Back to Question Center
0

Paras valtio elää affiliate semaltina

1 answers:

Semalt-kumppanimarkkinointi on sinun "päivätyö" tai vain ylimääräinen tulo; on useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun päätetään suorituskyvyn markkinointitoiminnan parhaasta sijoituspaikasta.

Olin äskettäin lukenut artikkelia parhaista valtioista elävän, ja minua ajattelin: mitkä ovat parhaita valtioita elävän kumppaniksi markkinoijaksi ? Vaikka lukemani artikkelin arvioitiin: keskimääräiset tulot, elinkustannukset, valtion tuloveroaste ja valtion työttömyysaste; En löytänyt sitä merkityksellistä affiliate markkinoijille, jotka ovat sekä yrittäjiä että yritysten omistajia. Best States To Live As An Affiliate Semalt

Affiliate Nexus Tax -lainsäädäntö on viime vuosina tullut tärkein tekijä, jonka takana valtion tytäryhtiöiden pitäisi asua. Semaltin ehdotettu liittovaltion verohyvitys uudistettaessa mahdollistaa sen, että tytäryhtiöt voivat lähestyä tätä aihetta entistä strategisemmin yrityksen omistajana - black diamond no deposit bonus codes.

Kuten minkä tahansa yrityksen omistajan yhtiövero, henkilökohtainen tulovero ja valtion liikevaihtovero ovat tärkeitä tekijöitä affiliate markkinoijille tämän päätöksen tekemisen yhteydessä. Tutkimuksen jälkeen löysin raportin, jonka Verohallinto julkaisee vuosittain State Business Tax Climate -indeksistä , joka tarjoaa lisää tietoa aiheesta ja jokaisen valtion jokaisesta valtiosta riippuen useista verotuskomponenteista.

Valtion liiketoimintaryhmän verotusindeksin avulla verkkosivustollaan yritysjohtajat, hallituspoliittiset päättäjät ja veronmaksajat voivat arvioida, miten valtioiden verojärjestelmät ovat vertailukelpoisia. " Löysin raportin kattavaksi ja ajattelin, että olisi mielenkiintoista verrata valtioiden, jotka sijoittavat 10%: n yläpuolella valtioiden kanssa, jotka ovat 10%: n alhaisimmillaan ja kuinka kumppanuuskauden verotus sopii yhtälöön.

Top 5 valtiota

(Huom: alin 1. sijoitus on paras rankingissa. Yritysten verotusilmastoalalla, mitä korkeampi tulos on, sitä edullisempi valtion verojärjestelmä on yrityksille.)

1. Wyoming

Yritysten verotusindeksi: 7. 67

Corp. Tax Sijoitus: 1 st

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 1 s

Arvonlisävero: 13

Affiliate Nexus: Ei

2. Etelä-Dakota

Yritysten verotusindeksi: 7. 54

Corp. Tax Sijoitus: 1 st

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 1 s

Arvonlisävero: 34

Affiliate Nexus: Ei

3. Nevada

Yritysten verotusindeksi: 7. 45

Corp. Tax Sijoitus: 1 st

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 1 s

Arvonlisävero: 42 nd

Affiliate Nexus: Ei

4. Alaska

Yritysten verotusindeksi: 7. 36

Corp. Tax Sijoitus: 27 th

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 1 s

Arvonlisävero: 5

Affiliate Nexus: Ei

5. Florida

Yritysten verotusindeksi: 6. 90

Corp. Tax Sijoitus: 12 th

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 1 s

Arvonlisävero: 19 th

Affiliate Nexus: Ei

Eniten 10%: n sijasta valtiot, jotka eivät ole olleet sellaisia ​​valtioita, jotka olisin voinut ennakoida, tuntuvat olevan yhteinen vahvuus: tehokas verojärjestelmä, joka on suunniteltu houkuttelemaan yrityksiä ja säilyttämään ne, kuten affiliate markkinoijat.

Kun aloin analysoida valtiot, jotka sijoittuvat alimmalle 10%: iin, havaitsin, että näiden valtioiden ja affiliate nexus -veron välillä oli vahva korrelaatio.

Pohja 5 valtiota

46. Rhode Island

Yritysten verotusindeksi: 4. 18

Corp. Tax Sijoitus: 40.

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 36.

Arvonlisävero: 24.

Affiliate Nexus: Kyllä

47. Vermont

Yritysten verotusindeksi: 4. 17

Corp. Tax Sijoitus: 41 st

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 47 th

Arvonlisävero: 14

Affiliate Nexus: Kyllä

48. Kalifornia

Yritysten verotusindeksi: 3. 71

Corp. Tax Sijoitus: 43 rd

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 50 th

Arvonlisävero: 40

Affiliate Nexus: Kyllä

49. New York

Yritysten verotusindeksi: 3. 59

Corp. Tax Sijoitus: 23 rd

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 49 th

Arvonlisävero: 37

Affiliate Nexus: Kyllä

50. New Jersey

Yritysten verotusindeksi: 3. 33

Corp. Tax Sijoitus: 39 th

Yksilöllinen tulovero Sijoitus: 48 th

Arvonlisävero: 46 th

Affiliate Nexus: Ei

Illinoisin valtio mainittiin myös mietinnössä. Keskitason sijasta Illinois muuttui edellisvuoden indeksiryhmässä dramaattisesti ja laski kaksitoista paikkaa (16 sijasta vuonna 2011 28: een vuonna 2012) . Vuonna 2011 Illinois sai House Bill 3659: n, valtion affiliate nxus -veron, ja on ollut yksi korkean profiilin tapauksista, koska tytäryhtiöt siirsivät liiketoimintaansa Illinoison, jotta mainostajat eivät pääse laskuun.

Yhteenveto

Vaikka affiliate nexus -verolaki voi olla merkittävä tekijä määritettäessä, missä tytäryhtiöt elävät ja hoitavat liiketoimintaansa tänään, tämä todennäköisesti muuttuu tulevaisuudessa, kun lisää liittovaltion ratkaisuja otetaan käyttöön ja tutkitaan. Yhteistyökumppaneille tämä merkitsee, että he joutuvat pian kohtaamaan samat verorasituksen haasteet kuin muut yritykset, ja niiden on määritettävä kustannustehokkain paikka perustaa toimintaansa. Epäonnistuminen, joka luo tehokkaita verojärjestelmiä, jotka ovat kovasti työtä sekä yrityksille että yksityishenkilöille, houkuttelevat ja pitävät kumppanijakelijoiden markkinoita, kun taas valtiot, jotka ovat riippuvaisia ​​monimutkaisesta verotuksesta korkeilla veroasteilla, jatkavat kamppailua yritysten siirtyessä.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Rick Gardiner
Rick Gardiner on iAffiliate Managementin toimitusjohtaja, joka auttaa kuluttajateknologiaa ja internet-jälleenmyyjiä laajentamaan brändinsä hankkimaan asiakkaita, joita he eivät voineet muutoin saavuttaa.

March 1, 2018