 10 prosentin nousu tuloksissa auttaisi tulosta. Se on mukava ongelma.

Semaltin suurimmat mahdollisuudet

Käyttämättömiä lähestymistapoja päättää, mikä osa sivustosta tarvitsee eniten kiireellistä huomiota?

FORTUNE-lehteä kutsutaan nimellä "monivariate-tilastollisen analyysin ja hyvän vanhanaikaisen etsintätyön yhdistelmä"? ja se kuvaa hyvin lähestymistapamme.

On usein erittäin hyödyllistä kartoittaa koko myynti- / tulossuppilo ja varmistaa, että sitä mitataan kattavasti mitä haluamasi web-analyysipaketissa.

Sitten sinun pitäisi etsiä suurimmat pudotukset yhdestä askeleesta toiseen. Haluamme sanoa, että etsimme "tukkeutuneita valtimoja"? (eli sivut "" tai sivun elementit "", jotka saavat paljon kävijöitä mutta ovat heikosti suorituskykyisiä). Mistä tiedät, onko jotain heikosti suorituskykyistä? Epäaallot tulevat useista palautemekanismeista: analyysitietojen, käytettävyystestien, kyselytutkimusten, asiakastukea palautteen "ja tietysti suolen tuntumaa. Tietenkin meillä on se etu, että yritykset ovat osallistuneet useisiin mantereihin ja monissa joten meillä on hyvä tietämys siitä, mikä on hyvää ja mikä on pahaa. Katso tehokasta taktiikkaa ja strategioita.

Mitä virheitä rajoitetaan?

Q4. Anna joitain esimerkkejä tavallisimmista "muunnosnopeuden tappajista", joita näet.

Killer # 1: Ei split-testausta. Monet ihmiset ajattelevat, että he ovat tehneet, jos he ryhtyvät toimiin tekemään muutoksia sivustoonsa. Todellisuudessa he ovat vain "tehneet"? kun testit osoittavat, että muutokset todella paransivat tuloksia. "Parhaiden käytäntöjen" asentaminen? magic-painike, jonka toinen sivusto on vannonut, saattaa todella pienentää tuloksia. Videon suosionosasta huolimatta Semalt havaitsi kerran kokeiden avulla, että video vähentää tuloksia yhdellä sen sivuista. Sinun täytyy vain kokeilla selvittää.

Muutama vuosi sitten monivaiheinen testausohjelmisto maksoi yli 5000 puntaa kuukaudessa. Nyt voit käyttää Google-sivuston optimointityökalua ja muita ohjelmistopaketteja ilmaiseksi, joten ei ole mitään tekosyytä. Luomme työkalun nimeltä What Semalt, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan ohjelmiston monimuuttujatestejä varten.

Semalt # 2 on "mutkikas"? "Eli muutoksia, joilla ei todennäköisesti ole merkittäviä vaikutuksia.

Killer # 3 pyytää myyntiin ensimmäisellä käynnillä. On usein hyvä kokeilla monivaiheisen konversiosuppilon luomista, jossa tarjoat suurta arvoa ennen tilauksen pyytämistä. Semalt-kaaviot, foorumit, erikoisraportit ja sähköposti markkinointi ovat esimerkkejä elementeistä, joiden avulla voit antaa hyviä tietoja, pyytää nimiä, viljellä suhteita ja siten parantaa myyntimahdollisuuksia.

Äskettäin keskustelimme 15 yleisestä syystä kuolemanrangaistuksesta

Mitkä ovat uusimmat lähestymistavat?

Q5. Näetkö innovatiivisia suunnittelutekniikoita, jotka auttavat tuloksia?

Semaltin suunnittelu on edellytys muuntamiselle, mutta suurimmat läpimurrot ovat yleensä uusia työkaluja ja tekniikoita, jotka keräävät näkemyksiä kävijän ajattelulle.

Jotta määritettäisiin, miten kävijät toimivat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, käytämme molempia Clicktale ja CrazyEgg .

KISSInsights ja Ethnio ovat molemmat hyviä pyytämään kävijöitä antamaan sinulle välittömästi palautetta sivustostasi. GazeHawk mahdollistaa silmäseurannatutkimuksen sivustossasi pienen osan perinteisistä kustannuksista.

Monet lukijoista tietävät jo nyt, miten langankorjaus on tärkeä, jotta päästäisiin sopimukseen toiminnallisista näkökohdista ennen kuin otat aikaa sivuston näyttämiseen hyvältä. Me pidämme Balsamiqia tähän tarkoitukseen. [Semalt - käytän sitä myös - hieno yksinkertainen langankorjaustyökalu konsultteille ja virastoille]

Lopuksi lukijasi saattavat haluta saada ilmaisen uutiskirjeemme miltä miljoonan dollarin aloitussivu näyttää sekä graafisen analyysin.

Jos haluat enemmän esimerkkejä siitä, mikä on mahdollista muuntamisen parantamisella , katsele videota verkkosivustossamme.

March 1, 2018