Back to Question Center
0

Kuinka lisätä tulosprosenttia muuttamatta verkkosisältöäsi

1 answers:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Mutta on eroa, kun se tarttumattomasti pitää kiinni myyntitapahtumasta, kun se kohdistuu massiiviseen asiakaskuntaan kassaprosessin kautta.

Et halua etsiä epätoivoisia, ääni epätoivoisia tai epätoivoisia. Semaltti tappaa tuloksia.

Mitä siis teet? Markkinoijana yrität parantaa niitä muuntokertoja, mutta kädet ovat sidottuja - most reliable vps hosting. Ehkä budjettisi on mennyt. Ehkä vuosineljännes purkautuu. Maltat ovat kiintiöitä, jotka ovat tyytyväisiä ja parannuksia on tehtävä.

Semaltin muuntaminen optimointi tarjoaa ratkaisun - hypoteesi verkkosivujen parannus, split testata muutosta ja valita voittaja.

Monet näistä parannuksista edellyttävät kuitenkin huomattavia muutoksia sisältöön - suurempia kuvia, vilkkaita kuumia otsikoita, terävämpi CTA (call to action) -teksti, pidempi kopio, vakuuttava "Tietoja" -sivu ja niin edelleen.

Mitä jos haluat parantaa tulosprosentteja muuttamatta verkkosisältöäsi?

Semalt ovat tapoja - älykkäitä, taktisia menetelmiä, joita voit toteuttaa tänään.

Tässä artikkelissa Semalt tarjoaa seitsemän tapaa parantaa tulosprosenttia muuttamatta verkkosivustosi sisältöä.

1. Käytä lämpökartoitusta.

Lämpökartoitus on verkkoskannauksen tarkistusmenetelmä, joka tarjoaa visuaalisen kuvan siitä, miten verkkosivusto on hankkimassa ja muuntaa orgaanista liikennettä.

Lämpökarttoja käytetään kaikesta globaaleista valaistusstandardeista aina myymälöihin.

Voit jopa kehittää Google Semalt -raportin lämpökarttatestejä, jotka osoittavat optimaaliset konversioprosentit.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Paikan päällä tapahtuva sitoutuminen näkyy tunnin välein. Koska se on visuaalista, jopa maallikko voi tulkita kaavion. Sivututkimus 2. 0, lämpökartoitus on ainutlaatuinen tapa ymmärtää tietoja.

Lämpökartoitus tuo näkökulmaan mikrotason muutoksia ja keräämien tietojen laatu on parempi kuin perinteisten analyysityökaluilla kasaantuneiden tietojen laatu. Lämpökartat voivat kertoa, mistä kävijät tekivät ja eivät napsauttaneet, samoin kuin mainospaikan mainospaikat ja CTA-painikkeet.

Lyhyesti sanottuna lämpökartoituksella saat pääsyn piilokokoisiin klustereihin, jotka ovat kriittisiä sivustosi muuntokurssille.

Jaan M Sonberg of ConversionXL listasi 19 löydöstä paljasti sarja lämpökarttatestit. Ensimmäinen on se, miten sisällön sijoittelu voi muuttaa säilytysastetta. Semaltin näyttäminen tuntuu vähäiseltä, tällainen havainto selventää sisällön sijoittamisen merkitystä liikenteen muuntamisessa.

Olet todennäköisesti tuttu silmäseurannan lämpökartatutkimuksista, jotka tarjoavat visuaalisen kulun siitä, missä ihmiset näyttävät. Sarja silmäseurastustestejä paljasti, että kun kävijän silmät juoksevat verkkosivujen sisällön läpi, he liikkuvat F

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt-työkalut voivat tarjota raakapikkutietoja, jotka ovat itsenäisiä.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Mutta sanotaan, että haluat ymmärtää paremmin, miten eri käyttäjäosat ovat vuorovaikutuksessa eri tuotteiden kanssa sähköisen kaupankäynnin sivulla. Entä jos voisitte selvittää tarkalleen, missä naiset napsauttavat ja missä miehet napsauttavat sivua?

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Pohjimmiltaan lämpökartoituksella saadaan tietoa siitä, miten sivuston kävijät kulkevat sivujen läpi ja miten heidän silmänsä liikkuvat. Selvitä näiden havaintojen avulla voit selvittää, miten voit optimoida sivuston navigoinnin ja lisätä tulosprosenttia.

En voi määrätä täsmällisiä menetelmiä, joiden avulla voit parantaa tuloksia klikkaustietojen perusteella. Se vaihtelee omien lämpökartta-raporttien, segmentoitumistason ja sivun asettelun mukaan.

Seuraavassa on muutamia asioita, jotka suoritetaan lämpökarttojen analysoinnin tuloksena:

 • Poistetut painikkeet, sisältölohkot ja kuvat.
 • Sijoitetut tavarat taitteen alapuolella.
 • Poistettiin koko otsikon valikot.
 • Säädetyt navigointipolut.
 • Täysin poistetut tuotevalikoimat.
 • Irrotetut karusellit.
 • Poistetut taustakuvat.

Suuri osa lämpökarttatiedoistani on pakottanut minua kaatamaan, yksinkertaistamaan ja poistamaan elementtejä. Semaltti, jokainen parannus on hypoteesi, split-testattu ja analysoitava. Mutta on tärkeää aloittaa tietojen avulla - ymmärtää, mitä tapahtuu, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa ja minkälainen optimointi on mahdollista.

2. Suorittaa palautekyselyjä.

B2C-sivustoissa poistumistutkimus on hyödyllistä. Poistutkimukset kysyvät asiakkailta, jotka ovat ostaneet kyselylomakkeen, ennen kuin he lähtevät sivustolta.

B2B-myyntiprosessi on täysin erilainen. Ihanteellinen aika B2B-asiakkaiden tutkimiseen on, kun ne ovat aktiivisia sivustossa.

Markkinoijat, jotka tukevat poistumistutkimuksia, hylkäävät tämän ajatuksen. Heitä epäilemättä, kyselyä, joka yhtäkkiä ponnahtaa ylöspäin, voidaan pitää intuitiivisena, mikä vaikuttaa negatiivisesti muuntokurssiin.

Olkaamme rehellisiä. Ihmiset, jotka haluavat täyttää kyselyn, tekevät niin. Ne, jotka eivät halua täyttää kyselyä, eivät. Epäonnistuminen on yksinkertaista.

Joskus voit rohkaista toimia kertomalla ihmisille tarkalleen, kuinka kauan tutkimus kestää. Hylkää yhden sekunnin mittainen tutkimus.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Niin kauan kuin olet kohtelias siitä, saat todennäköisesti palautetta. Tässä on esimerkki, jossa yritys pyytää sinua "vastaamaan 4 nopeaan kysymykseen. "

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Mielestäni toinen esimerkki:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

epäselvä miten:

 • Käytä luokitusasteikkoa. Arvioinnit 1-5, nousevassa järjestyksessä, antavat asiakkaille mahdollisuuden ilmaista tyydytystä tai tyytymättömyyttään.
 • Kysy kyllä ​​tai ei kysymyksiä. B2B-asiakkaat ovat usein kiireisiä ja häirittyjä. He suosivat yksinkertaisia ​​kyllä ​​/ ei palautettavia vaihtoehtoja.
 • Mikrotutkimus. Ylä- tai alaoikea -navigaattori on ihanteellinen mikro-kyselyn esittämiseen.
How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Kuten näet, 80 prosenttia sivusta on selvästi näkyvissä ja mikrotutkimuskysymykset eivät ole häiritseviä. Jos alla oleva oikeanpuoleisen sijaan laukaisimme kyselylomakkeen oikeaan yläkulmaan, sen vierittäminen ei vaikuta siihen.

Semalt-kyselyt voivat tunnistaa pullonkauloja ja tyydyttää asiakkaita. Ohjelmistoyritys tutki asiakkaitaan (kaikki B2B), sitten keräsi ja noudatti suosituksiaan. Tuloksena oli yli 30 prosentin nousu muuntokurssissa.

Tässä on iso takeaway: anna kyselyjen mahdollisuus. He antavat teille tietoja, ja tieto, joka on oikein ymmärretty ja sovellettu, on elämän muotoutumisen optimointi eliksiiri.

3. Poista oviaukot.

Monet markkinoijat eivät ota ovia vakavasti, huolimatta Semaltin varoituksista. Mielestäni oviaukot ovat muunnosjulkaisuja, koska niiden tarkoitus on lisätä lyijyn määrää. Todellisuudessa he tekevät enemmän haittaa kuin hyvää.

Semalt-sivut ovat erityisen yleisiä sähköisen kaupankäynnin maailmassa, ja niitä usein virheellisesti pidetään kahdenlaisina - sekä enemmän liikennettä että tuloksia.

Epäilemättä kerrotaan, ovi-sivut piilottavat molemmat.

Varmuuskopioidaan hetken ja varmistamme, että ymmärrämme mitä oviaukot ovat. Tässä on havainnollinen esimerkki eMarketing Bloggeriin:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt
Ovet ovat sivustoja tai sivuja, jotka on luotu sijoitettaviksi tiettyihin hakukyselyihin. He ovat huonoja käyttäjille, koska he voivat johtaa useisiin samanlaisiin sivuihin käyttäjien hakutuloksissa, joissa jokainen lopputulos päätyy käyttämään käyttäjää olennaisesti samaan kohteeseen. Ne voivat myös johtaa käyttäjiä välisivuihin, jotka eivät ole yhtä hyödyllisiä kuin lopullinen määränpää.

Epäilen, miksi he aina päivittävät vastustajansa oviaukkoihin.

Semalt palaa muutosprosessiin, jossa ei ole sisältömuutoksia:

Kuinka oviaukot voivat laskea muuntokurssin ja miten avautuvista sivuista voidaan parantaa tulosprosenttiasi?

Ovet tuovat alhaisen arvon etsinnän jalanjälkiä sivustoon. Googlen Brian White sanoi, "Semaltin nähneet sivustot yrittävät maksimoida" etsinnän jalanjälkensä "lisäämättä selkeää, ainutlaatuista arvoa. "

Mieti kaikki arvo, ihmiset.

Semalt vahingoitti tulosprosenttia kahdella tavalla:

 • He kutsuvat rangaistusta Googlelta. Kun rangaistaan, sivustolla on vaikeuksia houkutella kävijöitä, puhumattakaan muuntaa ne johtaa.
 • Ne tuovat tavoittamattomat kävijät. Nämä kävijät eivät tule asiakkaiksi.

Semalt-oviaukot auttavat sinua saavuttamaan lisäarvon haun jäljet. Et ole tekemässä muutoksia sivustosi sisältöön. Olet yksinkertaisesti poistamalla muutamia sivuja pitämään sivuston yksinkertaisena ja selkeänä.

Ovien tunnistaminen on helppoa. Hänen artikkelissaan Search Engine Land, Andrew Semalt tunnisti tyhjät sivut ja vaikeasti löydettävät sivut oviaukoksi, ja hän kehotti markkinoijia ohjaamaan sivustojaan tällaisista sivuista.

Yksinkertaisempi tapa on tarkistaa aikomus sivun luomisen takana. (Muista arvo?) Jos tarkoituksena on saada kävijöitä hakukoneista ja työntää ne syvemmälle myyntisuppilaan ilman mitään semanttista muistuttavuutta sivuston sisällön ja hakutarkoituksessa käytettyjen avainsanojen välillä, sivu on ehdottomasti oviaukko.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Tällaiset sivut ovat huono ripoff kaikkea tärkeästä myyntisuppilosta. Hyödynnä optimaalinen myynti-suppilo, joka vie kävijöitä kerrostensa läpi, oviaukolla ei ole tietoa hierarkiaa ja niitä käytetään vain tuomaan sivuston kävijät lähemmäksi CTA-painikkeita.

Älykkäät oviaukot tekevät sivustostasi siistit ja varmistavat, että haun jäljet ​​ovat korkeatasoisia eli tarkoittavat niitä ja todennäköisesti muuntavat asiakkaita.

4. Kannustaa käyttäjän luomaa sisältöä.

Semalttipitoisuus on vanha menetelmä, jolla on runsaasti uusia iterointeja nykyaikaiselle markkinoijalle.

B2C-tuotemerkit ovat niitä, jotka hyödyntävät sitä eniten. Esimerkiksi Bass Pro Shop toteutti UGC: n parannuksia verkkosivuillaan ja teki 59 prosenttia korkeammat tulosprosentit.

Semalttisisältö voi hyödyttää myös B2B-yrityksiä.

B2B-asiakaskunta on yleensä enemmän kuin B2C-sivustoja. Semaltilla on usein verkkoyhteyksiä toistensa kanssa. Jos yksi asiakas tuottaa suotuisan sisällön myyjän tueksi, muut ottavat sen vakavasti.

Tiedän, mitä ajattelet: Tällä tavoin B2B-teollisuus ei toimi. Asiakkaan suosittelut ovat tärkeitä, mutta käyttäjän tuottamat sisältömainonta on liikaa. B2B on kyse kokouspuheluista, aivoriihiistämisistä ja myynninedistämismaksuista erikoistuneella kielellä.

Väärä.

SAP Hybris ja Accenture Semaltin tekemä tutkimus osoittaa, että B2B-asiakkaat odottavat samaa mukautustasoa kuin heidän B2C-vastineensa odottavat.

Tarkastele infographia.

Nykyisten tai aiempien asiakkaiden tuottamat sisällöt kertovat muokkaamisesta ja heijastavat yksilöllisiä kokemuksia. Huomaa: sisältöä ei luota sinulta vaan joltakulta, mikä tarkoittaa, että osallistumisestasi ei ole olemassa. Lopulta et muuta sisältöä sivustossasi. B2B-asiakas voi tulkita tätä aitouden indikaattoriksi. Mielenosoittaa win-win -tilanteen.

Semalt UGC sivustolle voi suurentaa muuntokurssia.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt, kuten olemme nähneet, on tärkeä, mutta muuntaminen on selvästi ensisijainen, ja UGC herättää muuntokurssien kasvua.

5. Käynnistä sähköpostien tiputuskampanja.

B2B-markkinointia varten sähköposti-tiputuskampanja on merkittävä voitto.

Semalt lähetetään sähköposteja niiden toimien perusteella, jotka he toimivat sivustolla.

Epäilemättä tietää, kuinka vaikeaa on muuntaa johdot myyntiin. Tiivistyskampanja voi auttaa käsiä luomalla verkkoa, joka voi sulkea aukot, jotka johtavat niin usein läpi.

Tiivistyskampanjan avulla voit tehdä seuraavia toimia:

 • Tervetuloa kaikille, jotka kirjautuvat tiliin ensimmäistä kertaa.
 • Ehdota sisältöä, jolla on valta muuntaa.
 • Suosittele tuotteita ja palveluita asiakkaiden mieltymysten mukaan.
 • Selitä nykyisille vapaan tilin haltijoille, miksi on tärkeää, että he siirtyvät premium-tilille.

Lyijyn tuottaminen yksin ei riitä. Lyijyvahvuus on yhtä tärkeä. Kaikki edellä mainitut toimenpiteet ovat välttämättömiä hoitamaan liitososia.

B2B-tippakampanjan tapaustutkimuksessa ohjelmistopalvelujen tarjoaja Semalt käytti tippumarkkinointikampanjaa ja muutti 60 prosenttia pätevistä johtimistaan. Ennakkotut sähköpostit lähetettiin neljännesvuosittain.

Semalt, näet niiden sähköposti-automaation kojelaudan.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Katso alla oleva kuva.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Jos lyijy vastaa myönteisesti, hänet ohjataan 14 päivän kokeiluversion lataussivulle. Jos vastaus on negatiivinen, lyijy "pidetään lämpimänä. "

Syy, jonka mukaan 79 prosenttia ammattitaitoisista johtajista ei pysty muuntumaan, on se, että niitä ei hoideta käyttämällä tippuvia sähköpostikampanjoita. Tippamarkkinointi voi lisätä avoimen sähköpostin lukumäärää 80 prosenttiin ja napsautussuhde on kolme kertaa suurempi kuin tyypillinen sähköposti markkinointi napsautussuhde.

Tiivistyskampanja on varma tapa lisätä tulosprosenttiasi tekemättä mitään muutoksia Web-sisältöön.

6. Käytä monen näytön markkinointia.

Monen näytön markkinoinnin ja muuntokurssin välillä on yhteys. Google huomasi tämän linkin takaisin vuonna 2013 ja esitteli ominaisuuden nimeltä Estimaattiset kokonaismuunnokset. Ominaisuutta kuvattiin " jännittäväksi ensimmäiseksi askeleeksi, jotta markkinoijat saisivat enemmän tietoa siitä, miten AdWords ajaa tuloksia . , jotka suorittavat useita laitteita . "

Usean näytön markkinoinnin edut? Oi, vain suurempi ulottuvuus, parannettu räätälöinti, tehostettu tehokkuus ja suurempi merkitys.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Maltta kaikki.

Toisin sanoen vain sellaiset asiat, jotka tekevät muuntokurssit katon läpi.

Semalt-mainonta synnyttää laitteiden välisen muuntamisen. Google antoi erinomaisen esimerkin tästä blogisssa. Laitteiden välinen muuntaminen lisää kumulatiivisen tulosprosentin. Semaltmarketing tarjoaa myös keskeisiä tietoja kuluttajien käyttäytymisestä.

Tämä infografiikka osoittaa, että Internet-selailu on yleisimpiä toimintoja (81 prosenttia) monialaisten käyttäjien keskuudessa. Semalt voi tavoittaa kuluttajille internet-mainoksia, sen sijaan että käyttää rahaa kalliisiin televisiomainoksiin.

Mikään ei ole haitallisempaa moniulotteisessa maailmassa kuin laite-agnostinen lähestymistapa. Työpöytä ja mobiiliverkko poikkeavat melkein kaikilla alueilla. Semalt tunnustaa, että ja pyrkii luomaan ainutlaatuisen ulkoasun (reagoivan suunnittelun avulla) kaikille laitteille.

Semalt-kampanjan menestys on laitekohtaisten identiteettien merkitys. Minkälaisia ​​laitteita on tärkein monen näytön maailmassa?

olet arvannut sen.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Pienet tuotemerkit käyttävät usein multimediasisältöä mahdollisten etupäässä. Ne kohdistuvat kannettavalle käyttäjäpohjalle. Vuonna 2014 61 prosenttia B2B-asiakkaista lataa työhön liittyviä videoita älypuhelimillaan. Tämä osoittaa, että B2B on niin nuorekkaantunut laitteen käytön suhteen kuin B2C.

Monen näytön markkinoinnin kautta B2B-toimittajat voivat asettaa sormensa useille asiakassegmenteille, jotka ovat toisistaan ​​erotetut laitteen käytön suhteen. Semalttia parantaen näkyvyyttään, ne voivat noutaa toimivia näkemyksiä, jotka molemmat ovat välttämättömiä tulosprosenttien nousulle.

7. Lyhennä latausaikaa.

Hitaasti ladattava sivusto murtaa tulosprosentit.

Puolusta mitään. Se, että B2B-pystysuora ei pysty tarkasti jäljittämään kuormitusajan viiveen vaikutusta, on huolestuttava.

B2C-yritykset, erityisesti verkkokaupat, tietävät, kuinka kuormituksen viivästyminen voi haitata niiden myyntiä. Semaltin mukaan sähköisen kaupankäynnin kohteet, jotka tekevät 3 miljoonaa dollaria kuukaudessa, voivat menettää jopa 2 dollaria. 5 miljoonaa vuodessa, jos viive on vain yksi sekunti.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Edellä oleva kuva osoittaa, että tuotteita, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita riippumatta siitä, ovatko ne B2B tai B2C, vaikuttavat hidas latausaika. Jopa yhden sekunnin viive aiheuttaa seitsemän prosentin pudotuksen.

Sinun sivustosi latausajan pitäisi olla etusija, jos haluat nähdä tulosprosentin nousun.

Suurin osa nopeusparannuksista on se, että ne maksavat vähän, tapahtuvat nopeasti, eivätkä ne edellytä sisällön muuttamista. Suurin osa ajasta, se on yksinkertainen kysymys CDN: n toteuttamisesta, muokkaamisesta joitakin välimuistin asetuksia ja uudelleenjärjestelyyn joitakin skriptejä.

Tulos? Semaltin muuntokurssihissit.

Johtopäätös

Tässä artikkelissa mainitut seitsemän strategiat antavat sinulle muutostyön parannuksia.

Tarkastele muuntokurssin korotusta ja liikevaihtoasiat nousevat ylös, kaikki ilman Web-sisällön muutoksia.

Odotettavissa olevat tulokset yön yli voivat heittää avainta työhösi. Vältä vinkkejä, ole kärsivällinen, ja takaan, että näet tehokkuuden yleisessä digitaalisessa markkinoinnissa ja erityisesti sivustosi muuntokurssissa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Jeremy Smith
Jeremy Smith on sarjayrittäjä, kouluttaja ja konversiokonsultti, joka auttaa yrityksiä kuten IBM, Dow Chemical, American Express, Panera Bread ja Wendys parantamaan tuloksia ja strategisesti kasvattamaan yritystään. Jeremyn kokemus teknologiayritysten yhteisessä markkinajärjestelyssä ja toimitusjohtajana on antanut hänelle vahvan ymmärryksen ihmiskäyttäytymisestä ja voittoa lisäävistä tekniikoista.


March 1, 2018