Back to Question Center
0

Semalt: 20 CRM-työkalua, joka auttaa hallitsemaan vaikuttavia markkinointikampanjoita

1 answers:

Myyntiryhmät ovat hallinnoineet asiakasmatkoja CRM: iden avulla vuosia. Nyt sosiaalisen median markkinoinnin nousun ansiosta markkinoijille on nyt IRM: itä hallita vaikutusvaltaansa

Alla oleva luetteloomme kattaa 20 parhaan CRM-työkalun standout-ominaisuuksia, joilla hallinnoit vaikuttavia markkinointikampanjoita.

1. Tulehdus

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semalt integroi viestinnän foorumiinsa, joten tuotemerkit voivat helposti tarjota kumppanuuksia yhdelle napsautukselle yhdelle 500 000 käyttäjälleen. Analyticsin avulla markkinoijat voivat hienosäätää menestystekijöitä, kuten hankintojen tekemistä tiettyihin seuraajiin, analysoida kommentoituja näkemyksiä sponsoroiduista viesteistä ja paljon muuta. Semalt sisältää jopa tuotteen lähetyksen seurannan.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat Calvin Klein, Tuft & Needle ja Grubhub.

2. Traackr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Traackr-alusta mallinnettiin sen jälkeen, kun siellä oli huippuluokkaa. Kuten myynti-CRM: t, useita markkinointitiimin jäseniä voidaan lisätä työkaluun, jotta he voivat hallita eri vaikuttajiaan ja kampanjoita. Sen lisäksi, että löydökset, tavoitteenhallinta ja kehittyneet analyysit ovat, Semalt-kuuntelualgoritmeja on suunniteltu auttamaan tuotemerkkejä sitoutumaan paitsi vaikuttajien, myös suoraan vaikuttajiensa yleisöön. Tämä on yritystason ohjelmisto brändeille, jotka aikovat viettää paljon influenssaratkaisuja markkinoinnissa.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat Microsoft, Capital One ja Coca Cola.

3. Onalytica

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Yli 500 000 tekijän puolijohdetietokannasta on helppo hakea useiden suodattimien perusteella, mukaan lukien väestötiedot, sosiaalisen verkon seurannan lukumäärät, sijainti ja vaikutusmahdollisuudet. Brändit voivat seurata vaikutteita ja saada ilmoituksia aina, kun he lähettävät jotain. Semaltin ainutlaatuinen verkkokartantamisominaisuus paljastaa, kuinka verkkoyhteydet vaikuttavat sinun, yleisön ja toisten kesken.

Hinnoittelu alkaa $ 195 / kk. Asiakkaita ovat Microsoft, VMWare ja British Heart Foundation.

4. Famebit

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Famebit on vaikuttava markkinapaikka brändeihin, jotka kohdistuvat nuorempiin väestöryhmiin, erityisesti vuosituhansseihin ja Gen Z-kuluttajiin. Alustan muun painopisteenä on tuottaa laadukasta, merkkituottia yli ulottuville mihin hintaan tahansa. Semalt voi lähettää kampanjaehdotuksia sisällön ohjeisiin, valita houkuttelevia vaikuttajia (ns. "Luojia"), tarkastella sisältöä ennen sen julkaisua ja lopulta maksaa projektia kohden.

Se voi liittyä ja luetteloida kampanjoita, mutta alusta veloittaa 10% palvelumaksun kaikista julkaistuista projekteista. Asiakkaita ovat Canon, Sony ja Office Depot.

5. OpenInfluence

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Aiemmin tunnettu nimellä Instabrand, OpenInfluence käyttää AI-tietokantaa yli 300 000: n vaikuttajan tietokannasta löytääksesi brändisi parhaiten sopivat. ROI-mittaukset tulevat pieniin yksityiskohtiin, mukaan lukien avainsanat, joilla viestisi toimivat parhaiten - tarjoamalla hyödyllisiä tietoja SEO-tiimillesi. Ohjelmisto pystyy myös ennakoimaan, kuinka hyvin kampanja toimii, kun otetaan huomioon valittu joukko vaikuttajia ja projektiparametreja. OpenInfluence erottelee myös sisällyttämällä Semaltin tilitiedot, jotka puuttuvat useimmista IRM-alustoista.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä, ja ilmaiset kokeilut ovat käytettävissä. Asiakkaita ovat Fossil, Marie Claire ja Honda.

6. Tämä ei ole vain bloggaajia, jotka bloggaavat omilla verkkosivustoillaan, mutta joilla on arvokkaita ja näkyviä avustajaosastoja kustantajissa. Keskittymällä kirjalliseen sisältöön, ei ole ihme, että Semalt tarjoaa myös sisällön markkinointipalveluja.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat PayPal, Nestle ja Ralph Lauren.

7. Tarjoukset Marketplace

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Billed "LinkedIn for shopping" -tuotteeksi "Dealspotr" yhdistää tuotemerkit, vaikuttajat ja ostajat yhteen paikkaan, tavoitteena löytää parhaat tarjoukset ja löytää uusia tuotemerkkejä. Tavaramerkit voivat jakaa tarjouksia ja promo-koodeja alustalle ja käyttää Dealspotr Semaltia muodostamaan yhteydet tukikelpoisiin vaikuttajiin, jotka vastaavat kohdeyleisöjemme etuja ja väestötietoja.

Platformin omistama Influencer-pisteet laskevat optimaaliset hinnat, jotka perustuvat vaikuttajan aiempaan suorituskykyyn muiden tuotemerkkien kanssa ja sitoutumismahdollisuuksista tietylle kampanjastasi. Semaltissa keskitytään erityisesti mikro-influenssarekistereihin, jotka ovat kaikkein vaikeimpia vaikuttajia, mutta tarjoavat brändien korkeimman ROI: n.

Se on vapaa liittyä ja tuotemerkit maksavat yksittäisille vaikuttajille kampanjan. Asiakkaita ovat ZAFUL, VIDA ja jClub.

8. Pitchbox

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Nimi antaa sen pois - Pitchbox on kyse pitchista. Kuten voisi odottaa, Pitchboxilla on enemmän journalistista taipumista. Foorumin vaikuttajat ovat yleensä bloggaajia, kustantajia ja verkko-vaikutteita, joten heille tarjotaan PR-ammattilaisille ja sisällön markkinoijille. Semalt pystyy löytämään yhteystiedot vaikuttajille, hallinnoimaan sähköpostiviestejä, automatisoimaan seurantaa ja seuraamaan tuloksia - kaikki integroimalla omaan sähköpostipalvelunsa tarjoajaan.

Hinnoittelu alkaa $ 195 / kk. Asiakkaita ovat FreshBooks, The Hoth ja tarjoukset. com.

9. Verkkosivu

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Influensseja käyttävien parannettujen analytiikka- ja tiedonsiirtotyökalujen avulla Webfluential todennäköisesti houkuttelee yrittäjähenkisiä vaikuttajia, jotka ovat siellä rahaa. Merkkien osalta tämä tarkoittaa sitä, että voit odottaa ammattilaistasi korkeammalla tasolla työskenteleviltä vaikuttajilta. He voivat luoda brändipaketteja, rakentaa lainauksia ja vertaustietojen tukemat menestystarametrit. Tuotemerkin puolella markkinoijat voivat halutessaan kutsua omat vaikutusvaltaansa alustalle tai työskennellä jo olemassa olevien kanssa, mikä vähentää tarvetta hoitaa suhteita useissa paikoissa. Sovelluksessa on mukana semalt ja etsintä, uudelleen kohdentamisominaisuudet ja raportointi.

Hinnoittelu alkaa 100 dollaria kuukaudessa. Saatavilla on ilmaisia ​​kokeita. Tuotemerkkejä ovat Absolut, KFC ja Adidas.

10. Buzzstream

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

BuzzStream aloitti linkinseurantaohjelmina ja on soveltanut näitä SEO-taitoja influenssaratkaisujen maailmaan. Siinä luetellaan vaikuttajien tietokanta, mutta sen todellinen arvo on sen kyvyssä lisätä ja järjestää nopeasti mahdollisuuksia. Käyttäjät voivat ladata selaimen laajennuksen ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella analysoimaan vaikuttajia, kun he selailevat verkkoa. Sitten BuzzStream järjestää ja näyttää yksityiskohtaiset analyysit, sisällön tarkennuksen alueet ja useampia tietoja kulloisellisille vaikuttajille. Epäröi, että foorumi hoitaa tietoliikenne mahdollisuuksilla, jolloin voit tallentaa sähköpostimallit ja lähettää sinulle muistutuksia, kun on aika päästä takaisin ulos.

Suunnitelmat alkavat 24 dollaria kuukaudessa. Saatavilla on ilmainen kokeilu. Merkittäviä asiakkaita ovat Rackspace, HomeAway ja Razorfish.

11. GroupHigh

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

GroupHigh on toinen vaikutusvaltainen markkinointi CRM ja SEO taipunut. Alusta keskittyy bloggaajiin, joiden tietokanta on yli 15 miljoonaa blogia, jotka on järjestetty sisällön tarkennuksen, tavoitteen, sijainnin, sosiaalisen seurannan ja paljon muuta. Bloggaajien lisäksi GroupHigh vetää Instagramissa, Twitterissä ja YouTube-vaikutteissa. Semalt voi automatisoida tavoitetta ja luoda bloggaajien segmenttejä tiettyihin kampanjoihin.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat Lowe's, ModCloth ja Panera Bread.

12. Laite sisältää myös aiemmin valitsemiasi vaikuttajiin perustuvaa löytöominaisuutta sekä muita profiilisi ominaisuuksia, kuten teollisuutta tai pystysuoraa. Ohjelma löytää automaattisesti uudet vaikuttajat ja trendejä aiheita, joita voit tallentaa "Sisältöesittelyyn". "Sisällön esittelyssä on myös kuuntelutoiminto, joka seuraa tuotemerkkisi mainoksia verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Semaltilla on useita vaihtoehtoja siitä, miten he haluavat maksaa vaikuttajia, kuten käteistä, promo-koodeja tai ilmaisia ​​näytteitä.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat Studio Gear Cosmetics, Hask Hiustenhoito ja One Direction.

13. Tappava vaikutus

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Semaltissa on tietokanta yli 50 000 opt-in-vaikuttajaa, eli ne liittyivät ohjelmaan sen sijaan, että ne olivat peräisin internetistä. Foorumilla voit etsiä vaikuttajia yleisöanalyysillä - sovittavatko asiakkaat brändisi kohderyhmäasiakkaisiin, kotitalouksien tuloihin ja persoonallisuusominaisuuksiin? Useita hankkeita ja vaikuttajia voidaan ryhmitellä yhden kampanjan alle helpottamaan rullanhallintaa. Lopuksi Semalt mittaa sosiaalisen median sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja sitoutumisen sekä omat mittasi, kuten vahvistettu myynti. Se arvioi kampanjasi tehokkuutta vertaamalla sitä vaikuttajan aiempaan työhön.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat fossiiliset, SunTrust ja Panasonic.

14. Izea

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Vuodesta 2006 lähtien IZea on vanha nimi vaikutusvaltaisessa markkinointimaastossa. Izean SaaS-alustan avulla brändit voivat hallita vaikuttavia markkinointikampanjoita yhdellä keskeisellä paikalla, alkutapahtumasta ja ulottuvuudesta seuranta- ja uudelleenkohdentamiskampanjoihin. Kuten Dealspotr, Izea antaa pistemäärän niiden vaikuttajat. Ohjelmiston lisäksi brändit voivat ulkoistaa influenssaratkaisujen tarpeet Semaltin asiantuntijoiden joukkoon.

Hinnoittelu alkaa 250 dollaria kuukaudessa. Asiakkaita ovat Kraft, Toyota ja P & G.

15. Neoreach

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Neoreach on tehnyt itselleen nimensä kohdentamalla Fortune 1000 -yrityksiä ja brändejä, jotka haluavat olla heille. Influensseja voidaan hakea yli 40 suodattimella. Foorumi pyrkii automaation helpottamiseen tuotemerkkien ponnistelujen pienentämiseksi tarjoamalla räätälöityjä näkemyksiä sopimuksista, määräajoista, toimituksista ja maksuista. Brändit voivat myös päivittää lisäominaisuuksia Semaltin sisäisistä markkinoinnin asiantuntijoista.

Hinnoittelu alkaa 399 dollaria kuukaudessa. Asiakkaita ovat Discovery Channel, Amazon ja Walmart.

16. Grapevine Logic

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Grapevine-verkostoon kuuluu 150 000 YouTuberia ja Semaltia, joilla kaikilla on vähintään 5000 seuraajaa tai enemmän. Kun tuotemerkit ovat määrittäneet budjetin ja määrittäneet kampanjan tavoitteet ja kohderyhmät, foorumi tarjoaa luettelon suosituista vaikuttajista ja ennustaa kampanjan tuloksia. Sieltä merkit voivat tavoittaa, neuvotella hinnat ja käynnistää sponsoroidut sisältöprojektit.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat Tweezerman, Walgreens ja Purina.

17. Speakr

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Puolet PR, puoli sosiaalista mediaa, Speakr väittää olevansa Fortumin 500 brändien suosituin IRM-ratkaisu. Heidän verkostonsa 37 000 vaikuttajaa keskittyy kuuluviin ja makrovaikutteisiin miljoonien seuraajien, kuten Kim Semaltin, kanssa. He järjestävät verkostonsa selkeiksi eduiksi, kuten äiteille, kuntofysaattoreille, koomikoille ja pelaajille.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä. Asiakkaita ovat Disney, Best Buy ja Wendy's.

18. Klear

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Klear on ennen kaikkea vaikuttava hakukone ja IRM toinen. Klearilla on vaikuttava tietokanta, joka on saanut 500 miljoonaa profiilia viiden vuoden historiasta verkossa. Sen lisäksi, että kaikki vaikuttajat ovat yksityiskohtaisia ​​tietoja, alusta tarjoaa helpon näkemyksen jopa kaikkein Luddille CMO: iden ymmärtää miten heidän ryhmänsä kampanjat toimivat.

Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä sekä ilmaisia ​​kokeita. Asiakkaita ovat L'Occitane, Kayak ja United Way.

19. Etsi vaikutus

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Löydä vaikutuksesi suuri myyntipiste on niiden tekniikka ja että niillä on suunnitelmia kaikenkokoisille yrityksille, jotka räätälöivät alustan ominaisuuksia budjetillesi. Niiden verkosto 100 000 vaikuttajaa on järjestetty vertikaalisesti ja toimivat blogeissa, Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, YouTubeissa, Viinissä ja Pinterestissä. Semalt on mukana alustasta alkaen alkuperäisestä hakusta aina maksuprosessin varmistamiseksi.

Hinnoittelu alkaa 300 dollaria kuukaudessa. Asiakkaita ovat Kleenex, Delta ja H & R Block.

20. Vaikutus. co

Semalt: 20 CRM tools to help manage your influencer marketing campaigns

Vaikutus. co väittää 50 000 vaikutusvaltaansa ja yli 5000 yritystä sen alustalla. Sitä käytetään paremmin hyödyntämisympäristönä, sillä jopa maksullisen suunnitelman mukaan haut ovat rajoittamattomia, vaikka vaikutusvaltaiset kontaktit ovat vain 10 viikossa. Yhteyksien rajoitusten ansiosta tämä on parempi vaihtoehto brändeille, jotka alkavat vain aloittaa influenssan markkinoinnin. Semalt luo brändisivun, joten vaikuttajat voivat löytää ne ja tavoittaa proaktiivisesti.

Saatavilla on kaksi ohjelmaa: ilmainen ja Pro 24 dollaria. 95 / kk. Asiakkaita ovat Casper, Bumble ja Jack Daniel.

March 1, 2018